Kacnci gunundesin canimBenim manyak kocaaaaammmm eve bisduru test almis pazartesiden once yok diyo al bu testleri yap diyo
pelit86 çok sevindim arkadaşım aminnn dualarınaa innşallahh hepimiz güzel haberler alıcazz bende şimdi kontrolden geliyorum ilk ultrasondu 13-14 mm çapında yumurtalarım olmuş iki tane daha menopur verdi ve kendiliğinden çatlamaması için iki tanede haZır iğne verdi cuma tekrar kontrol pazartesi toplarız muhtemelen dedi sevindim yumoşlarım büyüyolarmış :)
Etkilemez canım ya hiç merak etme. Hadi bekleyenler kervanına hoş geldin :) Ben transferi beklerken baya bi zaman geçmişti, iki buçuk kez tuvalet yapıp en son tekrar hafif dolu halde girdim transfereCnm cok sukur aldm geldim embriyolog cok guzel cozundu embriyon kaliteli dedi cok mutlu oldm insallah sıkı sıkı tutunur bebisim tek sikinti sikisik girmedigim icin cikti ona cnm sikildi insallah oda etkilemez
sağol canım antibiyotiğim bitsin başlayım diyorum. senin de negatif olmuş. Allah ikincisinde nasip etsin inşallah.canim folik asit aliminin bi zarari olmaz sonucta ama istersen doktorunla bi konus bunu.
Biliyorum iste bizim hastane ayin 29unda istiyo12.gün değilmi test gününzeynep4 10. gün kanda çıkıyor die söyledim
Galiba tekrar kan vermemek icin Esimde zaten kanin az bebeklere zarar olur diyo manyak istemanyak demekki onlardayavrum sende uyma onlara yaptır kanı gitsin 15 gun yıne tekrarlıcaksın nasılsa arttmı dıe
Transfer gununu saymassak 8 canimKacnci gunundesin canim
canım anesteziden hiç korkmana gerek yok hiç bişey hissetmiceksin ki rahat ol lütfen. ben de hayatımda ilk defa anestezi almıştım toplama işleminde uyandığımda gülüyordum.Arkadaslar transfer gelecek aya kaldı. Yumurtalar perşembe toplanacak ( hala çok korkuyorum o işten, anestezi den) fakat sorum şu transfer yapılmadığı zaman beklenen adet zamanında gelir mi ki?
Ona söleki koca çok konuşmaz ve karışmaz böle şeylere. doktor 2 gunde bır ıstıyor bunu kıcımızdan udurmuyok bizz.. Ayy kocacım kıymetını daha ıyı anlıyorum
Bana başlangıçta bir hormon testi yapılmadı. Ortalarda bir yerde, yanlış hatırlamıyorsam transferden önce yapıldı bir tek, onun da sonucu ile ilgili bir yorumda bulunmadı doktor.Kizlar bisey sorucam. Tedaviye baslarken herkes hormon testlerini yaptiriyor mu? Yani reglin 3. Gunu gidip ilk tedavi baslangicinda testler oluyor mu? Ilk prosedur nasil basliyor yani? Test yaptiran ve yaptirmayanlar kimler acabaa?
AminAllah yardımcın olsun yavrumm
Günaydın şekerler;
Bende bebişlerimi alıp geldim . ilk size yazmak istedim ... Dualarınızı eksik etmeyin olurmuu 2016 bizim yılımız olsun ... Yanlız bir sıkıntım var dün gece en az 17 kes tuvalete kalktım. İlk trasnferimde neler yasadıgımı hatırlamıyorum. Ama bukadar tuvalete gitmemiştim.
Anladığım kadarıyla İstanbul'da söyledikleri günden bir gün önce test yaptıracaksın, yani 14. günde, ve sonra memleketine gideceksin değil mi? Yalnız şöyle bir durum var, ilk testten iki gün sonra ikinci bir test isteyeceklerdir ilerleyişi düzenli ve olması gerektiği gibi mi diye. Her iki testin de aynı yerde yapılması önemli diye biliyorum. Laboratuvarlar arasında değerleri göstermede farklar olabiliyor. Ben sırf bu yüzden yakınımda olan yere yaptırmadım ilk testimi, tedavi gördüğüm yere gittim, ikincisini de orada yaptıracağım ki aynı ortamda karşılaştırılsın iki sonuç. Benim doktorum 10. gün yaptırmamı istemişti. Yani diyeceğim o ki, sen 12. gün yaptırırsan (ki çoğu merkez 12. gün ilk testin yapılmasını istiyor zaten) ve dönmeden 14. gün yaptırırsan daha sağlıklı sonuçlar alabilirsin benceYok diyoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?