Kızlar selam
Ben İstanbul Eyüp Mobilyacılar Çarşısından bebek mobilyaları satan bir mağazan mobilya takımını beğendim.
Adam fiyat için 3600 dedi. 3200 nakite düşer diye düşünüyoruz eşimle.
3 kapaklı dolap orta kapak camlı büyüyebilen beşik frenli sistem dolap kapakları ve çekmeceler.
Beşiğin altında ek yatak kısmı ve şifonyer dahil.
Bu cumartesi bir aksilik olmazsa gidip alıcaz
sürekli rüyamda mobilyaları odası kıyafetleri ile uğraşıyorum ya kızımın kendini gösterdiği yok
Siz baktınız mı mobilyalara hiç ? Fiyat aralığınız nedir ?
Geldi mi aldığın urunler??çok saol cnm inş. fazla bişi almamışımdır
eşimin kartından aldım msj gitti ona galiba msj atıyo bana yuh ne aldın el kdr bebeğ diyo :) dedim daha başlangıç :)
Cok tatlilar gule gule kullansin,elbiselere bayildimMerhaba kızlar bunlar anneannemizden gelen hediyeler
Teşekkürler canım inşallahCok tatlilar gule gule kullansin,elbiselere bayildim
gelmedi cnm 3 eylülde vermişim siparişi teslimat 11-16 eylül tarihleri arasında geçkleşecek diyor. gelse kalitelerine boyutlarına bakıp tekrar alışveriş yapıcam beklyrm bnde :)Geldi mi aldığın urunler??
cnm sana cvp yazdım üzerine kargo geldi 2 dk arayla bn kumaşlarına falan bayıldım eksiksiz gelmiş tam ve eksiksiz bayıldım 2. alışverişimi düşünmeden yapabilirim:)Geldi mi aldığın urunler??
Sevindim gule gule kullanın inş.ben de yorumuna gore sıparış verecektimya şimdi sana yazdım cnm ürünlerim geldi hepsi eksiksiz
cnm sana cvp yazdım üzerine kargo geldi 2 dk arayla bn kumaşlarına falan bayıldım eksiksiz gelmiş tam ve eksiksiz bayıldım 2. alışverişimi düşünmeden yapabilirim:)
bu arada 2 tane tek yıkamalık vernelin sıvı deterjanının göndermişler hediye, jest jesttir:)
bn tekrar alışveriş yapmayı düşünüyorum takip ediyorum gelen ürünleri çok güzel benceSevindim gule gule kullanın inş.ben de yorumuna gore sıparış verecektim
bende okuduklarıma dayanarak yazıyorum, bol bol iç body çıtçıtlı ayaklı tulumlar çok kullanışlı ama bebişler hemen büyüdüğü için yenidoğandan çok 0-3 ay alınabilir. dışarı gezmelik kıyafet çok almayın diyorlar zaten kış bebeleri genelde evde olacağız dışarıda çıksak battaniyeden çıkarmayacağız sanırım bebişleribende bebek mağzalarına girdiğimde çıkamıyorumm :) ev de de internette sürekli kendimi bebişe bişeyler bakarken buluyorum :) ama acaba gereksiz şeyler alıyo muyum diyorum sizce en kullanışlı ya da kullanışsız neler şunu kesn bol bol al şundan pek alma diyebilceğiniz öneriler var mı
benimde genelde okuduklarım böyle inşallah sağlıkla kucağımza alırız bebişlerimizi :)bende okuduklarıma dayanarak yazıyorum, bol bol iç body çıtçıtlı ayaklı tulumlar çok kullanışlı ama bebişler hemen büyüdüğü için yenidoğandan çok 0-3 ay alınabilir. dışarı gezmelik kıyafet çok almayın diyorlar zaten kış bebeleri genelde evde olacağız dışarıda çıksak battaniyeden çıkarmayacağız sanırım bebişleri
bol bol tulum iç body ağız mendili
2 adet havlu 1. kazara tuvaletini yaparsa 2.ye hemen geçiş için bol bol battaniye diyorlar bide aklıma gelenler bunlar
benimde genelde okuduklarım böyle inşallah sağlıkla kucağımza alırız bebişlerimizi :)
teşekkürler :)alışveriş yaparken şu 3 topikten çok faydalandım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...in-dogacak-bebekler-icin-neler-almali.848314/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...acaklar-onerileri.828280/page-8#post-42626064
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sman-oldugunuz-kullanmadiginiz-seyler.510496/
senin içinde yararlı olacaktır eminim:)
yok cnm uzun kollu bi lcw'de gördüm ikilisi 12,90 ondada beden kalmamıştı beyazdı hem renkleri bu iyi oldu bnm için tanesi bize uzun kollu daha çok yarayacak 3 tane sıfır kol 3 tane yarım kol aldım ben bide:) bu aldıklarım 3 aylık biraz büyük yenidoğana lcw alacağım ikili inş. :)tatlım çok güzeller gülwe güle kullansın bebişin ..uzun kolllu çıçıtlı badi başka almış mıydın