2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
derınsuuu lıstemızı guncellermısın yenı hamıslerımız var :nazar::anneadayı::emir_bebek:

tek tek üstüne düşmem zor canim :KK35:
burdan duyuru yapalım eklenmek isteyenler
yeni aralık anneleriiii:KK28:
bu yorumun altına bilgilerini cevaplasınlar
bilgilerini ayrı ayrı toplamak zor oluyor:anneadayı::nazar:

Aralık anneleri hepinize iyi akşamlar, bende aralık annesi olmaya adayım inşallah kan değerim bugün 47.7 çıkdı daha kesin değişmiş ama ben olumlu bakmak istiyorum :)
Sen olumlu bak tabi ilk degerim 7.88 di ve adet gunumdu cok cok dusuk degerdi ama biz keseyi de gorduk gelecek hafta kalp atislarini dinleyecez nasipse hic umutsuz olma....

senın yazını okuduktan sonra arastırdım bıraz gercekten vajına ve rahmın cıft olması cok nadır gorulen bı olaymıs normal adet donemınde daha fazla kanama oluyomus daha fazla agrılı oluyomus ıkı rahım agzı oluyomus ınşallah saglıklı bı sekılde alırsın bebegını sende o anneler gıbı canım
Saol tatlımmm inşallah sağlıkla olcak umudumu kesmiorum bu ay olmazsa obur ay obur ay olmazsa dier ay :) durmak yok yola devam

Kizlar siki durun
Iki kese gorundu ikizmis cok saskinim yaaa

Aaa cok cok tebrik ederim canim.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah..Bende de oyle bir umit vardi sali günü degerim 2658 cikmisti sat 1 mart.Ben de yuksek olunca acaba demistim.Ailede de oldugu icin ihtimal de fazla.Ama tek kese göründü doktor % 90 tek dedi hayaller suya düştü:KK43:

:anneadayı:Anne adı :)-----:nazar:Sat------:nazar:Doğm tarh-:nazar:Başlngç kilo-:nazar:Bebiş cinsiyeti-:nazar:Doğm kilosu

1) derinsu06------------27 şubat--------4 aralık------------?-------------------:emir_bebek:----------------:nazar:
2) gadriell (esma)------25 subat--------2 aralik------------?------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
3) elifeva---------------27,28 subat----4,5 aralık--------72 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
4) cakil45----------------3 mart---------8 aralık ---------72 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
5) mshuzur----------------?--------------8 aralik----------72 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
6) Mmnur---------------26 subat-------4 aralık----------60 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
7) zonox------------------7 mart---------12 aralık--------53 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
8) oksijen88------------28 şubat-------5 aralık---------60 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
9) ege_m----------------25 şubat--------2 aralık---------64 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
10) Ulytau---------------1 mart----------5 aralık----------65 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
11) sewch----------------2 mart----------8 aralık---------51 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
12) ameannn-----------5 mart----------11 aralık---------48 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
13) Papatya 24---------26 şubat--------4 aralık------------?-------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
14) erdemaysenur31--1 mart-----------7 aralık----------58 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
15) myfamily4---------8 mart----------14 aralık---------61 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
16) KEVOK-------------7 mart----------12 aralık---------57 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
17) acmayindedeler---27 şubat--------3 aralık----------45 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
18) crn_gkn55---------25 şubat-------2 aralık----------69 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
19) yasssemin----------25 şubat--------2 aralık----------74 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
20) Sycorox------------1 mart-----------7 aralık----------67 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
21) indaco--------------7 mart-----------12 aralık-----------?-------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
22) esraecem----------26 şubat---------2 aralık----------72 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
23) ea1986-------------8 mart-----------15 aralık---------64 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
24) chemig-------------1 mart-----------3 aralık----------60 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
25) incitanem24------24 subat---------2 aralık----------52 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
26) sudekara1---------24 şubat---------1 aralık-----------65 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
27) bigbabol------------4 mart----------9 aralık-----------57 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:

tek tek üstüne düşmem zor canim :KK35:
burdan duyuru yapalım eklenmek isteyenler
yeni aralık anneleriiii:KK28:
bu yorumun altına bilgilerini cevaplasınlar
bilgilerini ayrı ayrı toplamak zor oluyor:anneadayı::nazar:
Ben varim :emir_bebek: yarin doktora gitcem cok heyacanli:KK71:
Sat 4 mart muhtemel tarih 9 aralik kilo 57

Sen olumlu bak tabi ilk degerim 7.88 di ve adet gunumdu cok cok dusuk degerdi ama biz keseyi de gorduk gelecek hafta kalp atislarini dinleyecez nasipse hic umutsuz olma....
Maşallah canım maşallah, saol yazdığın için dahada umutlandım inşşalah aratcak inaanıyorum, kese değerin kaç iken gözükdü.

X