2015 Aralık tüp bebek

pelit86 çok sevindim arkadaşım aminnn dualarınaa innşallahh hepimiz güzel haberler alıcazz bende şimdi kontrolden geliyorum ilk ultrasondu 13-14 mm çapında yumurtalarım olmuş iki tane daha menopur verdi ve kendiliğinden çatlamaması için iki tanede haZır iğne verdi cuma tekrar kontrol pazartesi toplarız muhtemelen dedi sevindim yumoşlarım büyüyolarmış :)

manyak demekki onlarda yavrum sende uyma onlara yaptır kanı gitsin 15 gun yıne tekrarlıcaksın nasılsa arttmı dıe

gözün aydın canım maşallah

Cnm cok sukur aldm geldim embriyolog cok guzel cozundu embriyon kaliteli dedi cok mutlu oldm insallah sıkı sıkı tutunur bebisim tek sikinti sikisik girmedigim icin cikti ona cnm sikildi insallah oda etkilemez
Etkilemez canım ya hiç merak etme. Hadi bekleyenler kervanına hoş geldin :) Ben transferi beklerken baya bi zaman geçmişti, iki buçuk kez tuvalet yapıp en son tekrar hafif dolu halde girdim transfere Çok komikti, hemşireler bekle tut yapma diyorlar her seferinde, dedim mümkün değil, ya yere yapacağım dolaşırken ya tuvalete :) :) :)
Şimdi zamanın en yavaş geçtiği kısma geldin, sabırlı, sakin ve umut dolu olman gerek hep bu dönemde, stres yok

Ona söleki koca çok konuşmaz ve karışmaz böle şeylere. doktor 2 gunde bır ıstıyor bunu kıcımızdan udurmuyok bizz.. Ayy kocacım kıymetını daha ıyı anlıyorum

Arkadaslar transfer gelecek aya kaldı. Yumurtalar perşembe toplanacak ( hala çok korkuyorum o işten, anestezi den) fakat sorum şu transfer yapılmadığı zaman beklenen adet zamanında gelir mi ki?
canım anesteziden hiç korkmana gerek yok hiç bişey hissetmiceksin ki rahat ol lütfen. ben de hayatımda ilk defa anestezi almıştım toplama işleminde uyandığımda gülüyordum.

Kizlar bisey sorucam. Tedaviye baslarken herkes hormon testlerini yaptiriyor mu? Yani reglin 3. Gunu gidip ilk tedavi baslangicinda testler oluyor mu? Ilk prosedur nasil basliyor yani? Test yaptiran ve yaptirmayanlar kimler acabaa?
Bana başlangıçta bir hormon testi yapılmadı. Ortalarda bir yerde, yanlış hatırlamıyorsam transferden önce yapıldı bir tek, onun da sonucu ile ilgili bir yorumda bulunmadı doktor.

Hayırlı. Olsun cnm sıkı sıkı tutunsun bebislerimiz bende dün aldm geldim :)

Gunaydin kiscelerim... ya benden ayni yumurtlama done m indeki gibi ama azicik daha koyu kivamli yumurta aki gibi akinti geliyor. Niye acaba ya

Anladığım kadarıyla İstanbul'da söyledikleri günden bir gün önce test yaptıracaksın, yani 14. günde, ve sonra memleketine gideceksin değil mi? Yalnız şöyle bir durum var, ilk testten iki gün sonra ikinci bir test isteyeceklerdir ilerleyişi düzenli ve olması gerektiği gibi mi diye. Her iki testin de aynı yerde yapılması önemli diye biliyorum. Laboratuvarlar arasında değerleri göstermede farklar olabiliyor. Ben sırf bu yüzden yakınımda olan yere yaptırmadım ilk testimi, tedavi gördüğüm yere gittim, ikincisini de orada yaptıracağım ki aynı ortamda karşılaştırılsın iki sonuç. Benim doktorum 10. gün yaptırmamı istemişti. Yani diyeceğim o ki, sen 12. gün yaptırırsan (ki çoğu merkez 12. gün ilk testin yapılmasını istiyor zaten) ve dönmeden 14. gün yaptırırsan daha sağlıklı sonuçlar alabilirsin bence Nacizane bir tavsiye bu tabi, takdir senin ve eşinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…