2015 ARALIK AYI BEBİŞLERİN YENİ CİCİŞLERİ

Ben de bugün farkettim ama tulumların bacak kısımları cok uzun ya cocugun bacakları kaybolur için de
Nevresim takımları çok güzel yalnız ben indirimsiz alarak mutsuzluğumu dile getirmek istiyorum.
Ben pazar gunu 50liraya almistim ,gorumceme gostereyim dedim internetten,bi baktim 24,99 yaziyor.sinir olmadim degil ama hemen 2 tane daha aldim 4 tane nevresimi oldu.benim yok o kadar nevresimim

Ben pazar gunu 50liraya almistim ,gorumceme gostereyim dedim internetten,bi baktim 24,99 yaziyor.sinir olmadim degil ama hemen 2 tane daha aldim 4 tane nevresimi oldu.benim yok o kadar nevresimim

Magduruz da mağduruz yani bence de biraz fazla olmuş gibi :))) bir de uyku seti alırsan tamamdır senin.
Bizim belediyemiz bebek doğumu yapan ailelere hosgeldin bebek ziyareti yapıyor o setin içinde de nevresim takımı varmış.
Ben 1 tane de oradan kaptım

Biraz once magazasina ugradim orda indirim yok,indirim internet alisverisine ozelmis haberiniz olsun.
Cok yararli bi hediye gercekten.kiyafet goturmekten cok daha mantikli

kzı bebek nevresimi alternatifi yok sanırım 1 tane var onu da pek begenmedim

Mrb bayanlar
markafoni de hoşgeldin bebek diye kısım var bende ilk alışverişimi oradan yaptım 10 lu setler 20 tl den başlıyor çok uygun geldi bana umarım kaliteli çıkar.

Mrb bayanlar
markafoni de hoşgeldin bebek diye kısım var bende ilk alışverişimi oradan yaptım 10 lu setler 20 tl den başlıyor çok uygun geldi bana umarım kaliteli çıkar.
burtaç baby markasını çok tavsiye etmiyorlar cnm inş. ondan almamışındır aldıysanda inş. kalitesi güzeldir haber verirsin

burtaç baby markasını çok tavsiye etmiyorlar cnm inş. ondan almamışındır aldıysanda inş. kalitesi güzeldir haber verirsin

evet burtaç baby markasından bi tane aldım ama tahmin ettim fiyatından çok kaliteli birşey beklemiyorum.birde bebecix hastane çıkışı aldım umarım o güzeldir zaten çok kısa süre giyecekler hastane çıkışlarını sık sık değiştirmeye iyi olur dedim.

bebeklerin ciltleri çok hassas oldğu için pamuklu giysiler tercih edilmeli deniliyor bn naylon falan olur diye korktum sen gelince bize kalitesini söylersin zaten 1 2 defa anca giyecekler doğr söylüyorsun :)

bebeklerin ciltleri çok hassas oldğu için pamuklu giysiler tercih edilmeli deniliyor bn naylon falan olur diye korktum sen gelince bize kalitesini söylersin zaten 1 2 defa anca giyecekler doğr söylüyorsun :)
evet bende karasız kaldım sonradan organik ürünler mi alsam diye düşündüm sanki ilk kez anne oluyorum.ilk kızım 11 yaşında çok uzun zaman geçti.herşeyi unuttum sanki
sizleri takipteyim

evet bende karasız kaldım sonradan organik ürünler mi alsam diye düşündüm sanki ilk kez anne oluyorum.ilk kızım 11 yaşında çok uzun zaman geçti.herşeyi unuttum sanki
sizleri takipteyim
bnm ilk hamileliğim çorap dahi almadım henüz çok hevesleniyorum hergün markafoni trendyoldayım

eminönünde havuzluhan varmış zaten markafoni trendyol falan ürünleri ordan temin ediyormuş tekstil kısmını bnde oraya giderek dokunarak alışveriş yapmak istiyorum inş.:)

evet eminönünde çalıiştığım için biliyorum çok güzel biryer ama taşıması zor havalar sıcak vs diye düşünmedim.birinin yardımcı olması gerekir benim eşimde çok yoğun çalışıyor.o yüzden gidemeyeceğim.esenyurt ta oturuyorum şu an e bebek in fabrika satış yeri gibi birşey var bir gün oraya bakmak istiyorum.ama henüz bilmiyorum perakende var mı

bnde eşimle gideceğim inş. ama arabayı nereye bırakırız bilmiyorum bakalımm :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…