2015 Aralık tüp bebek

Gözün aydin canm inşallah kaliteli kaliteli yumoslarin olur sapasağlam 5.güne gelirler ana sıkı sıkı tutunurlar ve sağlıkla kucağına alirsin :)

Kaç tane konuldu cnm çok yüksek üçüz gibi

A
Di mi ya, kafama takıldı benim de, neyse önemli bi durum olsa isterlerdi diye düşünüyorum ama bi yandan da biz dürtmeden sorgulamayacaklar mı bu doktorlar diye de aklıma gelmiyor değil :)

Bu kadar çilelerden sonra olunca haliyle bizler çok pimpirik yapıyoruz canm noktasından virgülle öğrenmek istiyoruz

Kızlar 8. Günüm adetime 2 gün var test yaptım az önce eşimin ısrarıyla ve çok silik bir çizgi var çok Mutlu oldum sabah tekrarlamayı düşünüyorum sabah idrarı en dogru saatmiş dua edin
Ayyyy cok sevindiiimmmm az once 1 saatlik idrarla yine yaptim cok net cikti yineeee masallahhhhhh

Aynisi benimde basima gelmistu canim klomenle bile 4 yumurtam olurken o koca ignelerle 2 tane olmustu hatta dr vuramadin mi naptin demisti tedavi iptal oldu bi sonraki ay dozu arttirdi 5 tane oldu ona bile sasirdim az diye ama ne bilim bünye iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…