- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferin kaçıncı günüydü bu testiniz?5tl lik testler
bide 20 tl lik testim var onuda pazar günü yapicakmisim
Sagol canim sali gunu belli belirsizdi artik iyice belli hemde ilk dakikada cikiyo Allaha sukurHayırlı olsun ilk kez bir çubukta çift çizgiyi ben bile görebildim
Bugun transfet gununu saymazsak 9 canimmmmmTransferin kaçıncı günüydü bu testiniz?
Hastane değiştirme şansınız yok mu moralini düzelir en azından.pazartesı opu vardı ya benım cuma baktılar 16 olmus tek yumurta vardı cumartesı 23,45 catlatma ıgnesı yap dedıler yaptım pazartesı gıttım anestesıyı alkdım o stresı yasadım cıktıgımda bırsey demedıler karısıklık olmus o arada telefonla aradılar hıc toplama yapılmadı ovele olmus catlamıs yumurtam bulamadıkları ıcın usg bakmıslar benı uyuttuklarında ve tabı ben yıkıldım 1 hakkımda gıttı yandı subata gel dedıler tekrar subatta denıyecem ıste sen ne yapıyorsun
Görmez miyiz canım maşallah değerin artıyor çizgi de koyulaşıyor darısı hepimize inşallah yaEki Görüntüle 1726573
Kislaaarrrrr gorebiliyomusunuzzzzzzzzz
Eeveeeeettttttt uyannndiiikkkkk uleeeennnnnuyandınızmı manyak karı kocalrrr hamilesinnn ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee işeme artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ayy kendim pozitifi görmüş kadar sevindim Rabbim hepimize nasip etsin inşallah keselerinizi görüp kalp atışlarını da en kısa zamanda duyarsınız. Ben ilk kez birinin paylaştığı çubuktaki çizgiyi gördüm yani ben bile gördüm daha ne diyimSagol canim sali gunu belli belirsizdi artik iyice belli hemde ilk dakikada cikiyo Allaha sukur
Canım kendiliğinden çatlamaması için iğne vermediler mi benimde yarın son ultrason ama kendi çatlamasın yumurta toplamaya kadar diye iğne verdipazartesı opu vardı ya benım cuma baktılar 16 olmus tek yumurta vardı cumartesı 23,45 catlatma ıgnesı yap dedıler yaptım pazartesı gıttım anestesıyı alkdım o stresı yasadım cıktıgımda bırsey demedıler karısıklık olmus o arada telefonla aradılar hıc toplama yapılmadı ovele olmus catlamıs yumurtam bulamadıkları ıcın usg bakmıslar benı uyuttuklarında ve tabı ben yıkıldım 1 hakkımda gıttı yandı subata gel dedıler tekrar subatta denıyecem ıste sen ne yapıyorsun
Eeveeeeettttttt uyannndiiikkkkk uleeeennnnn
Ayyy sabah sabah yine guldurdun beniiiiiiiiiBasimin belasiiiiiiiii
yarin yine yapicam uleeeeeennnnnn
Ayyy canim benim darisi basiniza innnsaaalllaaahhhAyy kendim pozitifi görmüş kadar sevindim Rabbim hepimize nasip etsin inşallah keselerinizi görüp kalp atışlarını da en kısa zamanda duyarsınız. Ben ilk kez birinin paylaştığı çubuktaki çizgiyi gördüm yani ben bile gördüm daha ne diyim
Ayyy canim benim darisi basiniza innnsaaalllaaahhh
Ama hamile olmakla bitmiyoki yok kese yok kalp atisi saglikli dogup kucagima almadan hep tedirginlik devam eder
Yoookkk Allahin izniyle kalp atisini duymadan yapmam o takvimi yapmayi hepinizden daha cok istiyorumbenide manyak ettiniz transferin 2 günü hamileymişim gibi gittim hamilelik takvimi yaptım sende yapppppppppppppppppppppp
Aminn canim aminnntedirginlik hep olucak amma hamile olmadan yasayamıyorsun kı tedirginlik tadını çıkar güzelim Rabbim kalp atısını duyursun kucagına almayı nasip etsin sağlıkla sihatle inşlalh bizede pozıtıfı nasip etsin daim olsun inşallaah
Insaallah canim Allah hepinizin gonlune gore versinbeni manyak ettim ben yaptım gittiii inşallah 9 ay kalırr
Evet canim ikiz insallahzeynep4 im senın ıkı tanemıydı ... transferın... İkiz olabilirmi cok erken ıdrarda cıktı senın cunku