2015 Aralık tüp bebek

Hayırlı olsun Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 9 ay lekelenme yaşayarak sağlıklı dogum yapanlar var Senn hikayende umut olur hepimize değerin de çok güzel katlansın katlansın çoğalsın inş

Hosgeldin Cnm hic fikrim yok ki yardımcı olsam.. Ama yaşayanlar varsa paylaşır mutlaka bilgilerini. Tek söylemek istediğim unut her zaman var o kdr umutsuz olanlar çocuk sahibi oluyor ki olumlu düşün

Kızlar skSTM gttm wc yaptm test kocamAnn tekkkkkkl çizgi ne umudm kaldı ne bsy
Ama ne demiştik olumsuz olursa moral bozmak yok diye herkeste erken çıkacak diye bir kural yok ki 10. Gün görmeyen var idrarda 2 gün sabret kan testini yaptır kendini de strese sokma sonra pozitifi görünce pişmanlık duyma

A

Canim ya cak saol ins tutunmuslardir cok farkli bi duygu icimde hissediyorum sanki annelik duygusu bu olsa gerek cok korkuyorum bisey olacak die
Evet herşeyden sakınmak istiyoruz hep aklımız onlarda. Bu hep Böyle gidecek inşallah büyüseler de aklımızda hep onlar olacak koruna duygusu hic bitmeyecek :)

Yok ya pişman olcam sanmym cnm yok yani hssedym anldnmı

Hosgeldin Cnm hic fikrim yok ki yardımcı olsam.. Ama yaşayanlar varsa paylaşır mutlaka bilgilerini. Tek söylemek istediğim unut her zaman var o kdr umutsuz olanlar çocuk sahibi oluyor ki olumlu düşün
teşekkür ederim cvp yazdınız,, allah dualarımızı kabul etsin inş. 2015 yılının bu son ayında ....

1 konuldu ya 5.gün böyle sonuç olur mu allahaşkına 230 nedir? drye de ulaşamadım. kimsede bişey demiyor. üçüz mü yok artık valla değildir
Başka doktora gitseydin Cnm yok mu kadın dpgum doktoru çevrende hastane vs ? Ben de hic duymadım böyle bir değer ama güzel olur inş sonu

Başka doktora gitseydin Cnm yok mu kadın dpgum doktoru çevrende hastane vs ? Ben de hic duymadım böyle bir değer ama güzel olur inş sonu

ben hiç anlamadım hiç hemde ya bunda bi saçmalık var valla yaaaa
bakıyorum sabahtan beri tüm kızlar 10. 11. gün betahcg yazmış
100, 120 , 60 bile var
ben transfer sonrası 5.gün 230 ne yani allahımmmm

ben hiç anlamadım hiç hemde ya bunda bi saçmalık var valla yaaaa
bakıyorum sabahtan beri tüm kızlar 10. 11. gün betahcg yazmış
100, 120 , 60 bile var
ben transfer sonrası 5.gün 230 ne yani allahımmmm
Cnm seni 5. Gün test yapmaya iten neydi peki belirtiler mi his mi ne oldu 5 çok erken cünkü test düşünmek için

ya ne bileyim acelecilik tabi herşey bi an önce olsun diyen bi yapım var
İnş olumsuz bse yoktur belki vucüdun fazla üretmiştir ne bilim olacaksa herşey oluyor yani 1 yumurta 4e bölünebiliyormus çok nadir bir olay o mu oldu acaba

İnş olumsuz bse yoktur belki vucüdun fazla üretmiştir ne bilim olacaksa herşey oluyor yani 1 yumurta 4e bölünebiliyormus çok nadir bir olay o mu oldu acaba

ayyyy sinirlerim bozuldu yemin ederim
gülme geliyor devamlı :) kafa gitti galiba..
üçüzden dörde çıktın bayılcammm valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…