2015 Aralık tüp bebek

ayy canım ben kaybımdan once yapmsıtım cok gzuel gun gun bebek hakkınd abıklgı yazıor. Nasıl yapıyordum hatırlamıyorum ama sunu yap takvımı olan birisi nın altında hamılelık takvımı yazıyordu oraya tıkla son adet tarıhını yazıyorsun yada transfe rgununu otomatık atıyordu

Adet tarihin ne Zaman Can'ım benm 26 aralıkta günüm testten önce olursam teste bile gerek kalmayacak
2ocak canim adet tarihim ondan once olmam herhalde
Ayy kislar birakinda gununde test yapiyim ben uc tedavimdede gidip test yapmadim hep adet oldum biliyomusunuz bari bunda test yapiyim

nezman dondurdun kı canım kaçıncı gundu. birde tazeye 5. gün bakıolar ama donmus cozulucegı ıcın rıske gormıyorlar.

nezman dondurdun kı canım kaçıncı gundu. birde tazeye 5. gün bakıolar ama donmus cozulucegı ıcın rıske gormıyorlar.
Canim yumurta toplandi embriyo olustu 5. Gun icinden bir hucre aldilar yedisinin sonra hepsi dondu o hucrelere tek tek bakildi iki tanesi temiz cikti onlatda icimde iste

İşte taze iken embriolar alınabiliyor alıp dondurmuslar benım 2 kaybım olunca bebekmı acaba dedıler sonra genlerımde benle esıme baktılar olma ıhtımal vermedı doktor kı umarım öledır.

Bugün opum yapıldı 14 yumurta toplandi. Bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler

Tablomuzu one getirim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…