- 11 Kasım 2014
- 7.333
- 4.568
aslm canım adetın gectımıslm bugun bende test yaptırdım 90.9 çıktı sizce nasıl ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslm canım adetın gectımıslm bugun bende test yaptırdım 90.9 çıktı sizce nasıl ..
evet canım..aslm canım adetın gectımı
normal gıbı canım ama testı ıkı gun sonra tekrarla artıs olması lazımevet canım..
Adetin kaç gun gectievet canım..
5 gün canımAdetin kaç gun gecti
senınkı bana gec dollenme gıbı geldı 5 gun gecmıs dusuk degerın ıkı gunde bır tekrarla canım kan testını ıkı gunde bır 2 ye katlaması gerekıyo5 gün canım
Normal canım 1 hafta sonra bidaha olctur.çok yeni daha5 gün canım
tamm cnmNormal canım 1 hafta sonra bidaha olctur.çok yeni daha
senın yaş kac ne zamandır beklıyosun bebektamm cnm
23 canım 3 ay oldusenın yaş kac ne zamandır beklıyosun bebek
Allah cok bekletmemıs ne guzel ıns sag saglım kucagınada alırsın ama kan tahlılını 2 gunde bır tekrarla23 canım 3 ay oldu
amin canımAllah cok bekletmemıs ne guzel ıns sag saglım kucagınada alırsın ama kan tahlılını 2 gunde bır tekrarla
ayyyy cok sevindimm allah saglikla kucagina almayi nasip etsinBende ikiz istediğim için senin adına çok sevindim inş. hayırlısı :)
derınsuuu lıstemızı guncellermısın yenı hamıslerımız var
Sen olumlu bak tabi ilk degerim 7.88 di ve adet gunumdu cok cok dusuk degerdi ama biz keseyi de gorduk gelecek hafta kalp atislarini dinleyecez nasipse hic umutsuz olma....Aralık anneleri hepinize iyi akşamlar, bende aralık annesi olmaya adayım inşallah kan değerim bugün 47.7 çıkdı daha kesin değişmiş ama ben olumlu bakmak istiyorum :)
Saol tatlımmm inşallah sağlıkla olcak umudumu kesmiorum bu ay olmazsa obur ay obur ay olmazsa dier ay :) durmak yok yola devamsenın yazını okuduktan sonra arastırdım bıraz gercekten vajına ve rahmın cıft olması cok nadır gorulen bı olaymıs normal adet donemınde daha fazla kanama oluyomus daha fazla agrılı oluyomus ıkı rahım agzı oluyomus ınşallah saglıklı bı sekılde alırsın bebegını sende o anneler gıbı canım
Kizlar siki durun
Iki kese gorundu ikizmis cok saskinim yaaa
Ben varim yarin doktora gitcem cok heyacanlitek tek üstüne düşmem zor canim
burdan duyuru yapalım eklenmek isteyenler
yeni aralık anneleriiii
bu yorumun altına bilgilerini cevaplasınlar
bilgilerini ayrı ayrı toplamak zor oluyor
Maşallah canım maşallah, saol yazdığın için dahada umutlandım inşşalah aratcak inaanıyorum, kese değerin kaç iken gözükdü.Sen olumlu bak tabi ilk degerim 7.88 di ve adet gunumdu cok cok dusuk degerdi ama biz keseyi de gorduk gelecek hafta kalp atislarini dinleyecez nasipse hic umutsuz olma....