2015 Aralık tüp bebek

Kızlar 8. Günüm adetime 2 gün var test yaptım az önce eşimin ısrarıyla ve çok silik bir çizgi var çok Mutlu oldum sabah tekrarlamayı düşünüyorum sabah idrarı en dogru saatmiş dua edin

Ay iinşallah cnm sizleri gördükçe heyecanlaniyoruz vallahi

Hayirli olsun canim 18 harika bi sayi. Insallahh cok guzel sonuclarla tamamlanacak bu surec.. opu nasildi canim biraz anlatir misin? Hissetrin mi bisey? Sedasyon mu yaptilar?
Canım öyle korkuyirdum ki tir tir titriyordum. Ben lokal istiyorum dedim anestezi den çok korktuğum için doktor olmaz dedi. O sırada anestezi uzmanı seni az sakinlestirekim ( rahatlatici veriyim dedi:) ) gitmiştim o sırada. Sedasyon oldu uykudan uyanır gibi oluyor uyku esnasında bişi hissetme de yalan benim yumurta sayısından dolayi ağrım oldu az iğne yaptılar. Şimdi de oluyo baya hele idrara sikisinca çok kötü. Opu dan hiç korkma ben o kadar anlamadım ki kandirdilar heralde dedim.

Hayirli olsun canim 18 harika bi sayi. Insallahh cok guzel sonuclarla tamamlanacak bu surec.. opu nasildi canim biraz anlatir misin? Hissetrin mi bisey? Sedasyon mu yaptilar?
Ayrıca canım sayıdan çok kalite önemli bakalım ne dicek ler. Çok olunca da sancı yapıyo bak

Kızlar bu opu ağrısına sıcak su torbası zarar verir mi transfer nasılsa gelecek ay die koydum iyi geldi gibi

Aynisi benimde basima gelmistu canim klomenle bile 4 yumurtam olurken o koca ignelerle 2 tane olmustu hatta dr vuramadin mi naptin demisti tedavi iptal oldu bi sonraki ay dozu arttirdi 5 tane oldu ona bile sasirdim az diye ama ne bilim bünye iste
Ben de seviniyordum en azından birimizde sorun yok diye şansımız artar diye

Kızlar 8. Günüm adetime 2 gün var test yaptım az önce eşimin ısrarıyla ve çok silik bir çizgi var çok Mutlu oldum sabah tekrarlamayı düşünüyorum sabah idrarı en dogru saatmiş dua edin
Hadi hayrlsi yarn da benm 8.ci günüm çok korkym test yapmaya dua edn ne gzl haberler alyrz darsi basmza inşallah

Hamis bayanlar ilk günlerde hep yattiniz mi brn evin içinde dolaşıyorum az önce 15 dk dolaştım kalp ritmim arttı nefesin daraldi hemşire de 15 dk yı geçecek yuruyus yapma ilk 3 gün demişti ama evin içinde dolanmaj yuruyusmu :) tedirgin oldum görümcem telde sınır etti de onla konuştum gezerek

İlk 3 gün dikkat ettim ben ama yemeğimi fln masada yedim mutfağa gittim yürüdüm yani hep yatmadım sıkmadım hic kendimi sonra normale döndüm zaten rahat ol çok yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…