2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hay
merhabaaa, ben de aralık annesi olacağım. 13 aralık doğum tarihi. 1 oğlum var 2 ay sonra 4 yaşına girecek. allah nasip ederse bu 2. bebeğim. daha önce 2011 mayıs annesiydim.:KK49::nazar::anneadayı:[/QUOTE
Hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucaginiza aldığınız günleri göstersin
bişey sormak istiyorum benimde muhtemel tarih 14 aralık dio ama henüz bilmiyorum var mi yok mu ,siz nasıl öğrendiniz acaba ? Evdeki testte çıkıyor mu ?

Mesajım biraz karışmış kusura bakmayın bağlantı sorunu oldu da :110:

nasıl öğrendim derken siz hamile misiniz yoksa daha öğrenemediniz mi*
benim 4 gün önce evde yaptığım ucuz 5 tl lik testte çift çizgi çıktı ama 2. çizgi silikti. dün akşam kan verdim 48 sonucum yani 3 haftalık dedi dr. cumartesi adet olmam gereken ün. o gün yeniden test yapılacak değer arttı mı diye. şimdilik ters giden birşey yok

nasıl öğrendim derken siz hamile misiniz yoksa daha öğrenemediniz mi*
benim 4 gün önce evde yaptığım ucuz 5 tl lik testte çift çizgi çıktı ama 2. çizgi silikti. dün akşam kan verdim 48 sonucum yani 3 haftalık dedi dr. cumartesi adet olmam gereken ün. o gün yeniden test yapılacak değer arttı mı diye. şimdilik ters giden birşey yok
Benim de 4 nisanda olmam gerekiyor ama günüm geçsin diye bekliyorumdum sizi görünce merak ettim çıkıyor mu idarar da diye . Henüz bilmiyorum yani hamilemiyim .teşekkür ederim cevap verdiğiniz için :KK54:

Benim de 4 nisanda olmam gerekiyor ama günüm geçsin diye bekliyorumdum sizi görünce merak ettim çıkıyor mu idarar da diye . Henüz bilmiyorum yani hamilemiyim .teşekkür ederim cevap verdiğiniz için :KK54:

genellikle çıkmıyormuş. yani çok nadir insan 8 9 gün kala gebelik öğrenirmiş. inşallah sizinde vardır dua edeceğim tüm isteyenlere

Benim de adete 3 gun kaldi. Testlerim negatif umudum kalmadi :KK43: Umudum ocakta insallah :KK43:

kızlar merhaba sanırım bende aralık annelerinden olabiirim . sanırım diyorum çünkü kanda b hcg 18 çıktı biraz düşük anlıcanız o yüzden çok ta umutlanmak istemiyorum. adetime 4 gün varken yaptırdım kan testini. cumartesi de kadın doğumcudan randevu aldım haftaya kesinleşir hayırlısıyla inş

kızlar merhaba sanırım bende aralık annelerinden olabiirim . sanırım diyorum çünkü kanda b hcg 18 çıktı biraz düşük anlıcanız o yüzden çok ta umutlanmak istemiyorum. adetime 4 gün varken yaptırdım kan testini. cumartesi de kadın doğumcudan randevu aldım haftaya kesinleşir hayırlısıyla inş
slm canım reglın gectımı bu sonuc cıktı bende dun yaptırdım 34,1 cıktı yarın yenıden yapılcak test artıs varsa bende aralık annesı olcam Allah ızın verırse

benim sat tarihim 7 mart. 48 beta hcg. normal mi kızlar? 3 haftalık görünüyor teste göre.bu arada ben adetten hemen sonra hamile kalmışım. yani erken yumurtlama

slm canım reglın gectımı bu sonuc cıktı bende dun yaptırdım 34,1 cıktı yarın yenıden yapılcak test artıs varsa bende aralık annesı olcam Allah ızın verırse
yok canım geçmedi 2 nisan bat tarihi biraz erken yaptırdım ben kan testini

benim sat tarihim 7 mart. 48 beta hcg. normal mi kızlar? 3 haftalık görünüyor teste göre.bu arada ben adetten hemen sonra hamile kalmışım. yani erken yumurtlama
benim sat 3 mart b hcg 18 bende baya geç yumurtlamışım heralde seninle kıyaslarsak baya düşük oluyo benimki:KK17:

bu arada senin adetin geçti mi canım. ben grip oldum acile gidince dedik hamilelik olabilir test yaptılar öyle çıktı daha kadın doğumcuya gitmedim ordaki doktor kadın doğumcuyu arayıp sonucu söyledi şu an pozitif ama 1 hafta sonra testi tekrarlayalım demiş bende cumartesiye randevu aldım zaman geçmez şimdi sende sonuçlarını yaz karşılaştıralım olur mu hakkımızda hayırlısı

11 mart 2015. bugun sağlık ocağında ölçtürdüm. yarın ya da carsamba gunu doktorumdan randevu alacagım tahlillerimi yineleteceğim.

X