- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 40
bende boyle bisey dusunuyorum fiyati da uygun.2,5-3 yasina kadar kullanilabiliyormus.herkes soyle alin boyle alin diye akil veriyor yok altinda cekmece olsun yok sallansin.biri diyor sallansin kolaylik olur,digeri diyor sallamaya alisir.esim diyor buyuyen dolapli alalim.ne yapacagimi sasirdim bendebnde aynalı şifoneyremi kenara çekip yatağı koycam oraya ikeada şu yataklar var aslında park yatak yerine buda olabilir
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...runleri/00248529/hensvik-bebek-karyolasi.aspx
bu ürün hem 2 kademelei ayarlı bir yatak buda aklıma olabilir beyaz şık duruyor en azından
ya aslında hepsi mantıklı büyüyen beşikte olabilir 3 yaşından snra yatak oluyor en azından ama bn yerim yok onun içinbende boyle bisey dusunuyorum fiyati da uygun.2,5-3 yasina kadar kullanilabiliyormus.herkes soyle alin boyle alin diye akil veriyor yok altinda cekmece olsun yok sallansin.biri diyor sallansin kolaylik olur,digeri diyor sallamaya alisir.esim diyor buyuyen dolapli alalim.ne yapacagimi sasirdim bende
Canim bu da cok guzelmis evet,beyaz olusu da guzel, fiyati da cok cok uygun.bnde aynalı şifoneyremi kenara çekip yatağı koycam oraya ikeada şu yataklar var aslında park yatak yerine buda olabilir
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...runleri/00248529/hensvik-bebek-karyolasi.aspx
bu ürün hem 2 kademelei ayarlı bir yatak buda aklıma olabilir beyaz şık duruyor en azından
hayırlı olsun serecim, güzel günlerde kullan inşallah.Kızlar selam, biz bebek arabasını aldık ya. Yani artık eskisi gibi evde oturmuyor çocuklar. 40'ı olmadan bile çıkartıyorlar, o yüzden bence araba şart. Bir yere gittiğinde ettiğinde falan rahat olur diye düşünüyorum. Yatış pozisyonuna getirip ana kucağı takılarak çok rahat kullanılabiliyor. Concord Neo aldım ben.
Bir de mama sandalyesi aldım şimdilik. Chicco Pocket Lunch. Onun için de ayarlanabilir olması, tepsisinin olması, mümkünse minderli olması falan önemliymiş.
Avent'in de elektrikli göğüs pompasını aldım. Bebiş doğduktan sonra işe devam edeceğim için çok lazım olacak malum :))
Sağlıkla kullanalım hepsini inşallah.
Kızlar selam, biz bebek arabasını aldık ya. Yani artık eskisi gibi evde oturmuyor çocuklar. 40'ı olmadan bile çıkartıyorlar, o yüzden bence araba şart. Bir yere gittiğinde ettiğinde falan rahat olur diye düşünüyorum. Yatış pozisyonuna getirip ana kucağı takılarak çok rahat kullanılabiliyor. Concord Neo aldım ben.
Bir de mama sandalyesi aldım şimdilik. Chicco Pocket Lunch. Onun için de ayarlanabilir olması, tepsisinin olması, mümkünse minderli olması falan önemliymiş.
Avent'in de elektrikli göğüs pompasını aldım. Bebiş doğduktan sonra işe devam edeceğim için çok lazım olacak malum :))
Sağlıkla kullanalım hepsini inşallah.
hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin canımbebeemin ilk alışverişini yaptım nihayettt
Canim iyi gunlerde saglikla eskitsin insallah.. ne kadara aldin? Sanirim 1800 falan? Travel setleri 3300 du galiba..
Insallah canim amin..Canım amiiinn inşallah, çok teşekkürler. Araba koltuğu yani ana kucağı da dahil 2.300TL'ye aldık. Joker'de fiyatı uygundu ve indirim vardı oradan aldık. Sürüşü falan kolay görünüyor. Bir de rahat kapanıyor. Bakalım inşallah hayırlısı olur canım.
Insallah canim amin..
Bizimkiler ikiz, ben de ona gore bisey bakiyorum, genelde yan yanaymis ama ben arkali onlu istiyorum.. araba isini sonraya erteledim, giysilerini alayim diyorum
sağol sedefcim inşallah, sadece birkaç body, zıbın, çorap ve banyo havlusu aldık cnm.hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin canımneler aldın resimlerin paylaşır mısın biz de fikir edinelim
Walla aralik ayı bi an once gelsin istiyorumm..oy oy oy canım senin işler bizimkilerden daha uzun tabi :) Allah kolaylık versin. Çok zevkli şeyler. Arkalı önlü daha pratik diyorlar evet öyle duyuyorum ben de, iyi fikir
canım sana kalmış ama bebişin ihtiyaçları bitmiyor yavaş yavaş almakta fayda var hem maddi yönden de rahat olur son günler çabuk yoruluruz ben şimdiden dışarı çıktığımda bitiyorum sonrası ne olur düşünemiyorum başladım almaya yavaş yavaş ben deArkadaslar daha erken değil mi alışverişe başlamak için? Herkes herseyi almış anlaşılan :) ben daha hiçbişey almadım. Zaten ilk sayfadaki listenin tamamını okuyamadim bilebu kadar çok mu şey alcaz gerçekten
hayırlı olsun canım gerçekten şimdiden almakta fayda var şu alayım bu da ihtiyaç derken bakmışsın ki fiyat çoğalmışKızlar selamBende english home'dan nevresim takımı ile pike aldım.
Sitesinde resmi var mı diye baktım ama yoktu.
Dün de ebebek mağazasına bebek arabasına bakmak için gittik.
Gitmişken bir kaç ıvır zıvır alalım dedik. 250 tl alışverişe 50 tl indirim varmış. Eşim alacaklarımızı alalım o zaman dedi.
Banyo setini kovasından süngerine tırnak makasından tarak gibi detaylarının hepsini aldım.
Avent 120 ml ve 250 ml cam biberon aldım. Temizleme fırçası ile deterjanını da ekledim.
Daha aklıma gelmeyen bir dünya şey400 TL tuttu O yüzden şimdiden ne kadar alırsak kardır.
Sonra eşim tek çalışmaya devam edeceği için ona da çok fazla yük olmayalım.
Liste yapmıştım kendimce çoğunu hallettim sayılır ya