2015 ARALIK AYI BEBİŞLERİN YENİ CİCİŞLERİ

uyku tulumu konusunda kararsız kaldım astronot ayda uyku tulumu almak gerekirmi.ihtiyaca göre sonrdan almaya karar verdim
bence gerek yok cnm tamamen ekstrem bir durum çok tatlı durduğu için aldım

yani kalın ayaklı bir tulum gibi düşünebilirsin alacağın şeyi

Bu sallanan ana kucağından bizde aldık çok güzel gerçekten, anakucağı kısmının yerinden çıkarılıp taşınabilir olması da ayrı bir rahatlık olacak.

uyku tulumu konusunda kararsız kaldım astronot ayda uyku tulumu almak gerekirmi.ihtiyaca göre sonrdan almaya karar verdim
uyku tulumu bebişin üstünü açması durumunda çok faydalı diyorlar, bir de kış bebeği bizimkiler mecburen yorgan örtücez, bebeğin yorganın altına girip boğulma riskini de önlemiş oluruz uyku tulumu ile

çok güzelmiş canım cıvıl cıvıl :) biz de dün bebe de marche den aldık cotton box marka nevresim takımı 25 tl

güle güle kullansın bebiş benimki beklediğimden büyük ve yüksek çıktı.ama oldukça hafif .kurulumunu eşim 1 saatte yaptı.
beklediğimden güzel çıktı.

Gule gule kullanin canim cok guzel bir urune benziyor,ben ilk asamada boyle bisey dusunmuyorum eger kendimiz zaptedemezsek gider aliriz artik
Ana kucağı için kurtarıcı oluyor diyorlar canım, ev de iş yaparken veya dinlenirken vs bebişi zaptedebilmek açısından çok rahatmış. Biz o yüzden aldık, sallanması, titreşim özelliği olması, müzikli ve tepesinde oyuncakları olması da çok güzel.

Ben onun oto koltugu tarzi evde yerde manuel sallanan bisey alayim diyorum nasil olsa oto koltugu alinacak,yetersiz kalirsa seninki gibi bisey alayim diyorum

butikbebe.com alışverişim az önce verdim hepsini:) 0-3 ay 3-6 aylık aldım orda ananaslı yazlık 6-9 ay dayanamadım yazın giydirirm diye aldım :) badilerden 2şer tane aldım kolsuzlardan içine giydirirm diye :):) çok heyecanlı birşeyler almak ya hemen gelsin istiyorum

Gule gule giysin minis,

çok saol cnm inş. fazla bişi almamışımdır

eşimin kartından aldım msj gitti ona galiba msj atıyo bana yuh ne aldın el kdr bebeğ diyo :) dedim daha başlangıç :)
Yok canim ne fazlasi,sen benimkileri gorsen ic badilerin sayisini bole bilmiyorum,halada gozum badilerde

Güle güle giysin annesi minik yakışıklı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…