2015 Aralık tüp bebek

Zeki salar diye bir Dr un makalesini okudum şimdi çok güzel anlatmış kızlar bulursanız bi okuyun. Tüp bebekle alakalı geniş içerikli bir yazı.

Canim inan 12gun olmus vucuttan ne zaman atilir bilmiyorumki
Ayy imsallh gecmistir ya swninki dondurulmustu deilmi catmatma olmadin yani[/QUOTE]
Doktorum en fazla 10 gun icinde çatlatma ignesi nin etkisi geçer demişti canim stres yapma bosuna

meraba Can'ım ben dün akşam çatlatma iğnemi vurdurdum.adetin 9.günüydü.cumartesi sabah da toplama var.sen çatlatmayı ne Zaman vuraxaksın
Ölemiii hadi hayırlı olsun cnm, inşallah çok gzl geçer opu ve hep 1. Kalite yumurtaların olur...
Cnm bnm yarın dr kontrolüm var bnm sorunum pco olduğu için dozajları düşüktü iğnemin... Bakalım yarın nekadar büyümüş olacaklar heyacanlandım senin için.. Şimdiden gecmiş olsun kuzum

Canım opu oldu mu. Doktor folikul sayını söyledi mi riske atma ertelensin. Vücud dayanamiyo zaten açıkçası ben kaldiramaz dim. Şu an opu olmama rağmen ohss riskini atlatmis değilim

Olmadım daha canım işte bugün e2 11015 çıkınca yarın tekrar edelim testi dedi.ona gore bakarız dedi.

Cnm nasılsın. Ne alemde senin yumoslar ?

Olmadım daha canım işte bugün e2 11015 çıkınca yarın tekrar edelim testi dedi.ona gore bakarız dedi.
Canım senin ki daha yükselmiş. İnan tedbir en iyisi. İnsan opudan sonra 5ahatlamak istiyor. Vucudumuz dinlenmiş olur allahın izniyle. Benim dün yaptılar şükür. Darısı sana inş 16 da bebisimiz var şimdilik azalmasinlar inşallah

Yanı suan ultasondan baktığında yaklaşık 25 den fazla var dedi ama tabi hangisi ne kadar ise yarar bilmiyorum. Dr.um da tehlikeye atmayalim dedi yarın sabah konuşacağız. Opu'dan korkuyorum ama senin transfer ne zaman canım. Bana dedi ki opu'dan 1 hafta sonra kanamanın okur,diğer kanamadan sonra bakarız hormonlar ne alemde ona gore yaparız. Ama inşallah herşey yolunda gider ve bebisime kavusurum

Cnm nasılsın. Ne alemde senin yumoslar ?
Cnm perşembe günü en büyüğü 14.5 tu, sağda ve solda 7-10 arası yumoşlar oluşmuştu... Yarın tekrar gidecem bakacak cnm Hakkı'mızda hayırlısı her gittiğimde Bnmde e2 bakılıyor..
Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz inşallah gzl sonuçlanır

Bana da aynısı dendi tatlım hatta ben iki ay ertelenecek sandim da opu dan kısa bir süre sonra kanama oluyormuş. Ama hala anlamadım ne zaman gidecegimi. BeniM çatlatma iğnesi yapıcam gün farkedildi. O gün planladik zaten catlatma ignesinin hemen dozunu düşürdü ve erteledik. Bende de 25 26 var demişti. Bundan 15 16 embriyo çıkar demişti aynı da dediği gibi oldu.

Amin inşallah canimmm

Rabbim kucagimizi boş bırakmasını inşallah.... Bebislerinde sağlıkla kavuşmayı nasipmetsin inşallah

Ayrıca opudan hiç korkma. Benim kadar kimse korkmazdi emin ol. Yalnız çok toplandığı için biraz sancı oluyo. O sanciyi da ben su içip idrarla attım. İdrar gelince artıyor sonra yapınca çok rahatliyorsun. Opu dundu bugün hafif sanciyla 8 saat boyunca ders anlattım; )

Sende mi öğretmenin :) tevafuk a bak bende öğretmenim

Sende mi öğretmenin :) tevafuk a bak bende öğretmenim
Eveet Dr la inatlastim o gitme dedi ama bizim sinavlar ortak; başlıyor hemen allah yardım etti şükür zaten benim her şeyi unuttuğum yer okulum. Opudan sonra antibiyotige de hemen başla onarımı çabuk yapıyor

Eveet Dr la inatlastim o gitme dedi ama bizim sinavlar ortak; başlıyor hemen allah yardım etti şükür zaten benim her şeyi unuttuğum yer okulum. Opudan sonra antibiyotige de hemen başla onarımı çabuk yapıyor

Başladım inşallah canım.aslında ertelenmese hayirlisiyla olsa çok iyi olacaktı hazır ara tatilde gelmişti

Ertelendi ya benim diğeri dönem tatiline geliyor diye hesapladim. Ben mi yanlış hesap yaptım ki. Şu adet mevzunu anlamadım zaten kafam iyiyken soylediler

Şimdi bugün benim 8.gün tedavide adetin 3gunu başlamıştır biz. Dr dedi ki eğer ohhs oluşursa yumurtalarını pztesi toplar donduruz sende 1 hafta içinde kanarsin (cicim ya adet olursun deniyor pek kibar :) ) bir sonraki kanamadan değerlerine bakarız ona gore transferi yaparız. Şimdi şöyle ki hadi 28inde toplandı yumoslar buz bebek oldu bende ocak 5te adet oldum. En iyi ihtimalle 5subatta tekrar adet olursam ki kesin gecikir çünkü adet düzensizliğin var.e transferi 14.gün yâpsalar eder sana 19 şubat ve tatil yalan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…