- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Devami da gelsin insallah canim
Arkadaslar bugun 22. gun kan testı yaptırdım 5400 cıktı acaba ikiz olma ihtimali varmıdır ki?
Ben geldim bebislerimi aldim ve geldimiki tane bebis koydular. Dört gozle pozitif i beklicem.. Allah'IM isteyen herkesi evlatlarina kavuştursun insallah
subat sonu mart basi insallah.siz o zaman hamilelikte tecrubeli olcaksiniz sonucta sizden akil alcam bende:) martta olacak bu is:))Amin canim Sağol.. seni de biran once yeniden aramizda gorelim
bende kilo aldim canim ama cok su tukettim ben.vucudum odem toplamis. su ictikce attim odemi.tavsiyem bol su tuket.Kızlar merak ettiğim bişey var? Tedavi boyunca kilo aldınız mı? Ben iğne vuruluyorum ve bildiginiz şiştim yüzüklerim olmuyorsizde durum nedir, ne yediniz ne içtiniz tedavi döneminde ?
bu hamileler icin diyet degil elif:)) sen bakma o diyete.senin bol kalsiyum tuketmen lazim:))Ama calsiyum açısından günde 1-2 bardak süt için aralarda yoğurt yiyin diyenlerde var :s ben bi Dr sorim bana hiç öneride bulunmadı diyet falanda demedi :s
Doktorum cumartesı gunu cagırdı. Bekliyorum dort gozle bende:)Maşallah cnm bence ikiz gibi kese girmeye neden gitmiyorsun değerler 2000 den sonra kese gorunur diye biliyorum
Canım bende öyle demedim zaten. Arkadaş hamile galiba bilmiyorum hayırlı olsun. Sadece sorduğu için paylaştım.bu hamileler icin diyet degil elif:)) sen bakma o diyete.senin bol kalsiyum tuketmen lazim:))
Öyle mi ? Gerçi bzde dkkat edelim ekmek işini braz abarttım bu ara braz azaltmalıyım ben etçil insanım sebze yiyim dedim ekmeksiz doyamadım sade sebzeyle :)bu hamileler icin diyet degil elif:)) sen bakma o diyete.senin bol kalsiyum tuketmen lazim:))
Amin canım yeni yila bebislerle girecez inşallahHayirli olsun cnm insallh rabbim duysun icimizdekileri ve sevindirsin bizleri
Hayirlu
Ben yanlış anladım cnm yaCanım bende öyle demedim zaten. Arkadaş hamile galiba bilmiyorum hayırlı olsun. Sadece sorduğu için paylaştım.
Rabbim hayırlı , sağlıklı evlatlar versin inşallah. Pozitif düşün hep asla umutsuz olma.Benım ıcın cok onemlı arkadaslar bu dıyet mevzusu sonucum pzıtıf olursa doktorumdan dıyet ıstıcem. cunku bu ılaclar tedavıler +30 kılo aldırdı bana ve gun ve gun sıısyorum. zaten suanda +9 aylık hamıle gıbı vucudum cok uzluyorum( Bu arda ben manyaklık yaptım gıttım takvım yaptım en azından test gunune kadar hevesımı almıs olurum
İnşallah canim hersey gönlünce olur insallah belki kendiliginden hamile kalirsinsubat sonu mart basi insallah.siz o zaman hamilelikte tecrubeli olcaksiniz sonucta sizden akil alcam bende:) martta olacak bu is:))
Zaten Dr uma sorcam demiştiniz siz o size en uygunu verecektir. Tek tavsiyem hamileyseniz dahi marul taze ve temiz folik asit deposu. Hamileliğinde kullanan arkadaşlarım vardı. Bende tüketiyorum hergün sonucu alana kadar ya tamam ya devam artık.Ben yanlış anladım cnm ya
yok yok canim sana demedim ben.yanlis anlama. :)hamile kendisi cunku yanlis anladi listeyi:) uyari amacliydiCanım bende öyle demedim zaten. Arkadaş hamile galiba bilmiyorum hayırlı olsun. Sadece sorduğu için paylaştım.
oyle dusunme canim olumlu dusunup evrene pozitif enerji gondericez:) tuz tuketimini azaltip suyu gunde 3 litreye yakin icersen sislik iniyo.tecrubeyle sabittir efemmBenım ıcın cok onemlı arkadaslar bu dıyet mevzusu sonucum pzıtıf olursa doktorumdan dıyet ıstıcem. cunku bu ılaclar tedavıler +30 kılo aldırdı bana ve gun ve gun sıısyorum. zaten suanda +9 aylık hamıle gıbı vucudum cok uzluyorum( Bu arda ben manyaklık yaptım gıttım takvım yaptım en azından test gunune kadar hevesımı almıs olurum
etcillige geri don zaten proteine ihtiyacin var senin.gittigin hastanede diyetisyen mutlaka vardir bi gidip gorus kendisiyleÖyle mi ? Gerçi bzde dkkat edelim ekmek işini braz abarttım bu ara braz azaltmalıyım ben etçil insanım sebze yiyim dedim ekmeksiz doyamadım sade sebzeyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?