2015 Aralık tüp bebek

İnsallah bu defa kucağına alırsın canım hayırlı ugurlu olsun

Cnm bizim morfoloji %0. Sperm sayısı az olduğu için. Morfoloji de istenen en az %4. Yani bunun altında olmaması gerekiyor. Ama bu değer normal kabul ediliyor. Sen şükret boşver takma kafana :)
Çok şükür tabii ki Allahıma.. Doktorumuzla da eşim konuştu bugün yine hiç sorun yok dedi çok şükür.. Benim durumum sıkıntılı.. Bakalım bizi de neler bekliyorrr

Arkadaslar transfer gelecek aya kaldı. Yumurtalar perşembe toplanacak ( hala çok korkuyorum o işten, anestezi den) fakat sorum şu transfer yapılmadığı zaman beklenen adet zamanında gelir mi ki?
Canım benim transferim de toplama işleminden en az bir ay sonra yapılacak. Tabii herşey yolunda gidrse Allahın izniyle. Bu yöntem yeni uygulanmaya başlanmış ve başarısı görülmüş. Doktorumun dediği toplama işleminen sonra vücudu dinlediricez ve söndürücez. Artık ne demekse.. Ama tabii regl mutlaka denk geliyor o süreçte.. Demek istediğim bu uygulanan bir yöntem ztn. Dolayısıyla sıkma canını

tahmin ederim canım . Ama mucizen seninle rabbim bu kez nasip etmiş yoksa hayalini hayal ettiğimiz ikinci çizgi olmaz idi. Önemli olan daim olması oda olur ınsallah benımde ilk transferımde 9 senelık bırı vardı ısteyen bana hep destekcı ıdı onun yavrusu suand akoynunda senınde olur ınsallah

Arkadaslar bugun 22. gun kan testı yaptırdım 5400 cıktı acaba ikiz olma ihtimali varmıdır ki?
Baya yüksek Can'ım değerin maşallah inşallah ikizdir Allah gönlüne göre versin. Yüksek olup tek kese gören de var düşük olup 2 kese gören de. Ama senin ikiz ihtimali var gibi hayırlısı olsun Hakkı'nda :)

amin canim amin insallah

Cnm bse sorcam kese görmeye başka bir doktordan Mı randevu aldın yoksa bu süreçte de tüp bebek merkeziyle mi devam ediyoruz Nasıl oluyor
Aslinda konunun bu kısmı tamamen sana kalmis birsey, ister tup bebek doktorunla istersen guvendigin baska bir doktorla dewam edebilrsin. Ben 3 ay boyunca tup bebek dojtorumla dewam edecegim. Cunku dojtorum gercekten cok ii biri bence

Aslinda konunun bu kısmı tamamen sana kalmis birsey, ister tup bebek doktorunla istersen guvendigin baska bir doktorla dewam edebilrsin. Ben 3 ay boyunca tup bebek dojtorumla dewam edecegim. Cunku dojtorum gercekten cok ii biri bence
Teşekkür ederim Cnm cevap için. Benm 1bucuk saat yol var o yüzden Oray'a gitmem ama test sonuçlarını göndereceğiz istemişlerdi cünkü senin yakın sanırım merkezin gidebiliyorsunuz rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…