2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Degerim 100du canim tüp bebek canim benimki 11. Gun test yaptirdim sukurler olsun pozitifi gordum yarin tekrar gidicem artis varmi diye :)
hayırlı olsun canmmm senin adına çok sevindim bende 8 yıllık evliyim 3 aşılama bir tüp bebek yaptırdım olmadı eşim tedavi gördü doktor 6ay içinde normal yolla çocuk sahibi olacağımızı söyledi geçen ay 6 ay bitti Rabbim hayırlısı ile bizede versin inşallah bizim içinde dua edin olmazsa yine tüp bebek yaptırıcaz eşimde bende normal yolla çocuk sahibi olmak istiyoruz

Benimde bat 4nisan heyecan yapmak istemiyorum ama çokta merak ediyorum inşallah bu sefer sonuna kadar giderim
Benimde normalde 2 Nisan ama ben geçen aydan tecrübeli olarak 8 Nisana kadar bekliyeceğim ilaçlar geçiktirme yapıyor bende bu ay hiç belirti yok Ocak ayında hamilelik belirtileri vardı ama olmadı bu nasip diyelim ikimizede

Merhaba arkadaşlar önerilerinize ihtiyacım var...
Yaz sonu gb hamilelik planlıyorduk. Ancak dün eşim içime boşaldı. Ben öğretmenim aralik ocak ayında doğum benim için çok uygun bi zaman değil. Üstelik öncesinde hem dişçiye gitmek hemde kan tahlili yaptırmak istiyordum. Çok zararlı olduğunu biliyorum ancak acaba ertesi gün hapı mı alsam. Son reglim 13 marttı yani tamda uygun zamandayım. Ne yapmalıyım ???

Yaz sonu gb hamilelik planlıyorduk. Ancak dün eşim içime boşaldı. Ben öğretmenim aralik ocak ayında doğum benim için çok uygun bi zaman değil. Üstelik öncesinde hem dişçiye gitmek hemde kan tahlili yaptırmak istiyordum. Çok zararlı olduğunu biliyorum ancak acaba ertesi gün hapı mı alsam. Son reglim 13 marttı yani tamda uygun zamandayım. Ne yapmalıyım ???
istemiyorsan ertesi günü hapı alırsın olur biter hem merak etme öyle hemen çocuk olmuyor burda isteyen o kadar insan varken bence başka yere yazın yada sorun

O kadar planlan yapmak iyi olmuyor bazen, bende öğretmenim ve şimdi ne zaman olursa olsun diye bekliyorum. Hayat her istediğini sunmuyor bazen ama bende zamanında ertesi günü hapı kullandım herhangi olumsuz bi yönü yok bilgin olsun .

O kadar planlan yapmak iyi olmuyor bazen, bende öğretmenim ve şimdi ne zaman olursa olsun diye bekliyorum. Hayat her istediğini sunmuyor bazen ama bende zamanında ertesi günü hapı kullandım herhangi olumsuz bi yönü yok bilgin olsun .
Teşekkür ederim. Tabi ki bizi de yaz sonunda çalışmalara başladığımızda ne bekler bilinmez. Bende bu endişeden dolayı zararlı bir hamlede bulunmak istemedim. Ancak şu anda bile diş ağrım var. Çok teşekkür ederim tekrar. Endişemi anladığınız için.

Teşekkür ederim. Tabi ki bizi de yaz sonunda çalışmalara başladığımızda ne bekler bilinmez. Bende bu endişeden dolayı zararlı bir hamlede bulunmak istemedim. Ancak şu anda bile diş ağrım var. Çok teşekkür ederim tekrar. Endişemi anladığınız için.
Rica ederim dişin içinde geçmiş olsun gerçekten zor bir durumdur ağrı çekmek . Allah hepimizin gönlüne göre versin o zaman :)

Allahim isteyenlere nasip etsin insallah sen umudunu kaybetme sakın olursada olmazsada vardir bi hayir inanki rabbim kucagimizi cocuklarla doldursun insallah evimizi senlendirsin cocuk sesleriyle Allah bize hayirli ve saglikli cocuklar nasip etsin

Bence boyle bisey yapma bende senin gibi beklenmedik hamileligimi ogrendigimde cok aglamistim sonra kendime iyi bakmadim agir yoruldum neyse sonra dusuk oldu su an 3 seneden fazla hamilelik icincan atiyorum...bence rabbim bir hediye nasip edecekti onun kiymetini bilemedim simdi olsaydi 3 yasinda olacakti ne guzel olurdu sende benim gibi yasamaman icin bunlari anlattim eger o is gerceklesmisse onda da vardir bir hayir bence bu size hediye olur tabi her cocuk oyle de bbenceher is de vardir bir hayir biz bilemeyiz

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2015

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Merhaba, yavaş yavaş aralık anneleri artmaktadır.Listeyi biri yapmaya başlasa iyi olacak gibi duruyor :)
darısı başıma :)

X