2015 ARALIK AYI BEBİŞLERİN YENİ CİCİŞLERİ

Kızlar selam :KK68:

Ben İstanbul Eyüp Mobilyacılar Çarşısından bebek mobilyaları satan bir mağazan mobilya takımını beğendim.
Adam fiyat için 3600 dedi. 3200 nakite düşer diye düşünüyoruz eşimle.
3 kapaklı dolap orta kapak camlı büyüyebilen beşik frenli sistem dolap kapakları ve çekmeceler.
Beşiğin altında ek yatak kısmı ve şifonyer dahil.

Bu cumartesi bir aksilik olmazsa gidip alıcaz :KK51:
sürekli rüyamda mobilyaları odası kıyafetleri ile uğraşıyorum ya kızımın kendini gösterdiği yok :63:

Siz baktınız mı mobilyalara hiç ? Fiyat aralığınız nedir ? :KK51:

Son düzenleme:
Kızlar selam :KK68:

Ben İstanbul Eyüp Mobilyacılar Çarşısından bebek mobilyaları satan bir mağazan mobilya takımını beğendim.
Adam fiyat için 3600 dedi. 3200 nakite düşer diye düşünüyoruz eşimle.
3 kapaklı dolap orta kapak camlı büyüyebilen beşik frenli sistem dolap kapakları ve çekmeceler.
Beşiğin altında ek yatak kısmı ve şifonyer dahil.

Bu cumartesi bir aksilik olmazsa gidip alıcaz :KK51:
sürekli rüyamda mobilyaları odası kıyafetleri ile uğraşıyorum ya kızımın kendini gösterdiği yok :63:

Siz baktınız mı mobilyalara hiç ? Fiyat aralığınız nedir ? :KK51:

Ben birkaç magazaya baktım,5bın cıvarı da dıyen var.mesela yakında meltem mobılya var dun gıttım 5700 dedi senın dediğin özelliklere sahip bir odaya,baya kaliteli duruyordu.mdf ustu lakeymış...
Ama eskidji var bizim burda 2400 e büyüyen besık ve 3 kapılı camlı gardolap fıyatı aldım.
Sifonyer almayı dusunmuyorum hatta buyuyen besık kullanışlı olmayacak dıye ondan da vazgectım..
1500 e sunta olanlar bıle var da onlara guvenıp almam
Bu arada teslımat genelde 1 ayda yapılıyor son dakıkaya bırakmamak da fayda var

Merhaba kızlar bunlar anneannemizden gelen hediyeler :KK200:

Eklentiler

• IMG_20150912_170130.JPG
    IMG_20150912_170130.JPG
    75,8 KB · Görüntüleme: 329
ya şimdi sana yazdım cnm ürünlerim geldi hepsi eksiksiz
Geldi mi aldığın urunler??
cnm sana cvp yazdım üzerine kargo geldi 2 dk arayla bn kumaşlarına falan bayıldım eksiksiz gelmiş tam ve eksiksiz bayıldım 2. alışverişimi düşünmeden yapabilirim:)

bu arada 2 tane tek yıkamalık vernelin sıvı deterjanının göndermişler hediye, jest jesttir:)

Son düzenleme:
ya şimdi sana yazdım cnm ürünlerim geldi hepsi eksiksiz

cnm sana cvp yazdım üzerine kargo geldi 2 dk arayla bn kumaşlarına falan bayıldım eksiksiz gelmiş tam ve eksiksiz bayıldım 2. alışverişimi düşünmeden yapabilirim:)

bu arada 2 tane tek yıkamalık vernelin sıvı deterjanının göndermişler hediye, jest jesttir:)
Sevindim gule gule kullanın inş.ben de yorumuna gore sıparış verecektim

bende bebek mağzalarına girdiğimde çıkamıyorumm :) ev de de internette sürekli kendimi bebişe bişeyler bakarken buluyorum :) ama acaba gereksiz şeyler alıyo muyum diyorum sizce en kullanışlı ya da kullanışsız neler şunu kesn bol bol al şundan pek alma diyebilceğiniz öneriler var mı

bende bebek mağzalarına girdiğimde çıkamıyorumm :) ev de de internette sürekli kendimi bebişe bişeyler bakarken buluyorum :) ama acaba gereksiz şeyler alıyo muyum diyorum sizce en kullanışlı ya da kullanışsız neler şunu kesn bol bol al şundan pek alma diyebilceğiniz öneriler var mı
bende okuduklarıma dayanarak yazıyorum, bol bol iç body çıtçıtlı ayaklı tulumlar çok kullanışlı ama bebişler hemen büyüdüğü için yenidoğandan çok 0-3 ay alınabilir. dışarı gezmelik kıyafet çok almayın diyorlar zaten kış bebeleri genelde evde olacağız dışarıda çıksak battaniyeden çıkarmayacağız sanırım bebişleri

bol bol tulum iç body ağız mendili

2 adet havlu 1. kazara tuvaletini yaparsa 2.ye hemen geçiş için bol bol battaniye diyorlar bide aklıma gelenler bunlar

bende okuduklarıma dayanarak yazıyorum, bol bol iç body çıtçıtlı ayaklı tulumlar çok kullanışlı ama bebişler hemen büyüdüğü için yenidoğandan çok 0-3 ay alınabilir. dışarı gezmelik kıyafet çok almayın diyorlar zaten kış bebeleri genelde evde olacağız dışarıda çıksak battaniyeden çıkarmayacağız sanırım bebişleri

bol bol tulum iç body ağız mendili

2 adet havlu 1. kazara tuvaletini yaparsa 2.ye hemen geçiş için bol bol battaniye diyorlar bide aklıma gelenler bunlar
benimde genelde okuduklarım böyle inşallah sağlıkla kucağımza alırız bebişlerimizi :)

kızlar interetten alıp beğendimiz ve beğenmediğimiz markaları yazalım birbirimize fikir olsun olur muu :)

IMG_20150920_234910.jpg
IMG_20150920_233827.jpg
IMG_20150918_000319.jpg
PhotoGrid_1442849602220.jpg
kız ve erkek bebekleriniz için kapı süsleri mevcut. Hoşunuza giden olursa mesajlarınızı bekliyorum..

tatlım çok güzeller gülwe güle kullansın bebişin ..uzun kolllu çıçıtlı badi başka almış mıydın

tatlım çok güzeller gülwe güle kullansın bebişin ..uzun kolllu çıçıtlı badi başka almış mıydın
yok cnm uzun kollu bi lcw'de gördüm ikilisi 12,90 ondada beden kalmamıştı beyazdı hem renkleri bu iyi oldu bnm için tanesi bize uzun kollu daha çok yarayacak 3 tane sıfır kol 3 tane yarım kol aldım ben bide:) bu aldıklarım 3 aylık biraz büyük yenidoğana lcw alacağım ikili inş. :)

X