- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
Amn salı günü belli olcak ben yarn idrar testi yapcm amane zaman sonuç belli olacak. rabbim gönlüne göre versin. isteyen herkese nasip etsin
Canım opu oldu mu. Doktor folikul sayını söyledi mi riske atma ertelensin. Vücud dayanamiyo zaten açıkçası ben kaldiramaz dim. Şu an opu olmama rağmen ohss riskini atlatmis değilimBnm 11015kesin ertelendi dimi bnmde
Ayy imsallh gecmistir ya swninki dondurulmustu deilmi catmatma olmadin yani[/QUOTE]Canim inan 12gun olmus vucuttan ne zaman atilir bilmiyorumki
Doktorum en fazla 10 gun icinde çatlatma ignesi nin etkisi geçer demişti canim stres yapma bosuna[/QUOTE]Ayy imsallh gecmistir ya swninki dondurulmustu deilmi catmatma olmadin yani
Ölemiii hadi hayırlı olsun cnm, inşallah çok gzl geçer opu ve hep 1. Kalite yumurtaların olur...meraba Can'ım ben dün akşam çatlatma iğnemi vurdurdum.adetin 9.günüydü.cumartesi sabah da toplama var.sen çatlatmayı ne Zaman vuraxaksın
Canım opu oldu mu. Doktor folikul sayını söyledi mi riske atma ertelensin. Vücud dayanamiyo zaten açıkçası ben kaldiramaz dim. Şu an opu olmama rağmen ohss riskini atlatmis değilim
Ölemiii hadi hayırlı olsun cnm, inşallah çok gzl geçer opu ve hep 1. Kalite yumurtaların olur...
Cnm bnm yarın dr kontrolüm var bnm sorunum pco olduğu için dozajları düşüktü iğnemin... Bakalım yarın nekadar büyümüş olacaklarheyacanlandım senin için.. Şimdiden gecmiş olsun kuzum
Canım senin ki daha yükselmiş. İnan tedbir en iyisi. İnsan opudan sonra 5ahatlamak istiyor. Vucudumuz dinlenmiş olur allahın izniyle. Benim dün yaptılar şükür. Darısı sana inş 16 da bebisimiz var şimdilik azalmasinlar inşallahOlmadım daha canım işte bugün e2 11015 çıkınca yarın tekrar edelim testi dedi.ona gore bakarız dedi.
Canım senin ki daha yükselmiş. İnan tedbir en iyisi. İnsan opudan sonra 5ahatlamak istiyor. Vucudumuz dinlenmiş olur allahın izniyle. Benim dün yaptılar şükür. Darısı sana inş 16 da bebisimiz var şimdilik azalmasinlar inşallah
Cnm perşembe günü en büyüğü 14.5 tu, sağda ve solda 7-10 arası yumoşlar oluşmuştu... Yarın tekrar gidecem bakacak cnm Hakkı'mızda hayırlısı her gittiğimde Bnmde e2 bakılıyor..Cnm nasılsın. Ne alemde senin yumoslar ?
Bana da aynısı dendi tatlım hatta ben iki ay ertelenecek sandim da opu dan kısa bir süre sonra kanama oluyormuş. Ama hala anlamadım ne zaman gidecegimi. BeniM çatlatma iğnesi yapıcam gün farkedildi. O gün planladik zaten catlatma ignesinin hemen dozunu düşürdü ve erteledik. Bende de 25 26 var demişti. Bundan 15 16 embriyo çıkar demişti aynı da dediği gibi oldu.Yanı suan ultasondan baktığında yaklaşık 25 den fazla var dedi ama tabi hangisi ne kadar ise yarar bilmiyorum. Dr.um da tehlikeye atmayalim dedi yarın sabah konuşacağız. Opu'dan korkuyorum amasenin transfer ne zaman canım. Bana dedi ki opu'dan 1 hafta sonra kanamanın okur,diğer kanamadan sonra bakarız hormonlar ne alemde ona gore yaparız. Ama inşallah herşey yolunda gider ve bebisime kavusurum
Cnm perşembe günü en büyüğü 14.5 tu, sağda ve solda 7-10 arası yumoşlar oluşmuştu... Yarın tekrar gidecem bakacak cnm Hakkı'mızda hayırlısı her gittiğimde Bnmde e2 bakılıyor..
Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz inşallah gzl sonuçlanır
Bana da aynısı dendi tatlım hatta ben iki ay ertelenecek sandim da opu dan kısa bir süre sonra kanama oluyormuş. Ama hala anlamadım ne zaman gidecegimi. BeniM çatlatma iğnesi yapıcam gün farkedildi. O gün planladik zaten catlatma ignesinin hemen dozunu düşürdü ve erteledik. Bende de 25 26 var demişti. Bundan 15 16 embriyo çıkar demişti aynı da dediği gibi oldu.
Ayrıca opudan hiç korkma. Benim kadar kimse korkmazdi emin ol. Yalnız çok toplandığı için biraz sancı oluyo. O sanciyi da ben su içip idrarla attım. İdrar gelince artıyor sonra yapınca çok rahatliyorsun. Opu dundu bugün hafif sanciyla 8 saat boyunca ders anlattım; )Yanı suan ultasondan baktığında yaklaşık 25 den fazla var dedi ama tabi hangisi ne kadar ise yarar bilmiyorum. Dr.um da tehlikeye atmayalim dedi yarın sabah konuşacağız. Opu'dan korkuyorum amasenin transfer ne zaman canım. Bana dedi ki opu'dan 1 hafta sonra kanamanın okur,diğer kanamadan sonra bakarız hormonlar ne alemde ona gore yaparız. Ama inşallah herşey yolunda gider ve bebisime kavusurum
Ayrıca opudan hiç korkma. Benim kadar kimse korkmazdi emin ol. Yalnız çok toplandığı için biraz sancı oluyo. O sanciyi da ben su içip idrarla attım. İdrar gelince artıyor sonra yapınca çok rahatliyorsun. Opu dundu bugün hafif sanciyla 8 saat boyunca ders anlattım; )
Eveet Dr la inatlastim o gitme dedi ama bizim sinavlar ortak; başlıyor hemen allah yardım etti şükür zaten benim her şeyi unuttuğum yer okulum. Opudan sonra antibiyotige de hemen başla onarımı çabuk yapıyorSende mi öğretmenin :) tevafuk a bak bende öğretmenim
Eveet Dr la inatlastim o gitme dedi ama bizim sinavlar ortak; başlıyor hemen allah yardım etti şükür zaten benim her şeyi unuttuğum yer okulum. Opudan sonra antibiyotige de hemen başla onarımı çabuk yapıyor
Ertelendi ya benim diğeri dönem tatiline geliyor diye hesapladim. Ben mi yanlış hesap yaptım ki. Şu adet mevzunu anlamadım zaten kafam iyiyken soyledilerBaşladım inşallah canım.aslında ertelenmese hayirlisiyla olsa çok iyi olacaktı hazır ara tatilde gelmişti
Ertelendi ya benim diğeri dönem tatiline geliyor diye hesapladim. Ben mi yanlış hesap yaptım ki. Şu adet mevzunu anlamadım zaten kafam iyiyken soylediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?