Yok seni yanlış anlamadım sadece arkadaşın hamile olduğunu bilmiyordum ben transfer diyetimi paylaştım. Yoksa hamileysem o biçim yemeğe gömülcem yani bende o günleri bekliyorumyok yok canim sana demedim ben.yanlis anlama. :)hamile kendisi cunku yanlis anladi listeyi:) uyari amacliydiliste icin cok tesekkurler buarada tedavide kilo aldim cok isime yarayacak:)
Mantıklı canımcım sebze yemeliyim dye nye kendmi zorluyorum ki özüme dönim:)) bi an önce Mart gelsede senide Yanımda görsem? Adetin çok Ağrılı ve yoğundu iyi misinetcillige geri don zaten proteine ihtiyacin var senin.gittigin hastanede diyetisyen mutlaka vardir bi gidip gorus kendisiyle
Tamamen benm yanlış anlamam:) ben yeni hamileyim daha kese bile görmedim hamile gbi hssetmeyince dyet listeleri dikkatimi çekiyo ancak tabi dkkat etmek Şart hamile olmak iki Kişilik yemek demek olmuyoZaten Dr uma sorcam demiştiniz siz o size en uygunu verecektir. Tek tavsiyem hamileyseniz dahi marul taze ve temiz folik asit deposu. Hamileliğinde kullanan arkadaşlarım vardı. Bende tüketiyorum hergün sonucu alana kadar ya tamam ya devam artık.
sen diyet listesi paylasinca heyecan yapti elffthcigim:)) aman diyim hamile kalinca bebegi beslemeye ozen goster sonra kilolar alir basini gider:)Yok seni yanlış anlamadım sadece arkadaşın hamile olduğunu bilmiyordum ben transfer diyetimi paylaştım. Yoksa hamileysem o biçim yemeğe gömülcem yani bende o günleri bekliyorum
Amannn ömrümün yarısını zayıf geçirdim varsın kalanını kilolu geçiriim önemli olan mutluluksen diyet listesi paylasinca heyecan yapti elffthcigim:)) aman diyim hamile kalinca bebegi beslemeye ozen goster sonra kilolar alir basini gider:)
Bende ondan korkuyorum pınarcıgım:)) bebeği değilde kendimi besliyorum su ara ekmek yemekten şiştim bırakıcam inş azıcık iradeli olabilirsem şişman olmaktan çok korkuyorumsen diyet listesi paylasinca heyecan yapti elffthcigim:)) aman diyim hamile kalinca bebegi beslemeye ozen goster sonra kilolar alir basini gider:)
Belki de üç kişilikTamamen benm yanlış anlamam:) ben yeni hamileyim daha kese bile görmedim hamile gbi hssetmeyince dyet listeleri dikkatimi çekiyo ancak tabi dkkat etmek Şart hamile olmak iki Kişilik yemek demek olmuyo
Hiç kilolu olmadıysan böyle demen normal ama kilolu olmuş biri olarak aman dilini ısır cnm hç güzel bsey değil :s tabi hamile kal kilo al ama sonra ver inşAmannn ömrümün yarısını zayıf geçirdim varsın kalanını kilolu geçiriim önemli olan mutlulukhem can boğazdan gelirmiş hamile olayım da kiloya da razıyım
ahhh keske kuzum.olacagina cok inaniyorum bu sefer.simdi daha iyiyim azaldi iyice adetim.. artik spor ve saglikli beslenmeye verdim kendimi:) yeni tedavime bomba gibi baslicam insallah:)Mantıklı canımcım sebze yemeliyim dye nye kendmi zorluyorum ki özüme dönim:)) bi an önce Mart gelsede senide Yanımda görsem? Adetin çok Ağrılı ve yoğundu iyi misin
Haklısın belkide 3 cuma keseyi ya da keseleri görmeden kendimi hazırlamadım böyle bseyi bi evlat için yola çıktık iki koyuldu şimdi ikiye heves edip tek olunca öbürüne üzülürüm falan dye tekmiş gbi konusuyorumBelki de üç kişilik
İnş cnm inş belki seninde daha sağlıklı olmanda bi hayır vardr sen hangi sehirdeydin pınarahhh keske kuzum.olacagina cok inaniyorum bu sefer.simdi daha iyiyim azaldi iyice adetim.. artik spor ve saglikli beslenmeye verdim kendimi:) yeni tedavime bomba gibi baslicam insallah:)
İşte ondan emin değilim çünkü hayatım boyunca ilk defa diyet yapıyorum hamileyken alacağım bütün kilolar bonus olarak kalacak bende çünkü diyet yapamam muhtemelen boğazını tutabilen biri değilimHiç kilolu olmadıysan böyle demen normal ama kilolu olmuş biri olarak aman dilini ısır cnm hç güzel bsey değil :s tabi hamile kal kilo al ama sonra ver inş
oncesinde kilolu olan insanlarda takinti oluyo zaten ister istemez kendimden biliyorum:) sen keseyi gordukten sonra bi diyetisyene git bence.en azindan aynisini yapmasan bile neler yemen neler yememen gerektigini bikirsinBende ondan korkuyorum pınarcıgım:)) bebeği değilde kendimi besliyorum su ara ekmek yemekten şiştim bırakıcam inş azıcık iradeli olabilirsem şişman olmaktan çok korkuyorumyanlış anlaşılmasın ben daha önceden kiloluydum berbat hssettiriyoda ondan dedim :s
Canım çok sevindim, inşallah allah tamamını erdirsin.Ben geldim bebislerimi aldim ve geldimiki tane bebis koydular. Dört gozle pozitif i beklicem.. Allah'IM isteyen herkesi evlatlarina kavuştursun insallah
Ah ah kilolu olduğun vakit bide dyet yapmayı düşün mide büyük iki kat fazla acıkırken:)İşte ondan emin değilim çünkü hayatım boyunca ilk defa diyet yapıyorum hamileyken alacağım bütün kilolar bonus olarak kalacak bende çünkü diyet yapamam muhtemelen boğazını tutabilen biri değilim
Kesinlikle düşünüyorum cuma ugrıcam hastaneye gdinceoncesinde kilolu olan insanlarda takinti oluyo zaten ister istemez kendimden biliyorum:) sen keseyi gordukten sonra bi diyetisyene git bence.en azindan aynisini yapmasan bile neler yemen neler yememen gerektigini bikirsin
Tek değil o benimkiler de ikiz inşallah Rabbim ol diyecek ve olacak Kün fe yekün inşallah.inanç herşeydir. İnşallah Rabbim tutunmalarını sağlamıştırHaklısın belkide 3 cuma keseyi ya da keseleri görmeden kendimi hazırlamadım böyle bseyi bi evlat için yola çıktık iki koyuldu şimdi ikiye heves edip tek olunca öbürüne üzülürüm falan dye tekmiş gbi konusuyorum
Hayırlısı olsun cnm hg Aramıza inş yumurtaların güzel güzel bölünür Cumartesi de alır gelirsin hayırlısıylaMerhaba kızlar, bende bu ay tüp bebek yaptıranlardanım. Listeye eklebilirsiniz. Bugün yumurta toplamam yapıldı. 10 yumurta toplandı. Haber bekliyorum. Büyük ihtimal cumartesi transfer olacak. Hislerim çok acayip. ne hissetiğimi tam bilmiyorum. şaşkınlıkmı, tedirginlikmi, heyecanmı yoksa korkumu. Hakkımızda hayırlısı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?