şu an markafoni indirimde e-bebekten daha uygun avent biberonlar
https://www.markafoni.com/bebeginiz-icin-avent-natural-pp-biberon-260-ml/urun/11775076/
https://www.markafoni.com/bebeginiz-icin-philips-avent-0-bpa-pp-biberon-260ml-tekli/urun/11775078/
bu iki ürün arasındaki fark ne bunlar cam mı peki?
bnde 18,99 u alacağım sanırım baze bebekler biberon emzik tutmuyormuş ama ne kaybedebilirmki bir tane alacağım biberon oda avent olsun dedim çok teşekkür ederim:)Canım ablam 18,99 olanı kullanıyordu diğeri ile fark ne bende anlayamadımfiyatları gerçekten çok iyi
ebebekten aldım kuşumoh oh ne güzel gelir gelmez paylaşırsın tatlım nerden aldın...
Canım ben böyle bir ana kucağı almayı düşünüyorumkılzar ana kucağı hakkında bildiğiniz iyi marka model var mı..ben tam yatabilen ana kucağı özellikli arıyorum arıyorum var mı ki :)
haklı canım ben de öyle düşündüm ilk zamanlar zamanlar kullanamayacağız zaten arabayı ben de almadım onun için sadece taşımalık Kraftın ürününü aldım boşuna masraf doğduktan 4-5 ay sonra ihtiyaç olursa alacamArkadaşlar biraz önce arkadaşımla konuştum onunda bebişi kışın doğdu 2014 yılında dedim bebek arabası ne aldın diye oda doğduktan 4 ay sonra aldım dedi ilk zamanlar elde taşınan taşıma çantası gibi olan Port Bebe kullanmış bebek arabası ilk zamanlar kullanmaz zor oluyormuş bilginize boşuna yayıntı yapma dedi...
caınm onu da araştırmum okumuştum ıştım iyi bir ürün yakından göremedğim için almadım bir de hemen küçülüyor diye yorum okumuştumCanım ben böyle bir ana kucağı almayı düşünüyorum
Tiny Love 3 ü Birarada Uykucu Anakucağı
mantıklı, dün satıcı da benzer şeyleri söyledi bize. ilk aylar az çıkılır, çıkılınca da arabada değil elde/kucakta taşınır dedi.Arkadaşlar biraz önce arkadaşımla konuştum onunda bebişi kışın doğdu 2014 yılında dedim bebek arabası ne aldın diye oda doğduktan 4 ay sonra aldım dedi ilk zamanlar elde taşınan taşıma çantası gibi olan Port Bebe kullanmış bebek arabası ilk zamanlar kullanmaz zor oluyormuş bilginize boşuna yayıntı yapma dedi...
10 tane yeni doğan takımı fazla oluyor canım, benim ilk kızımda 5 yenidoğan takımımız vardı. birde cok cabuk buyuyorlar. sen bilirsin gene de insan heves ediyorBen başladım bileben kafam da bir sayı oluşturdum. örnegin 10 tane yenidogan takımı alıcam.
20 tane 1-3 aylık alıcam 20 tane 3-6 20 tane 6-9 alıcam.
Aldıklarımı da not ediyorum ne aldıgımı bilim en azından.
Ben magazaları gezmeyi sevmeyen biriyim o yüzden tüm alışverişimi bazen market alışverişimi bile internetten yaparım
İnternet üzerinden de markafoni trendyol ebebek takip ediyorum. Sizin de önerebileceginiz siteler varsa takip ederim ?
Bu sayfa üzerinden indirimli olan ürünleri de birbirimize haberdar ederiz
10 tane yeni doğan takımı fazla oluyor canım, benim ilk kızımda 5 yenidoğan takımımız vardı. birde cok cabuk buyuyorlar. sen bilirsin gene de insan heves ediyor
senin kargo ulaştı mı sedefcim? bnmkinde sorun oldu, çok sinirlendimben de ebebekten aldım dün kargolanmıştır benim de gelir yakında canım çok güzel kıyafetler var ebebekte her gün takip ediyorum
canım aynen benim de ulaşmadı bekliyorumsenin kargo ulaştı mı sedefcim? bnmkinde sorun oldu, çok sinirlendimiade işlemi için mesaj attım cvp bekliyorum. sitede diğer alışveriş siteleri gibi direk iptal seçeneği yok zannediyorum dimi?
canım yenidoğanla 0-3 aylık aynı değil miBen ablama doğum hediyesi olarak tiny love 3'ü bir arada almıştım çok kullanışlı oldu geceleri falan yanına yatıracağı zaman ona koydu beşik de git gel yapmamak için bir de titreşim özelliği olduğu için bebeği yatakta bırakmak zaman kandırıyor :) bir de üzerinde dönence oyuncaklar falan olunca onlarla iyi vakit geçiriliyor. Kesinlikle gerekli diye düşünüyorum. Ablam sen sakına alma ben sana veririm sen de kullan dediği için o masraftan yırtmış bulunmaktayım
Canım tecrübeli anneyi her zaman dinler ve uygularım çok teşekkür ederim ilgine o zaman yenidoğan 5 tane alım 0-3 aylık 15 tane falan alırım
bu ana kucağı ev için sadece sanırım değli miCanım ben böyle bir ana kucağı almayı düşünüyorum
Tiny Love 3 ü Birarada Uykucu Anakucağı
evet tatlım...bu ana kucağı ev için sadece sanırım değli mi
siparişimi iade etmiştim, yeniden göndermelerini istedim bugün bakalım ne zmn gelecek şu ilk cicişlercanım aynen benim de ulaşmadı bekliyorum