2015 Aralık tüp bebek

Bugün iki tane kuzucugumu aldım geldim. İnşallah bu sefer annelerine sımsıkı tutunur lar. Büyük gün 4 ocak
pelit86 ANAM SENIN TRASNFERİN BUGUNMUYDUU CANCAZIM HADI HAYIRLISIIII BEN 2 GÜN ÖNCE ALDIM DONDURMALARIMI AMA BENIMD ETESTIM 4 GÜN HADİ BİRLİKTE SEVİNÇLİ HABERLERE İNŞALLAH CANIM

Bugün iki tane kuzucugumu aldım geldim. İnşallah bu sefer annelerine sımsıkı tutunur lar. Büyük gün 4 ocak
Hayırlı olsun :) 4 Ocak'ta senin ve diğer hanımların güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah :) Aynı gün benim de kese için randevum var, hepimizin denk gelmiş Allahım sizlere de pozitifleri görmeyi daha da önemlisi hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Aynen canim yaaa Tevafuk a bak. İnşallah hepimiz kucaklarimizi dolu görecegiz 2016 da.

Canim benim hiç moral bozma. Benim 22 tane toplandı 3limde iki tane kaldı. Sayı hiç önemli değil kaliteli olsun bizim olsun bebisler:)

Kızlar sabah kan verdim ögeledn sonra aaradım makıneler arıza yapmış yarına kaldıı.cok nazlı bu bebişlerrr ağırdan alıyo teyzeleriii

ayy gorkemoooo unutttum senı sen halaaaa hamılelıgını tescillemedinmi vallahı pes billahi pes ben sonuc almadan takvim bilem yaptım valla dogurtcaksınız benıı

ayy gorkemoooo unutttum senı sen halaaaa hamılelıgını tescillemedinmi vallahı pes billahi pes ben sonuc almadan takvim bilem yaptım valla dogurtcaksınız benıı
Napiiim tatlım valla sırf sonuc almak ıçın kollarım delik deşik oldu bu seferde makine arıza yapmış,dua edin kızlarrr güzel haberlerle geleyım

Kızlar 8. Günüm adetime 2 gün var test yaptım az önce eşimin ısrarıyla ve çok silik bir çizgi var çok Mutlu oldum sabah tekrarlamayı düşünüyorum sabah idrarı en dogru saatmiş dua edin
hadi gözün aydın canım yarın ıdrarla udrasma dogruu kan ver

Kızlar 8. Günüm adetime 2 gün var test yaptım az önce eşimin ısrarıyla ve çok silik bir çizgi var çok Mutlu oldum sabah tekrarlamayı düşünüyorum sabah idrarı en dogru saatmiş dua edin
Aksam ıdrariya silik çıktısı yarın daha da belirginlesir insaallah. Hadi hayırlısıyla canim.

Arkadaslar bugun transfer sonrasi 9. günüm idrar testi yaptim silik çizgi cikti beklemiyordum bakabilirmisiniz 3.gün embriyosuydu..

Hayırlı olsun cnm var çizgi bir kan yaptır sana iki tanemi konuldu bi tanemu

hadi gözün aydın canım yarın ıdrarla udrasma dogruu kan ver

Aksam ıdrariya silik çıktısı yarın daha da belirginlesir insaallah. Hadi hayırlısıyla canim.

Hayırlı olsun cnm var çizgi bir kan yaptır sana iki tanemi konuldu bi tanemu
Teşekkürler kızlar herkese nasip etsin allahım öncelikle kan testi yaptırcm ama sabah yine tekrarlarım emin olmak icin. 2 embriyo transfer edildi bana Sevda_S

Üzülme canm zor ama napalim bizimde sinavimiz böyle işte. Rabbim elbet guldurecek bizide hayırlısı yla . benimde ilk ay iki yumurta oldu tedaviyi iptal ettiler sonraki ay da 5 tane oldu seninkide artabilir karamsar olma ve adetin ikinci gününden itibaren günde üc dört tane ye bana iyi geliyor yumurta konusunda.

Canm bbizimde bir defa yapıldı hormon testi ilk tüp bebekten önce bana hiç soylemediler bile.genelde hemsireler ilgileniyor ilac ve testlerle cnm bi bu defa dondurulmus yapildi sadece 10 gun oncr kalinliga baktilar o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…