Yaklaşık 8 10 gün sürüyor Can'ım istenen boyuta ulaşmaları değişiyor kişiye göre duruma göre iğnelerini arttırabilir 1den 3 e çıkmıştı benm ilk kontroldekızlar günaydın bende bugün yumoşları kontrole gidiyoru hayırlısı ile büyümüşlerdir inşallah.doğrusu daha 4 kez iğne vuruldum tam olarak büyümesi birkaçgün daha sürer herhalde.
Gözün aydın canim. İnşallah güzel güzel bölünmeye devam ederler, guzel bi transfer geçirilirler ve annelerine sıkıca tutunur lar. Ben de merkezden haber bekliyorum 5 tanecik yumurtam dollenebilmisti. Kaç tanesi yaşıyor bilmiyorumKızlar hastahaneyi aradim 10 yumurtam hala yasiyolarmis boyle giderse cok iyi dediler. Carsamba gunu tranfer olacak galiba suan cok Mutluyum inşallah bu sefer hepimizin yuzu guler.. Allah'im sagliklisi hayirlisini versin insallah
Hadi maşallah Hayırlısı olsun inşKızlar hastahaneyi aradim 10 yumurtam hala yasiyolarmis boyle giderse cok iyi dediler. Carsamba gunu tranfer olacak galiba suan cok Mutluyum inşallah bu sefer hepimizin yuzu guler.. Allah'im sagliklisi hayirlisini versin insallah
İnşallah canumben de başladım inşallaaaahhh bu defa listde sonuç kısmı kocaman bir pozitif olur
hamilesindir tatlım inşallah belirtilerden birisi adet sancısı gibi ağrıymışGünaydın arkadaşlar adet tarihime 5 gün var. Transferimin 5. Günü ve fena sancım var adet oldum olacağım sanki. Gece sancıdan uyanıyorum çok tuhafım inşallah hasta olmam
ay ben yarın dondurulmuş trasnfer olcam bana hiç öyle test yapmıyorlar adetin 9. günü baktı kalınlık 8 miş iyi dedi ilaçları kullan 19. gün gel dediler neden acabaDondurulmuş embriyo transferi olan arkadaşlar transfer günü progesteron ve e2 sonuçlarınızı hatırlıyor musunuz?KAç olmalı?
Bence bakmışlardır Cnm sana dememişlerdir normal olduğu icin. Benden kan almışlardı ve sonuçlar güzel deyip devam ettiler detaya İnmemiş olabilirler sonuçta sıkıntı olmadıgındanay ben yarın dondurulmuş trasnfer olcam bana hiç öyle test yapmıyorlar adetin 9. günü baktı kalınlık 8 miş iyi dedi ilaçları kullan 19. gün gel dediler neden acaba
Cok sagol canim guzel dileklerin icin. Suan cok mutluyum bil o kadar da korkuyorum ya sonuc negatif olutsa diye. Senin kacinci gunGözün aydın canim. İnşallah güzel güzel bölünmeye devam ederler, guzel bi transfer geçirilirler ve annelerine sıkıca tutunur lar. Ben de merkezden haber bekliyorum 5 tanecik yumurtam dollenebilmisti. Kaç tanesi yaşıyor bilmiyorum
Insallah canim sagol insallah sonuc da guzel olur :)Hadi maşallah Hayırlısı olsun inş
ne bilim canım kan falan almadılar ama vardır bir bildiği dr.uma güvenirimBence bakmışlardır Cnm sana dememişlerdir normal olduğu icin. Benden kan almışlardı ve sonuçlar güzel deyip devam ettiler detaya İnmemiş olabilirler sonuçta sıkıntı olmadıgındankaç olmalarıngerektigini bilmiyorum ama internette bulunur mutlaka
ay ben yarın dondurulmuş trasnfer olcam bana hiç öyle test yapmıyorlar adetin 9. günü baktı kalınlık 8 miş iyi dedi ilaçları kullan 19. gün gel dediler neden acaba
Güzel düşünelim güzel olsun canım. B3nim cumartesi toplandı yumurta. Bakalım bugün arayacaklar. Ben de korkuyorum kalan 5 embriyoda ya sıkıntı çıkarsa diye. Rabbim hepimizin yardımcısi olsun insaallahCok sagol canim guzel dileklerin icin. Suan cok mutluyum bil o kadar da korkuyorum ya sonuc negatif olutsa diye. Senin kacinci gun
Canım benim geçmiş olsunn.hiç vazgeçme rabbim kucağını boş bırakmasin inşallah.Kizlar sonucum malesef negatifdualarim artik sizlerle...
Hayırlısı olsun Canım çok üzüldüm umudumu kaybetmemiştim senin için ama kısmet zamanı var demek ki..Kizlar sonucum malesef negatifdualarim artik sizlerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?