2015 Aralık tüp bebek

Arkadaşlar günaydın, kaybı olan herkese sabır diliyorum, her akşam hepimiz için Allaha dua ediyorum artık bizimde kucağımızı doldursun diye. Yumurtası az olanlar üzülmesin kendi durumumdan bahsedeyim. 2014 te başladık maceraya 6 yumurtam oluştu 2 si döllendi ve ikisini transfer ettiler. İkiz olduklarını duyduğum gün heh dedim şansım döndü ama 27 haftalık doğum yaptım 1 ay sonra kendi ellerimle toprağa verdik ikisinide. 1 yıldır her hafta sonu onlarlayım yanlarındayken çok mutlu oluyorum. Kısacası rabbim ol derse 1 yumurta bile yeter yeterki sağlıkla devam etsin büyüsün. Şimdi yine tedaviye başladık. Buradaki herkes zorunluluktan tüp bebek yaptırıyor başka şansımız yok bu yuzden yılmak da yok sadece hep pozitif düşünün. Bu bizim sınavımımız ve eminim herkes zamanı gelince bu sınavdan gececek. Herkese tedavisinde başarılar diliyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin

Başka canm bence boşuna zaman kaybediyoruz bizde çok kaybettik zaman bekle bekle nereye kadar
Doğru tabi canım aslında ben hazırım ama microtese sonucuna hazır mıyım bilmiyorum
Eğer doktorun uygun gördüyse bence hiç erteleme hıc ummadığın Zaman'da gelen mucizen olur bebeğin inşallah
Allahım inşallah ya hepimize nasip etsin Allah

Yıllardır erkek interfilitesi ile uğraştık bir sürü ot çöp içti eşim ama Malesef bunlar çok faydalı değil hem de kısa sürede tabi eşim interfilitenin ağır vakalarından yani azospermi belki ondan ama kadında tek bildiğim tutunma için ananas ve nar yemek gerekiyor tabi doğruysa bunun dışında da dengeli beslenmek şart

Canm bizim denemdigimiz alternatif tip kalmadı moralini bozarim diye cevap vermedim ama aktaran kür aaldık.bi tane adam kadin ve erkekte problem yoksa brnim verecegim macunla kalirlar demis ondan 400 liraya bi machn aldik igrenc otesiydi kari koca ictik yok.incir ve havuc kuru duydum denedim.sogan kuru denedim.corekotu bal tarcin denedim.3 ayri koca kariya gidip gobek baktirdim şise cektirdim yaki yapistirttimm yani yemedigim bi bok kaldi ama olmayinca olmuyo iste.

Canm başın sağolsun zor şeyler yaşamissin yarani deşmek gibi olmazsa merak ettim erken doğum neden oluyor.

Rabbim emeklerini ve emeklerimizi boşa çıkarmasını inşallah

Kızlar selam. Beni de listeye ekler misiniz? Adet olmayı bekliyorum tedavi için.
Yas_-27
Bahçeci fulya tüp bebek merkezi
Sorun: sperm sayısı azlığı ve erken menopoz.
Bu arada eşimin genetik testlerinin sonucunu bekliyoruz. Acaba kötü çıkarsa tüp bebeği erteleyeip tedaviye mi alacaklar yoksa tüp bebeğe engel değil mi? Lütfen tecrübesi olan cevap verebilir mi olacak mi bu ay olmiycqk mi çok belirsiz doktorumuz yine de gelin dedi.

canim merhaba.ilk oncelikle ilk denemem mi? eger ki ilk denemen degilse arada be kadarlik bi bosluk biraktin? esinin suan gordugu bi tedavi var mi? ya da kullandigi ilaclar? doktorunun yurtdisinda olmasindan dolayi apar topar tedavi olayina ben cok hos bakmiyorum ne yalan soyliyim.

Alternatif olarak bsey diyim:) benim yengem her hamilelik öncesi bsey yapıyodu ve öyle hamile kaldığına inanıyodu 1kg süt 1kg bal kabağını pişirip yakmıcak şekilde buharında oturuyomuş rahmi temizliyomuş öyle duydum :)

canim benim ilk tup bebek denememde doktor gerekirse yapicam demisti ama hersey cok guzel gerek yok dedi.hos daha bi bucuk ayim var ama aklim ister istemez oralara kayiyor.mart ayina kadar cok var yaa

Hersey Allahtan elinizden geleni yapmışsınız takdir onun dilerim bu sefer pozitif sonuçlanır Sağlıcakla kucağınıza alırsınız ve söyledklernzde çok Haklısınız

tesekkurler canim.bizde gorunjrde bi sorun yok tabii gorunurde. ama tutmadi iste

Rabbim emeklerini ve emeklerimizi boşa çıkarmasını inşallah
Amin canım, kaç dr a muayene oldum hsg ler çektirdim erken doğumun sebebi bulunamadı en son semra kahraman ikiz gebeliğe bağlı dedi. Bu yuzden herkezzde aynı sıkıntı olacak diye deil ama 2 transfer yaptırmak istiyor ya herkez dua ediyorum kimse benim gibi olmasın diye

Bilgim olsa inan yardım ederdim canım ama malesef ben tecrübesizim o konularda yine sana bi kaç kişi yazmış ben geçenlerde bir sey sordum tek cevap alamadım demekki kimse bilmiyor dedim geçtim :)

Can'ım çok üzüldüm zor şeyler gerçekten Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.. İnşallah yine olur yavruların çoğul gebelik riskli olduğu için yasa bile çıktı embriyo sayısını kısıtladılar ama işte herkes ihtimal yükseltmek için ikiz istediği için 2 embriyo tercih etti ben de onlardan biriyim herşey kısmet Allah herkesin gönlüne göre versin senin de gönlüne göre versin Can'ım..

Bilgim olsa inan yardım ederdim canım ama malesef ben tecrübesizim o konularda yine sana bi kaç kişi yazmış ben geçenlerde bir sey sordum tek cevap alamadım demekki kimse bilmiyor dedim geçtim :)
ozaman ben biraz alinganlik yaptim:)) tesekkurler canim

bende ilk iki trasnferde 2 embrio cok ıstedım ama doktorum asla kabule tmedı sımdı 3. cu 2tane koyucak esım cok dusuk duydugu ıcın ( gercı benım ıkısde pozıtıf tı dustu) korkuyor ben 3 koyalım dicektim bırde doktora

Dilerim bu seferki Sağlıcakla kucağına gelir :)

İlaçlar yanıltmış olabilir cünkü çok erken inşallah Zaman'ı geldiğinde pozitifi görürsün Can'ım :)
İlaclrn etkisi ne zmn geçerki burda bi topikte okdm bi arkds benm gbi 3.gün baslms test yapmya snra hergün yapms 7.ci günw kdr ckms ikinci çizgi snra bi kan verms hamile ondan bi.umutlandm ksmet hersey ya ama en son geçen cumartesi çatlatma iğnesi vurundm başka iğne de hiç vurunmadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…