sağol Can'ım.şimdi çıktım 4-5 tane yumurtam var istenilen büyüklüğe gelmiş.az diye motelim bozulmuştu ama doktor moralini bozmaya benim için yeterli önemli olan kaliteli olmaları dedi.bu aşka çatlatma iğnemi vurdurcam cumartesi günüde toplama var Allah izin verirse
merhabalar ben bişey danışabilir miyim sizlere
ilk tüp bebek denemem ve kafam karıştı
12 aralıkta yumurta toplama yapıldı
16 aralıkta embriyo transferi yapıldı
21 aralıkta bhcg 229
23 aralık bhcg 538
normal mi bunlar
ne diyeyim güzel duaların için çok sağol Kocaman bir Aminnnnnnnnnnn diyorumGözün aydin canm inşallah kaliteli kaliteli yumoslarin olur sapasağlam 5.güne gelirler ana sıkı sıkı tutunurlar ve sağlıkla kucağına alirsin :)
Di mi ya, kafama takıldı benim de, neyse önemli bi durum olsa isterlerdi diye düşünüyorum ama bi yandan da biz dürtmeden sorgulamayacaklar mı bu doktorlar diye de aklıma gelmiyor değil :)
Kizlar test sonucum 73.3 cikti şükürler olsun.. Allahım dileyen uğraş veren herkese nasip etsin..
Gorunmicek gibi degil kiiiiiiiii :)))))Eki Görüntüle 1726573
Kislaaarrrrr gorebiliyomusunuzzzzzzzzz
Ayyyy cok sevindiiimmmm az once 1 saatlik idrarla yine yaptim cok net cikti yineeee masallahhhhhhKızlar 8. Günüm adetime 2 gün var test yaptım az önce eşimin ısrarıyla ve çok silik bir çizgi var çok Mutlu oldum sabah tekrarlamayı düşünüyorum sabah idrarı en dogru saatmiş dua edin
Maşallah Canm senle aramızda 1 gün var bakalım yarın benm de koyu olacak mı heyecanlıyımAyyyy cok sevindiiimmmm az once 1 saatlik idrarla yine yaptim cok net cikti yineeee masallahhhhhh
Tesekkur ederim az once yaptigimi yuklersem kremalicorek bana yine coreklenir cadiGorunmicek gibi degil kiiiiiiiii :)))))
Tesekkur ederim az once yaptigimi yuklersem kremalicorek bana yine coreklenir cadi
Evet canım yarın inşallahiçim rahat hamişssin can cazım benimm.. sonucu yarınmı sölicekler
Evet yarın tekrar vericemyoksa yınemı kan verıceksın
Evet canım yarın inşallah
Ah canım benim inşallah hadii hepimiz sevinelim sıraylaBEKLIYORUM CANIM GUZEL HABERLERINI
Arkadaşlar bugün tedaviye başlayacaktık iptal oldu cumartesi günü ilk görüşmede muayene olmuştum yumurta rezervin çok iyi çok sayıda oluşur dedi doktor hatta Fsh düşük yani herşey iyi sonra amh değerim 1.5 çıktı yani biraz düşük bu çelişiyordu bugün tekrar muayene etti doktor ve şok Bu ay sadece 2 yumurta görünüyor dedi başlarsak ancak onlar toplanır dedi bence başlamayalım dedi tamam dedik anlamıyorum ya eşimden dolayı tüp bebek yapıyoruz ama bu ay da benimkiler hazır değilmiş
Bugün iki tane kuzucugumu aldım geldim. İnşallah bu sefer annelerine sımsıkı tutunur lar. Büyük gün 4 ocak
Hayirli olsun canim 18 harika bi sayi. Insallahh cok guzel sonuclarla tamamlanacak bu surec.. opu nasildi canim biraz anlatir misin? Hissetrin mi bisey? Sedasyon mu yaptilar?Kızlar opu tamam. 18 yumurta toplandı bir ay donacaklar. Ama inanılmaz kasik ağrısı var normal mı
Kızlar sabah kan verdim ögeledn sonra aaradım makıneler arıza yapmış yarına kaldıı.cok nazlı bu bebişlerrr ağırdan alıyo teyzeleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?