Canim ofisten kastin nekizlar tedavi oncesinde bitkisel biseyler yaptiniz mi? yaptiysaniz neler? subat sonu mart gibi bi aksilik cikmazsa yeni tedaviye baslicam.onun oncesinde kendimi de yumurtalarimi da iyi hazirlayayim diyorum:) bir de ofis denen sey nasil bisiydir acep? bi el atarsaniz s3vinirim:))
Degistirdim canim.bazen gozumden kacabiliyo kizlar duzeltirseniz benide boyle sevinirim.
Cnm kuru incir çok faydalı yumurta gelişimi için.. Günde 2 tane kuru incir yemeni tavsiye ederimkizlar tedavi oncesinde bitkisel biseyler yaptiniz mi? yaptiysaniz neler? subat sonu mart gibi bi aksilik cikmazsa yeni tedaviye baslicam.onun oncesinde kendimi de yumurtalarimi da iyi hazirlayayim diyorum:) bir de ofis denen sey nasil bisiydir acep? bi el atarsaniz s3vinirim:))
Arkadaslar bana doktor ikiz koyamam 35 yaş sınırı var diyor. Sizin doktorlarıniz ne diyor bu konuda
Ellerde derkenBildiğim kadarıyla otellerde yapılıyor ama :)
Eger uc denemen varsa bundan once koyabiliyoArkadaslar bana doktor ikiz koyamam 35 yaş sınırı var diyor. Sizin doktorlarıniz ne diyor bu konuda
Ot
Ellerde derken
Benim ilk denemem amaEger uc denemen varsa bundan once koyabiliyo
Benim ilk denemem ama
Devlet mi özel mi canım senin özeller yapıyor ama devlet çok katı sanırım bu konuda. Bnm de ilk tüp denemem 2 koydu doktor biz istedik ama kendisi de öyle düşünüyordu zaten yaş 25Arkadaslar bana doktor ikiz koyamam 35 yaş sınırı var diyor. Sizin doktorlarıniz ne diyor bu konuda
Özelde oldu bizim.evet devlatte prosedur daha sert ama tek yada çift ona can verecek olan rabbim.hayırlı olsun canım senınde kacıncı gununDevlet mi özel mi canım senin özeller yapıyor ama devlet çok katı sanırım bu konuda. Bnm de ilk tüp denemem 2 koydu doktor biz istedik ama kendisi de öyle düşünüyordu zaten yaş 25
Aynen 2 embriyo olup tek tutabilir tek embriyo 2 ye bölünebilir hepsi kısmet :) benm transferin 3. Günü transfer gününü saymıyoruz galiba sayıyorsak 4Özelde oldu bizim.evet devlatte prosedur daha sert ama tek yada çift ona can verecek olan rabbim.hayırlı olsun canım senınde kacıncı gunun
Ayın sonuna çoğumuzun belli olucak inşallah allahım hepinizin gönüne göre versin hayılısıyla hepımızın tuttsun ve saglıklı bi şekilde kucamıza almayı nasip etsinAynen 2 embriyo olup tek tutabilir tek embriyo 2 ye bölünebilir hepsi kısmet :) benm transferin 3. Günü transfer gününü saymıyoruz galiba sayıyorsak 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?