2015 Aralık tüp bebek

Kızlar sormak istediğim, özelde tüp bebek fiyatlar ne kadar oldu, fiyatlara kan testleri dahil mi.
İlaç fiyatları hakkında bilgim var. tahmini tutar 2500 tl.
Canm biz adana turan çetin de yaptırdık ilkinde 4500 operasyon parası rapor çıkarttılar ilaç için de 1500 falan gitmişti.
İkinci de dondurulmuş olduğu için 2000 verecez.testler dahil değil dışarda yaptırıp gotürmustuk

İlk denemem olacak eşim benim yumurta toplama günümde microtese ye girecek dua edin bize

Y
Cok mu oldu Can'ım belki başka birşeydir emin misin
ya jel akıntıları sabahtan beri kanlı kanlı geliyo.zaten cok fazlada agrım var.benim ilk günüm böyle cok agrılı gecer ve ikinci gün aktif kanamam baslar.ne bilim kelimelerin tükendiği yerdeyim galiba

Y

ya jel akıntıları sabahtan beri kanlı kanlı geliyo.zaten cok fazlada agrım var.benim ilk günüm böyle cok agrılı gecer ve ikinci gün aktif kanamam baslar.ne bilim kelimelerin tükendiği yerdeyim galiba
Hemen gidip progestan yaptırsana

Y

Canm belki lekelenme dir

Ya bence de Cnm bi test mi yapsan böyle seyler yasayan olmuş bana hastalansan da test yaptır dediler
Banada drum oyle demişti hastalansanda test yaptır diye.yarın sanah yaptırıcam zaten test.ama işte insan hisseder derler ya bendede sanırım o oldu tutmadıgını hep hissetmiş gibiydim.

Banada drum oyle demişti hastalansanda test yaptır diye.yarın sanah yaptırıcam zaten test.ama işte insan hisseder derler ya bendede sanırım o oldu tutmadıgını hep hissetmiş gibiydim.
Hakkında hayırlısı Can'ım okumuştum böyle bse adet oldum zannedip sonra pozitif sonuç alan olmuş inşallah senin de öyledir Cnm umut her zmn vardır bakalım yarın haberlerini bekliyoruz

selam kızlar bizde bu ay inş. başlıcaz bursada önerebileceğiniz tüp bebek merkezi varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…