2015 ARALIK AYI BEBİŞLERİN YENİ CİCİŞLERİ

Suan sadece 3 adet zıbın aldim bebislerime,o da hevesimden. diger kiyafetlerini 7aylik olunca almaya baslayacagim. Netten begendiklerimin resmini kaydediyorum telefonuma, site adı ve fiyatiyla birlikte.. boylelikle begendiklerimi kaydedip direkt alışa vececegim
Suan kendim icin erken oldugunu dusunuyorum, ama almaya baslayinca da heves edip ozeniyor insan

Evet canım aldım zıbın çorap eldiven şapka falan takım da oldu baya.
Dün de e bebek den bir tane hastane çıkışı aldım 10'lu.
4 tane daha alsam yeter galiba diye düşünüyorum.

Evet canım aldım zıbın çorap eldiven şapka falan takım da oldu baya.
Dün de e bebek den bir tane hastane çıkışı aldım 10'lu.
4 tane daha alsam yeter galiba diye düşünüyorum.
canım ben de bugün kraftın pamuk yatağını aldım park yatak için ..oyun parkını almıştım yatağı kalmıştı on da aldım bugün ..kıyafetlerden tulum zıbın aldım birkaç tane ama yazlık..kış sezonunu bekliyorum almak için ..battaniyeleri ,banyo havlulalrı hazır..banyo için de küvetini kovasını aldım ana kucağını da aldım dıaşrıda taşımalık

maşallah kızlar ya neredeyse tamamlamışsınız Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah epey kolaylamışsınız siz ne güzel

Kizlar merhaba,bende aralik anneleri bolumundeyim,bir kiZim cvar inseallah bide oglumuz olacak,kizima giysi alirken cogunu erkeginde giyeceyi renkler almisdim.simdi cok fazla sey almama gerek yok ama tabiki alicam azda olsa hepsinden.ben azeriyim istanbulda oturuyorum.simdi doguma annemlerin yanina geldim doguma kadarda burdayim herhalde.cinsiyyeti tr.de ogrenemeden geldim.simdi bakuden almam gerekicek fakat burda turk giysileri cok pahali uc kati nerdeyse.bende internetden siperis edeceyim istanbuldaki evime.ordan tanidiklarim evimden alip bana bakuye postalayacaklar anlayacaginiz. Simdilik bi sey almadim ogluma.kis sezonu acilsin bekliyorum su an magazalarda hepsi yazlik giysiler.simdilik bu kadar .aldigim cicileri paylasicam mutlaka

oo tatlım baya sende almışsın ben ev taşıcam o yüzden yatak mobilya kısmına geçemedim daha
ebebek mağazası varsa yakınlarında uzun kollu zıbınlar vardı 5 tanesi 50 TL idi ben haftasonu ondan aldım
Evet yaz dönemine denk geldik fazla seçeneğimiz yok şuan için

bakayım canım iyi ki söyledin uzun kollu lazım bize kış bebişlerimize

MERHABA CNM senle konuştuktan snra bayram tatiline çıktım ve ancak internete ulaşabilidim henüz bir çorap bile almışlığım yok :):) açıkçası ana kucağı araştırmalarım devam ediyor net birşey bulamadım çok para vermek istemiyorum

oto koltuğu ve arabasını çevremden bulmaya çalışıyorum 2.el açıkçası parayla almak istemiyorum bayağıda uzak kalmışım bu konulardan hee:) çok araştırıyorum ama emzik biberon philps avente falan karar verdim mesela

kanguru oyun halısı almayı düşünmüyorum şimdilik aklıma gelenler bunlar

Kiyafetler bi sekilde hallolur da, diger seylerde hangi markalar iyidir vs ben de bilmiyorum.,
Benim de odalarim kucuk, esyaya bogmak istemiyrm evi. O yuzden gercekten ihtiyac olan seyleri almak istiyorum. Takibimdesin

Kiyafetler bi sekilde hallolur da, diger seylerde hangi markalar iyidir vs ben de bilmiyorum.,
Benim de odalarim kucuk, esyaya bogmak istemiyrm evi. O yuzden gercekten ihtiyac olan seyleri almak istiyorum. Takibimdesin

ya hem oto koltuğu hem anakucağı olarak kullanılar bir ürün almak istiyorum fazla eşya olmasın diye ama oto koltuğu biraz dik olduğu için ayrıca ana kucağı düşünmeye başladım öle yüksek fiyatlı birşeyde düşünmüyorum beğendiğim modeller bunlar ama nerden alacağımı bilmiyorum evim dublex ama bnde fazla eşya istemiyorum asla

http://www.bebekgiller.com/Ana-Kucagi/Babyfox-Ana-Dizi-Bambi-Pembe-89688.aspx?ref=akakce&v=0.44.7

http://www.hizlial.com/istanbul-beb...tm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_cpc&v=1.6.5

oyun halısını kendim yapacağım inşallah internette yapımını anlatan çok site var bebeği 2 3 ay oyalasa bn yemek yaparken falan yeter diyorum bide ona 100 lira falan veremem

bebek arabsını bir yakınımzdan bulmaya çalışıyoruz dandik birşeyde değil ailem zengin bir muhitte kapıcılık yapıyor ordan ayarlayacak yardım etmek isteyen çok zaten alacak durumumuz var ama böyle imkan varken bebek arabısna para vermek istemiyorum açıkçası

internet sitelerinin indirimlerini takip ediyorum karşılaştırma yapıyorum kasım bebelerinin cicileri grubundan çok şey gördüm onlar çok daha ileridde alışverişte ve yaptığı yerleri paylaşıyorlar güvenirliliğini falan konuşuyorlar bn emzik biberon göğüs pedi vs ıvır zıvırını takipteym yani bişey olursa yazıyorum zaten buraya

ayy kızlar gerçekten ne kadar çok şey alanlar olmuş bende daha başlamadım alışverişe :) ufak tefek bikaç şey dışında almadım henüz :) anladım ki artık başlasam iyi olur :))

MARKAFONİDE İNDİRİM VAR

https://www.markafoni.com/minik-giyimde-hepsi-1299-tl/bebek-grubu/kampanya/41051/

https://www.markafoni.com/bebegimin-ilk-alisverisi/all/kampanya/41089/

iki farklı marka ama fiyatlar 2 3 tl oynuyor mesela anı ürünler

oo maşallah paylaşsan da biz de görsek canım fikir olur sağlıcakla güle güle kullansın bebişn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…