2015 Aralık tüp bebek

Ca
canım ekledim ben senide.birinci sayfada tablomuz var ordan gorebilirsin.

Canim yas 26 :)

Merhaba arkadaşlar ocak sonu gibi düşündüğümüz tedavimiz eşimin doktorunun yurt dışında olacağı zamana denk geldiği için ani bir kararla büyük ihtimalle aralık sonu olacAk dün merkezinizle görüştük ve riske atmamak için bu ay başlayalım dediler ve ben 3-4 gün içinde adet olacağım çok şaşkın ve kararsızız merkez karar verirseniz adetin 2. günü gelin dediler bu arada sorunumuz azospermi ve eşim microtese olacak zor Bi vakayız farkındayız ama olmayacak diye bişey de yok sizce başlamalı mıyım yoksa şubat sonuna mı kalmalı

Oncelikle umutsuzluk en büyük düşman ve tebrikler siz bu dusmani yenmissiniz... nacizane fikrim baslamaniz yönünde. Beklemek bize sadece zaman kaybettiriyor. Kendinizi hazir hissediyorsaniz baslayin derim... Sevgiler

canım hıç bişey denemedim. Doktorum sadace bir aylık iki çeşit hormon ilaçları verdi onları kullandım. Sonra iğnelere başladım. Ama iyi beslendım.

Ay canm aaynıdert bende de vvardı 15 kilo aldım 3 yılda ama Dr 63 kilo ol demişti ilk denemede ama ben 72 ile girdim 75 ile çıktım ilk denemede bu defa zayifladim 64-65 arasi gidip geliyorum cok zor kilo vermesi hep bebek dusundugumuzden hic spor yapamiyozki

ofis histeroskopi canim
Canm bizim ilk tup bebektutmayinca dr histeroskoi onerdi ben yaptırdım gecen ay rahime çizik atıldı üst kısmınıda kazidik dediler buz bebeğim daha kolay tutunsun diye bakalım inşallah faydası olur. Eltim 2 defa yaptırdı tutmadı bu işlemden sonra ikiz tuttu ve doğdular çok şükür

"EsrRamcanmst: 44185954, member: 719413"]Merhaba kızlar ,
Benimde dün transferim oldu. Rabbim hepimize pozitifleri en kısa zamanda görmeyi nasip etsin günler geçmio
Hayirli olsun cabm

Ya kislaaarrrrr ilk bes gun kasiklarim agridi ama artik agrimiyo tutmadi mi acaba diye korkuyorum

Başka canm bence boşuna zaman kaybediyoruz bizde çok kaybettik zaman bekle bekle nereye kadar

Ya kislaaarrrrr ilk bes gun kasiklarim agridi ama artik agrimiyo tutmadi mi acaba diye korkuyorum
Canm çok kasıyorsun bu kadar düşünme dinleme kendini bence hormonlarını etkilersin Allah korusun rahat ol ben de elimden geldiğince öyle yapıyorum :)

Hayırlısı olsun Cnm bu kadar yıpratma kendini senin gibi hatta senden daha olumsuz durumda olan arkadaşlarımız var umudunu kaybetme hamile kalmışsın bak demek ki kalabiliyorsun. Stres o kadar kötü ki herseye sebep bence. Rahat ol pozitif ol benm de 2 kaybım var normal yolla. Şimdi tüp denedik ve hiç olumsuz düşünmedim belki yine olamayacak ama denemeye devam pes etmem sen de etme :)

Eğer doktorun uygun gördüyse bence hiç erteleme hıc ummadığın Zaman'da gelen mucizen olur bebeğin inşallah

canım hıç bişey denemedim. Doktorum sadace bir aylık iki çeşit hormon ilaçları verdi onları kullandım. Sonra iğnelere başladım. Ama iyi beslendım.
canim tesekkur ederim. ben tedaviye baslamadan once alternatif tiptan biraz yardim alayim diyorum.normalde tedavi sirasinda bisey yapmam ama bunda yapicam.oyuzden ogrenmeye calisoyorum tecrubeli arkadaslardan:)
ama sayili insan haricinde cevap vermeye tenezzul eden arkadas cikmadi niyeyse.sanirim herkes benim sorumu cevaplayin da ne yaparsaniz yapin derdinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…