Arkadaslar daha erken değil mi alışverişe başlamak için? Herkes herseyi almış anlaşılan :) ben daha hiçbişey almadım. Zaten ilk sayfadaki listenin tamamını okuyamadim bilebu kadar çok mu şey alcaz gerçekten
hayırlı olsun canım gerçekten şimdiden almakta fayda var şu alayım bu da ihtiyaç derken bakmışsın ki fiyat çoğalmışiyi olmuş ben de alıyorum yavaş yavaş ..kıyafet almadın mı bebişine
canım ben de bugün kraftın pamuk yatağını aldım park yatak için ..oyun parkını almıştım yatağı kalmıştı on da aldım bugün ..kıyafetlerden tulum zıbın aldım birkaç tane ama yazlık..kış sezonunu bekliyorum almak için ..battaniyeleri ,banyo havlulalrı hazır..banyo için de küvetini kovasını aldımEvet canım aldım zıbın çorap eldiven şapka falan takım da oldu baya.
Dün de e bebek den bir tane hastane çıkışı aldım 10'lu.
4 tane daha alsam yeter galiba diye düşünüyorum.
Kızlar selamBende english home'dan nevresim takımı ile pike aldım.
Sitesinde resmi var mı diye baktım ama yoktu.
Dün de ebebek mağazasına bebek arabasına bakmak için gittik.
Gitmişken bir kaç ıvır zıvır alalım dedik. 250 tl alışverişe 50 tl indirim varmış. Eşim alacaklarımızı alalım o zaman dedi.
Banyo setini kovasından süngerine tırnak makasından tarak gibi detaylarının hepsini aldım.
Avent 120 ml ve 250 ml cam biberon aldım. Temizleme fırçası ile deterjanını da ekledim.
Daha aklıma gelmeyen bir dünya şey400 TL tuttu O yüzden şimdiden ne kadar alırsak kardır.
Sonra eşim tek çalışmaya devam edeceği için ona da çok fazla yük olmayalım.
Liste yapmıştım kendimce çoğunu hallettim sayılır ya
maşallah kızlar ya neredeyse tamamlamışsınızcanım ben de bugün kraftın pamuk yatağını aldım park yatak için ..oyun parkını almıştım yatağı kalmıştı on da aldım bugün ..kıyafetlerden tulum zıbın aldım birkaç tane ama yazlık..kış sezonunu bekliyorum almak için ..battaniyeleri ,banyo havlulalrı hazır..banyo için de küvetini kovasını aldımana kucağını da aldım dıaşrıda taşımalık
canım ben de bugün kraftın pamuk yatağını aldım park yatak için ..oyun parkını almıştım yatağı kalmıştı on da aldım bugün ..kıyafetlerden tulum zıbın aldım birkaç tane ama yazlık..kış sezonunu bekliyorum almak için ..battaniyeleri ,banyo havlulalrı hazır..banyo için de küvetini kovasını aldımana kucağını da aldım dıaşrıda taşımalık
bakayım canım iyi ki söyledin uzun kollu lazım bize kış bebişlerimizeoo tatlım baya sende almışsın ben ev taşıcam o yüzden yatak mobilya kısmına geçemedim daha
ebebek mağazası varsa yakınlarında uzun kollu zıbınlar vardı 5 tanesi 50 TL idi ben haftasonu ondan aldım
Evet yaz dönemine denk geldik fazla seçeneğimiz yok şuan için
MERHABA CNM senle konuştuktan snra bayram tatiline çıktım ve ancak internete ulaşabilidim henüz bir çorap bile almışlığım yok :):) açıkçası ana kucağı araştırmalarım devam ediyor net birşey bulamadım çok para vermek istemiyorumCanim bu da cok guzelmis evet,beyaz olusu da guzel, fiyati da cok cok uygun.
Benim int. sitelerde baktiklarim cekmeceli,sallamali,biraz buyukce olan, buyuyebilen oda takimi idi. 600_700 tl arasinda. Ben tabi iki besik alacagim. Dolabi_yatak uyku setleri sifonyer derken sanirim 2bini gececek.
3_5 yasina gelince o oda basit gelecek onlara, bunlarin yerine genc odasi takımı alacagiz bu sefer de. Dolayisiyla da tek olsun saglam olsun dusuncesindeyim.
Park yatak alip yanimda buyuturum,3 yasa gelince ve de sehir disina tasinirsak yeni oda takimini oraya aliriz diye dusunuyorum. Bosu bosuna da oturma odamdaki koltuklarimi da atmamis olurum hem..
Suan ki fikrim boyle,senle konsunca daha da yatti kafama..
Alisverislere basladin mi? Anakucagi hakkinda ne dusunuyorsun..alisverislerini benimle de paylasir misin
MERHABA CNM senle konuştuktan snra bayram tatiline çıktım ve ancak internete ulaşabilidim henüz bir çorap bile almışlığım yok :):) açıkçası ana kucağı araştırmalarım devam ediyor net birşey bulamadım çok para vermek istemiyorum
oto koltuğu ve arabasını çevremden bulmaya çalışıyorum 2.el açıkçası parayla almak istemiyorum bayağıda uzak kalmışım bu konulardan hee:) çok araştırıyorum ama emzik biberon philps avente falan karar verdim mesela
kanguru oyun halısı almayı düşünmüyorum şimdilik aklıma gelenler bunlar
Kiyafetler bi sekilde hallolur da, diger seylerde hangi markalar iyidir vs ben de bilmiyorum.,
Benim de odalarim kucuk, esyaya bogmak istemiyrm evi. O yuzden gercekten ihtiyac olan seyleri almak istiyorum. Takibimdesin
MARKAFONİDE İNDİRİM VARKiyafetler bi sekilde hallolur da, diger seylerde hangi markalar iyidir vs ben de bilmiyorum.,
Benim de odalarim kucuk, esyaya bogmak istemiyrm evi. O yuzden gercekten ihtiyac olan seyleri almak istiyorum. Takibimdesin
teşekkürler güzel bilgiMarkafoni de bebeğimin ilk alışverişi kampanyasında ki burtaç baby markasının ürünleri iyi değil arkadaşlar bilginiz olsun.
ne kampanyalar neler görüyorum ama maddi olarak sıkışığız çorap dahi alamıyorum bebişimeanneler bebişler için yeni ciciler almıyor mu bu aralar
canım ben de bir ay sonra falan devam edeceğim hem şu an için sezonu değil kıyafetler için kışlık lazım bizene kampanyalar neler görüyorum ama maddi olarak sıkışığız çorap dahi alamıyorum bebişimebi dahaki ay başlycğm inş.:))))))
anneler bebişler için yeni ciciler almıyor mu bu aralar[/QUOTE
ben bir suru sey aldim,hatta bugun nevresim takimi aldim buyuk parcalar kaldi bi tek.yatak,araba falan araastiriyorum