Canm biz adana turan çetin de yaptırdık ilkinde 4500 operasyon parası rapor çıkarttılar ilaç için de 1500 falan gitmişti.Kızlar sormak istediğim, özelde tüp bebek fiyatlar ne kadar oldu, fiyatlara kan testleri dahil mi.
İlaç fiyatları hakkında bilgim var. tahmini tutar 2500 tl.
canim benim hersey dahil 5100 tuttu.Kızlar sormak istediğim, özelde tüp bebek fiyatlar ne kadar oldu, fiyatlara kan testleri dahil mi.
İlaç fiyatları hakkında bilgim var. tahmini tutar 2500 tl.
İlk denemem olacak eşim benim yumurta toplama günümde microtese ye girecek dua edin bizecanim merhaba.ilk oncelikle ilk denemem mi? eger ki ilk denemen degilse arada be kadarlik bi bosluk biraktin? esinin suan gordugu bi tedavi var mi? ya da kullandigi ilaclar? doktorunun yurtdisinda olmasindan dolayi apar topar tedavi olayina ben cok hos bakmiyorum ne yalan soyliyim.
Cok mu oldu Can'ım belki başka birşeydir emin misinKızlar ben galiba hastalandım
Ay ne kadar heyecanli bizde o gunleri gorebilecegizmi acaba.. insallah tık tık atan minik kalbi duyarsin canimAh keşke cumaya kese görücem daha :s hamile miyim anlamıyorum Dr demedi ama 2günde bir gdip betahcg baktırıp inanmaya calışıyorum :)
Eminmisin aktif kanamami yaaaa senden cok umitliydimKızlar ben galiba hastalandım
Ya bi kere idrar testi bari yapsan ben cok inanmistim hamile olduğunaKızlar ben galiba hastalandım
Cevap yazacaktım, ama ne yazacamı bilemiyorum, sadece çok üzüldüğmü söylebilirimKızlar ben galiba hastalandım
ya jel akıntıları sabahtan beri kanlı kanlı geliyo.zaten cok fazlada agrım var.benim ilk günüm böyle cok agrılı gecer ve ikinci gün aktif kanamam baslar.ne bilim kelimelerin tükendiği yerdeyim galibaCok mu oldu Can'ım belki başka birşeydir emin misin
Hemen gidip progestan yaptırsanaY
ya jel akıntıları sabahtan beri kanlı kanlı geliyo.zaten cok fazlada agrım var.benim ilk günüm böyle cok agrılı gecer ve ikinci gün aktif kanamam baslar.ne bilim kelimelerin tükendiği yerdeyim galiba
Ya bence de Cnm bi test mi yapsan böyle seyler yasayan olmuş bana hastalansan da test yaptır dedilerHemen gidip progestan yaptırsana
Kızlar ben galiba hastalandım
Canm belki lekelenme dirY
ya jel akıntıları sabahtan beri kanlı kanlı geliyo.zaten cok fazlada agrım var.benim ilk günüm böyle cok agrılı gecer ve ikinci gün aktif kanamam baslar.ne bilim kelimelerin tükendiği yerdeyim galiba
Banada drum oyle demişti hastalansanda test yaptır diye.yarın sanah yaptırıcam zaten test.ama işte insan hisseder derler ya bendede sanırım o oldu tutmadıgını hep hissetmiş gibiydim.Ya bence de Cnm bi test mi yapsan böyle seyler yasayan olmuş bana hastalansan da test yaptır dediler
Canım sanmam 11 . Gun lekenlenme olmaz herhaldeCanm belki lekelenme dir
anım progestan jel kullanıyorum zaten.hem tutup tutmadıgını bile bilmiyorumki.yarın test gunumdüHemen gidip progestan yaptırsana
Hakkında hayırlısı Can'ım okumuştum böyle bse adet oldum zannedip sonra pozitif sonuç alan olmuş inşallah senin de öyledir Cnm umut her zmn vardır bakalım yarın haberlerini bekliyoruzBanada drum oyle demişti hastalansanda test yaptır diye.yarın sanah yaptırıcam zaten test.ama işte insan hisseder derler ya bendede sanırım o oldu tutmadıgını hep hissetmiş gibiydim.
Can'ım sen nerede yaptırsın? İşaçlaröiçin rapor mu çıkarttın?canim benim hersey dahil 5100 tuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?