Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende aranıza yeni katıldım kızlar
Hayirli olsun arkadasim senin bat ne zamandi ne kadar ciktu degerinSlm kızlar aranıza yeni katıldım.ve inşallah bende aralık annesiyimAllah sağlıklakla kucağımıza almayı napip etsin inşallah.olmayanlarada en kısa zamanda yaşatsın bu güzel duyguyu
Senin dogu, kasim gorunuyor ama :) sen aralik annesi diilsin tek diilsin oyuzden :)sanırım tek aralık annesi benim Bebişim benim
2 haftalık hamilelikte ilk defa gördüm :) senin tarih yanlış sanırım bi kontrol et benceSenin dogu, kasim gorunuyor ama :) sen aralik annesi diilsin tek diilsin oyuzden :)
bencede canııım tarihte bir yanlışlık var galiba2 haftalık hamilelikte ilk defa gördüm :) senin tarih yanlış sanırım bi kontrol et bence
döllenmeden hemen sonra . yani ilişki sonrası falan kasık ağrısı ya da akıntı gibi belirtiler yaşadınız mı . ilk hafta neler yaşadınbende aranıza yeni katıldım kızlar
2 haftalık hamilelikte ilk defa gördüm :) senin tarih yanlış sanırım bi kontrol et bence
..a bende bugun dojtordan ogrendim bak kafamickaristiran seyi yazim ... doktorlar son adeti baslangic sayiyorlar ya benim 1 martti son adet .... yumurtlama gunum 12 si ve ben ogun birlikte oldugum icin (sonra olamadim misafir vs :) gununude biliyom neyse bugun doktor bana diyorki sen teste giremezsin ya gordum dedim kandada baktirdim sonra dedim .. cok erken kanda.kac cikti dedi 38,5 dedim 3 gun once notmal adet gunum bugundu olmadim dedim ... kadin hala testte cikmaz daha 2 haftalik bak degerinde 38,5 diyor !!! Yaw dedim ben gormeye gelmedim yola.gitcem ben bu aksam bir.sikinti olurmu diye geldim dedim !!! Yani ultrasondada kalinlasmis ama anca 2bhafta sonra gel dedi ..( tabi ben icimde ha sana bida.kesin gelirim zaten dedim !!!! Kadinla biraz.daha.konussam kisirim ben diycektim o derece :) yani yumurtlamadan sayarsan 2 hafta adetten sayarsan 3 hafta 6 gunbencede canııım tarihte bir yanlışlık var galiba
Akinti zaten yumurtlamada okuyir agrida ymurtlama agrisi bel agrisi mesela bicak saplanmasi gibidöllenmeden hemen sonra . yani ilişki sonrası falan kasık ağrısı ya da akıntı gibi belirtiler yaşadınız mı . ilk hafta neler yaşadın
sen adetten say yine canım bebek büyüsün doktor(ama bugün ki doktor değil ) ultrasondada haftasını görür.ayrıca doktorların çoğu iyice yükselmeden ciddiye almıyor..a bende bugun dojtordan ogrendim bak kafamickaristiran seyi yazim ... doktorlar son adeti baslangic sayiyorlar ya benim 1 martti son adet .... yumurtlama gunum 12 si ve ben ogun birlikte oldugum icin (sonra olamadim misafir vs :) gununude biliyom neyse bugun doktor bana diyorki sen teste giremezsin ya gordum dedim kandada baktirdim sonra dedim .. cok erken kanda.kac cikti dedi 38,5 dedim 3 gun once notmal adet gunum bugundu olmadim dedim ... kadin hala testte cikmaz daha 2 haftalik bak degerinde 38,5 diyor !!! Yaw dedim ben gormeye gelmedim yola.gitcem ben bu aksam bir.sikinti olurmu diye geldim dedim !!! Yani ultrasondada kalinlasmis ama anca 2bhafta sonra gel dedi ..( tabi ben icimde ha sana bida.kesin gelirim zaten dedim !!!! Kadinla biraz.daha.konussam kisirim ben diycektim o derece :) yani yumurtlamadan sayarsan 2 hafta adetten sayarsan 3 hafta 6 gun
Sen hamile hissediyorsan öylesindir :) Ben de 12.8 değerle öğrendim ama doktor çok erken bişey demek için demişti, şimdi hamileyim :)..a bende bugun dojtordan ogrendim bak kafamickaristiran seyi yazim ... doktorlar son adeti baslangic sayiyorlar ya benim 1 martti son adet .... yumurtlama gunum 12 si ve ben ogun birlikte oldugum icin (sonra olamadim misafir vs :) gununude biliyom neyse bugun doktor bana diyorki sen teste giremezsin ya gordum dedim kandada baktirdim sonra dedim .. cok erken kanda.kac cikti dedi 38,5 dedim 3 gun once notmal adet gunum bugundu olmadim dedim ... kadin hala testte cikmaz daha 2 haftalik bak degerinde 38,5 diyor !!! Yaw dedim ben gormeye gelmedim yola.gitcem ben bu aksam bir.sikinti olurmu diye geldim dedim !!! Yani ultrasondada kalinlasmis ama anca 2bhafta sonra gel dedi ..( tabi ben icimde ha sana bida.kesin gelirim zaten dedim !!!! Kadinla biraz.daha.konussam kisirim ben diycektim o derece :) yani yumurtlamadan sayarsan 2 hafta adetten sayarsan 3 hafta 6 gun
Merhabalar k8zlar ben geldimaranizaa :)
Arkadadim bana sormamissin amadöllenmeden hemen sonra . yani ilişki sonrası falan kasık ağrısı ya da akıntı gibi belirtiler yaşadınız mı . ilk hafta neler yaşadın
Merhabalar k8zlar ben geldimaranizaa :)
Arkadadim bana sormamissin amadöllenmeden hemen sonra . yani ilişki sonrası falan kasık ağrısı ya da akıntı gibi belirtiler yaşadınız mı . ilk hafta neler yaşadın
Aynisi bende de var canim birde affedersin asiri gaz varSelam kızlar nasılsınız :) kızlar benim belim ve kasıklarımda agrı var sizdede varmı ?
Aynen canim o sorun bende de varAynisi bende de var canim birde affedersin asiri gaz var
Sna keseye ne zaman dedi canim doktorAynen canim o sorun bende de var
Canim hollanda da yasiyorum, malesef burda 5-6 haftalarda keseyi gostermiyolarZaten toplamda hamilelik boyunca 2-3 kez ultrasyona aliyolar. Ilk cocugumda 9. Haftada kalp atisi icin gitmistim, 20. Haftada da cinsiyet icin , ayda bir yada iki haftada kalp atışı dinliyolar ama ultrasyon degil. Simdi 3 kez bakiliyomus galiba daha bilmiyorum cunku gitmedim hala doktora. Haftaya giderim hamileligimi bildirip randevu yaparım ultrasyon için :) haber veririm ozaman :) buyuk ihtimal 9. Haftaya verirler.Sna keseye ne zaman dedi canim doktor
Teşekkür ederim 24 marttı ama ben dayanamayı 23 martta test yaptım negatif çıktı.ama içime doğmuştu hamile olduğum ertesi gün bitane daha aldım pozitif çıktı Sonra doktora gittim keseyi göremedi çok küçük olduğu için kanda 237 çıktı bugün tekrar gittik kese oluşmuş 3 haftalıkHayirli olsun arkadasim senin bat ne zamandi ne kadar ciktu degerin