- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Bugün iki tane kuzucugumu aldım geldim. İnşallah bu sefer annelerine sımsıkı tutunur lar. Büyük gün 4 ocak
Amin canım ayyy insaallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunpelit86 ANAM SENIN TRASNFERİN BUGUNMUYDUU CANCAZIM HADI HAYIRLISIIII BEN 2 GÜN ÖNCE ALDIM DONDURMALARIMI AMA BENIMD ETESTIM 4 GÜN HADİ BİRLİKTE SEVİNÇLİ HABERLERE İNŞALLAH CANIM
yorma 3 gün kendini ananas alsın kocacın yopgurda kat ye ilaçlarını vakıtlıce al neler kullanıcaksın. sen nerede yaptrıdınAmin canım ayyy insaallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlı olsun :) 4 Ocak'ta senin ve diğer hanımların güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah :) Aynı gün benim de kese için randevum var, hepimizin denk gelmişBugün iki tane kuzucugumu aldım geldim. İnşallah bu sefer annelerine sımsıkı tutunur lar. Büyük gün 4 ocak
Tesekkur ederim canım yaparım insaallah. Ben Adana acibadem de yaptırdım.yorma 3 gün kendini ananas alsın kocacın yopgurda kat ye ilaçlarını vakıtlıce al neler kullanıcaksın. sen nerede yaptrıdın
Aynen canim yaaa Tevafuk a bak. İnşallah hepimiz kucaklarimizi dolu görecegiz 2016 da.Hayırlı olsun :) 4 Ocak'ta senin ve diğer hanımların güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah :) Aynı gün benim de kese için randevum var, hepimizin denk gelmişAllahım sizlere de pozitifleri görmeyi daha da önemlisi hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Canim benim hiç moral bozma. Benim 22 tane toplandı 3limde iki tane kaldı. Sayı hiç önemli değil kaliteli olsun bizim olsun bebisler:)sağol Can'ım.şimdi çıktım 4-5 tane yumurtam var istenilen büyüklüğe gelmiş.az diye motelim bozulmuştu ama doktor moralini bozmaya benim için yeterli önemli olan kaliteli olmaları dedi.bu aşka çatlatma iğnemi vurdurcam cumartesi günüde toplama var Allah izin verirse
Kızlar sabah kan verdim ögeledn sonra aaradım makıneler arıza yapmış yarına kaldıı.cok nazlı bu bebişlerrr ağırdan alıyo teyzeleriii
Napiiim tatlım valla sırf sonuc almak ıçın kollarım delik deşik oldu bu seferde makine arıza yapmış,dua edin kızlarrr güzel haberlerle geleyımayy gorkemoooo unutttum senı sen halaaaa hamılelıgını tescillemedinmi vallahı pes billahi pes ben sonuc almadan takvim bilem yaptım valla dogurtcaksınız benıı
Napiiim tatlım valla sırf sonuc almak ıçın kollarım delik deşik oldu bu seferde makine arıza yapmış,dua edin kızlarrr güzel haberlerle geleyım
hadi gözün aydın canım yarın ıdrarla udrasma dogruu kan verKızlar 8. Günüm adetime 2 gün var test yaptım az önce eşimin ısrarıyla ve çok silik bir çizgi var çok Mutlu oldum sabah tekrarlamayı düşünüyorum sabah idrarı en dogru saatmiş dua edin
Aksam ıdrariya silik çıktısı yarın daha da belirginlesir insaallah. Hadi hayırlısıyla canim.Kızlar 8. Günüm adetime 2 gün var test yaptım az önce eşimin ısrarıyla ve çok silik bir çizgi var çok Mutlu oldum sabah tekrarlamayı düşünüyorum sabah idrarı en dogru saatmiş dua edin
Arkadaslar bugun transfer sonrasi 9. günüm idrar testi yaptim silik çizgi cikti beklemiyordum bakabilirmisiniz 3.gün embriyosuydu..
hadi gözün aydın canım yarın ıdrarla udrasma dogruu kan ver
Aksam ıdrariya silik çıktısı yarın daha da belirginlesir insaallah. Hadi hayırlısıyla canim.
Teşekkürler kızlar herkese nasip etsin allahım öncelikle kan testi yaptırcm ama sabah yine tekrarlarım emin olmak icin. 2 embriyo transfer edildi banaHayırlı olsun cnm var çizgi bir kan yaptır sana iki tanemi konuldu bi tanemu
aynen canım ne olucak kurbanlık koyun gıbı aldılar elımde umudumda bos cıktı zaten sankı cok yumurtam vardı 1 taneydı onuda hesaplamadan dolayı gıttı bakalım subatta tekrar gıdecem devlettekı 2 hakkımıda kullanacam bu hatalarını artık yapmazlar belkı bakalım
Merhaba arkadaşlar, bir şey sormak istiyorum, sizin bu süreçlerde düzenli olarak hormon ölçümleri yapildi yalnızca bir kez progesteron ve E2 bakıldı (toplamadan 2 gün önce) ve bir yorum da yapılmadı (Progesteron 0.85, E2 732.14 çıkmış o testte). Bugün ikinci beta hcg testimi oldum, artış göstermiş Allaha şükür ama kafama takıldı, hormanlara tekrar bakılması gerekmez mi ki? Artış iyi deyip, keseye bakılması için 4 Ocak'a randevu al dediler onun dışında da bir şey söylemediler.
Bir de bir şey daha soracağım, ben doktoru en son transferde gördüm, transfer sonrası beta hcg test sonuçlarını hemşireler yorumluyor, telefonda o da. Hemşirelere ya da doktora sorsam mı bu hormon testleri gerekli mi vs. diye??? Rahim kalınlığıyla ilgili de süreç boyunca hiç bir muhabbet geçmedi. Bu süreçte olanlar bana bir anlatırlarsa çok sevineceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?