Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz başlayamadık bi türlü, ne yatağı var ne dolabı. bikaç zıbını, tulumu, bodisi var hepsi bu. bir başlıycam pir başlıycam, tek kalemde bitircem her şeyi ama ne zaman bakalımfolik tatlım buralardayım tam gaz hazırlıklar devam vallah senden ne var ne yok...
haklısın kuzucum ama başıma gelenleri bilsen neyse, geç olsun da güç olmasın diyelim. senin tamam mı her şey?Gerçi aramızda 2 hafta var birde benim bebiş 10 gün önden gelişiyormuş utrasaona göre 33+5 sat. göre 32+1 folik canım ama bir an önce başla derim ileride zorlanırsın yapamazsın...
yok yok tatlım nerde benimde eksikler var ama çoğu bitti azı kaldı... Hayırdır kuzum ne geldi başıana aman bebişinle ilgili değildir inşallah...haklısın kuzucum ama başıma gelenleri bilsen neyse, geç olsun da güç olmasın diyelim. senin tamam mı her şey?
Aman Allah korusun trafik yoğundu diyelimyok yok tatlım nerde benimde eksikler var ama çoğu bitti azı kaldı... Hayırdır kuzum ne geldi başıana aman bebişinle ilgili değildir inşallah...
cnm hayırlı olsun, aldıkların çok güzel, arkadaşlar ilk aylar için avent soothie emzik öneriyorlar, özelliğine gelince:Alisverisim bitmek uzere sadece geceligim yok bide bebek bezi islak mendilim yok sizin gordugunu bir eksiklik varsa kacirdigim soylersiniz kizlar
Pamuk yatak, elyaf yastik ve yorgan , 1 adet nevresim takimi
5 adet battaniye
3 adet havlu
Agiz mendilleri havlu ici tulbent
Eksigim varmi kizlar bnm kacirdigim?
Kiyafetlerimizin cogu 0-3 3-6 ay hastane cikisim yenidogan bide bi zibin takimi yenidogan bide biri hediye almis bana yeter insallah
Eki Görüntüle 1659454 Eki Görüntüle 1659455 Eki Görüntüle 1659456 Eki Görüntüle 1659457 Eki Görüntüle 1659458 Eki Görüntüle 1659459 Eki Görüntüle 1659461 Eki Görüntüle 1659462 Eki Görüntüle 1659463 Eki Görüntüle 1659465 Eki Görüntüle 1659466 Eki Görüntüle 1659467
Daha ne olsun canim,gule gule kullaninAlisverisim bitmek uzere sadece geceligim yok bide bebek bezi islak mendilim yok sizin gordugunu bir eksiklik varsa kacirdigim soylersiniz kizlar
Pamuk yatak, elyaf yastik ve yorgan , 1 adet nevresim takimi
5 adet battaniye
3 adet havlu
Agiz mendilleri havlu ici tulbent
Eksigim varmi kizlar bnm kacirdigim?
Kiyafetlerimizin cogu 0-3 3-6 ay hastane cikisim yenidogan bide bi zibin takimi yenidogan bide biri hediye almis bana yeter insallah
Eki Görüntüle 1659454 Eki Görüntüle 1659455 Eki Görüntüle 1659456 Eki Görüntüle 1659457 Eki Görüntüle 1659458 Eki Görüntüle 1659459 Eki Görüntüle 1659461 Eki Görüntüle 1659462 Eki Görüntüle 1659463 Eki Görüntüle 1659465 Eki Görüntüle 1659466 Eki Görüntüle 1659467
Cnm butun tulumlari altt ust takimlari butikbebeden aldim gormdn ama cok bayildm 2 kere siparis verdm zaten ordan cok sevdm urunlerinicnm hayırlı olsun, aldıkların çok güzel, arkadaşlar ilk aylar için avent soothie emzik öneriyorlar, özelliğine gelince:
* Güvenlik : Dayanıklı, tek parça lateks içermeyen silikon malzemeden oluşu. Bu sayede emziğin parçalanma durumu ortadan kalkmış, bebeğin bu parçaları yutması da engellenmiş oluyormuş. Emziğin parçalanma durumu ise birleştirilmiş silikon emziklerde meydana geliyormuş.
*Ön, arka ve orta dişlerin kolay çıkmasına olanak sağlaması.
* BPA ve ftalat içermemesi.
* Şekil itibariyle bebeğin yüzüne tam oturması.
*Diğer emziklere göre hafif olması
*Anne memesine yakın bir emzik tasarımı varmış. Böylece anneyi emmekten vazgeçmiyorlar, emziğe dönüş yapmıyorlarmış. Bebekler emziğin meme şeklini seviyorlarmış.
* Hastanelerde, yenidoğanlarda kullanılan bir emzik.
bir de sorum olacak, başlıklı eldivenli ayaklı body takımları nerden aldın?
Kızlar ben de temmuz annesiyim. Bol bol ağız mendili edinin, derim. 25-30 tane olsun en az
Canım ben temmuz annesiyim. Ben şampuan olarak Bübchen aldım. Çok memnunum tavsiye ederim. Emzik konusunda da eğer emzik vermek istersen , ilk Zaman'lar hemen ver. Ben istedim ama eşimi ancak 2 aylıkken ikna edebildim. Fakat sanırım biraz geç kalmışım, almadı ben Avent Soothie getirttim, anne memesine en yakın emzik oymuş. Çok kaliteliMerhaba bayanlar,
Bebek bakim urunlerinde neye karar verdiniz, doktorunuza vs danistiniz mi?
Bebek sac sampuani,vucut yagi,losyonu,islak mendili,pisik kremi,alt acma ortusu,gogus ucu kalkani??? vsvs hangi marka aldiniz veya hangi urunu almadiniz(losyon?)
Ben henuz , kuvet_maşrapa_kova_file aldim banyo urunleri olarak.
_Burun aspiratoru olarak otri bebe
_Sac_tirnak bakimi icin chicco
_Sampuan sebamed/mustela. Almayi Dusunuyrm.
_Pisik kremini destinex aldim
_Gogus ucu kremi lansinoh aldim.
Biberon_emzik vs almadim henuz, dogduktan sonra alayim diyorum. Yenidoganda biberon_emzige gerek olur mu? Sutum olacak mi olmayacak mi bilmiyorum ki.(biberon dr.browns alirim, emzigi bilmiyorum avent alirim belki)
OLMAZSA OLMAZ, BUNU MUTLAKA AL, ŞU MARKA KESINLIKLE IYIDIR DEDIGINIZ URUNLER var mi?
Fikirlerinize ihtiyacim var,ilk hamileligim bu.
Suan tum kiyafetleri hazir,besigi de gelecek,uyku setini alirim,hastane cantam_oda suslerim de hazir sayilir.
Bebek arabasini almadim henuz ihtiyac halinde alacagim sonradan.
Bir de Bebek bakim urunlerini almadim
Ufak tefek kalanlarini da dogduktan sonra tamamlarim.
Merhaba bayanlar,
Bebek sac sampuani,vucut yagi,losyonu,islak mendili,pisik kremi,alt acma ortusu,gogus ucu kalkani??? vsvs hangi marka aldiniz veya hangi urunu almadiniz(losyon?)
Biberon_emzik vs almadim henuz, dogduktan sonra alayim diyorum. Yenidoganda biberon_emzige gerek olur mu? Sutum olacak mi olmayacak mi bilmiyorum ki.(biberon dr.browns alirim, emzigi bilmiyorum avent alirim belki)
OLMAZSA OLMAZ, BUNU MUTLAKA AL, ŞU MARKA KESINLIKLE IYIDIR DEDIGINIZ URUNLER var mi?
Suan tum kiyafetleri hazir,besigi de gelecek,uyku setini alirim,hastane cantam_oda suslerim de hazir sayilir.
Canım ben temmuz annesiyim. Ben şampuan olarak Bübchen aldım. Çok memnunum tavsiye ederim. Emzik konusunda da eğer emzik vermek istersen , ilk Zaman'lar hemen ver. Ben istedim ama eşimi ancak 2 aylıkken ikna edebildim. Fakat sanırım biraz geç kalmışım, almadı ben Avent Soothie getirttim, anne memesine en yakın emzik oymuş. Çok kaliteli
Cnm sampian ve vucut sampuani sebamed aldim
Pisik kremi sudo krem
Gogus kalkani ve pedi wee baby
Tirnak makasi ve mini suluk biberon wee baby
Emzik nuk kaucuk aventte alacagim silikon
Avent yenidogan akisli biberon
Otribebe nazal burun asprtoru
Su anlik bunlari aldim baska bisi almayi dusunmyrm ates olcerm var bide oda koltuk altindan basit bir olcer cok gerekirse dijital alacagim cnm
Merhaba bayanlar,