Kızlar 8. Günüm adetime 2 gün var test yaptım az önce eşimin ısrarıyla ve çok silik bir çizgi var çok Mutlu oldum sabah tekrarlamayı düşünüyorum sabah idrarı en dogru saatmiş dua edin
Benim.daha tedavi bile baslamadiii a geliyoruuuuuuuzzzzzzzzz :))))Hadi kislar ayagimi suruyerek gidiyorummmm yetisin banaaaaaaa
Ayyyy cok sevindiiimmmm az once 1 saatlik idrarla yine yaptim cok net cikti yineeee masallahhhhhh
Vardır bunda da bi hayırAyyy şansa bak ya
Canım öyle korkuyirdum ki tir tir titriyordum. Ben lokal istiyorum dedim anestezi den çok korktuğum için doktor olmaz dedi. O sırada anestezi uzmanı seni az sakinlestirekim ( rahatlatici veriyim dedi:) ) gitmiştim o sırada. Sedasyon oldu uykudan uyanır gibi oluyor uyku esnasında bişi hissetme de yalan benim yumurta sayısından dolayi ağrım oldu az iğne yaptılar. Şimdi de oluyo baya hele idrara sikisinca çok kötü. Opu dan hiç korkma ben o kadar anlamadım ki kandirdilar heralde dedim.Hayirli olsun canim 18 harika bi sayi. Insallahh cok guzel sonuclarla tamamlanacak bu surec.. opu nasildi canim biraz anlatir misin? Hissetrin mi bisey? Sedasyon mu yaptilar?
Ayrıca canım sayıdan çok kalite önemli bakalım ne dicek ler. Çok olunca da sancı yapıyo bakHayirli olsun canim 18 harika bi sayi. Insallahh cok guzel sonuclarla tamamlanacak bu surec.. opu nasildi canim biraz anlatir misin? Hissetrin mi bisey? Sedasyon mu yaptilar?
zeynep4 bıktım senin çişliiii testlerindennnn
Ben de seviniyordum en azından birimizde sorun yok diye şansımız artar diyeAynisi benimde basima gelmistu canim klomenle bile 4 yumurtam olurken o koca ignelerle 2 tane olmustu hatta dr vuramadin mi naptin demisti tedavi iptal oldu bi sonraki ay dozu arttirdi 5 tane oldu ona bile sasirdim az diye ama ne bilim bünye iste
Olsun alirim sen yeterki bekle diyo manyak iste taktimi takiyoKKız teste verdiğin paralara yazık niye bu kocandaki inat
Hadi hayrlsi yarn da benm 8.ci günüm çok korkym test yapmaya dua edn ne gzl haberler alyrz darsi basmza inşallahKızlar 8. Günüm adetime 2 gün var test yaptım az önce eşimin ısrarıyla ve çok silik bir çizgi var çok Mutlu oldum sabah tekrarlamayı düşünüyorum sabah idrarı en dogru saatmiş dua edin
InsalllahhhhhBen
Benim.daha tedavi bile baslamadiii a geliyoruuuuuuuzzzzzzzzz :))))
Insallah canimmmmm sabah merakla bekliycem dua ile insalllaaahhhhHadi hayrlsi yarn da benm 8.ci günüm çok korkym test yapmaya dua edn ne gzl haberler alyrz darsi basmza inşallah
Saol cnm benm içim sklyo ya bide adet olcakmsm gbi belim agryo kasgmda agryo hafiften ay sinrdn aglycamInsallah canimmmmm sabah merakla bekliycem dua ile insalllaaahhhh
Adet günüm pazrtesi acba ignelrdn sonra değişirmi günüInsallah canimmmmm sabah merakla bekliycem dua ile insalllaaahhhh
İnş Canm sende görürsün adet sancısı bende de oldu bel agrısı fenaydı hala oluyor ara ara inşallah hastalanmayızHadi hayrlsi yarn da benm 8.ci günüm çok korkym test yapmaya dua edn ne gzl haberler alyrz darsi basmza inşallah
İlk 3 gün dikkat ettim ben ama yemeğimi fln masada yedim mutfağa gittim yürüdüm yani hep yatmadım sıkmadım hic kendimi sonra normale döndüm zaten rahat ol çok yorma kendiniHamis bayanlar ilk günlerde hep yattiniz mi brn evin içinde dolaşıyorum az önce 15 dk dolaştım kalp ritmim arttı nefesin daraldi hemşire de 15 dk yı geçecek yuruyus yapma ilk 3 gün demişti ama evin içinde dolanmaj yuruyusmu :) tedirgin oldum görümcem telde sınır etti de onla konuştum gezerek
Hayirrrrr kesinlikle ole dusunme suan sol kasigim acayip agriyo belim felaketSaol cnm benm içim sklyo ya bide adet olcakmsm gbi belim agryo kasgmda agryo hafiften ay sinrdn aglycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?