Selam in aleyküm...
Burda okuyorum etrafımda görüyorum böyle saatlerce yapışıp emen bebekler şaşırıyorum. Yada 2 saatte bi 120 cc 100 cc leri nasil yiyo bebeklerini. Benim kizimda reflu var kilo alımı 200/300e düşünce kusma önleyici mama ve surup kullanmaya başladık. Doktor bi emzir bi mama ver dedi ama ben veremiyorum kizim asla emzik biboron sevmiyo uyku serseri sallayarak işitiyorum 60cc mamayi zorla. Günde 2 kere zor veriyorum çoğu gun 1 kere. 4 ayımız doldu. Emi iyo kuzum ama oyle saatlerce dakikalarca değil en fazla 10/15 dk sürer gazını çıkarıp reflu yatağında yatıyo. 22 sinde kontrolumuz 4 ay aşımız var. yine az da kilo alımı ek gidaya erken başlıca sanirim. Nabmaliyim iştahını açmak için di cem ama çok yerse daha çok kusuyo
bugün bebek mevlidine gittik bebek 2-3 saat hep memedeydi. Inanamiyorum nabiyo acaba çok merak ettim örtüsü vardi hep cekiyo mu acaba diye:) küçücük mide nasil o kadar şutu aliyo anlamıyorum. Tabi bizimki 4 aylik 6 kilo olmamistir kimi cocuk bi aylik iki aylik 6 kilo oluyo oyle yiyenlr o kiloda olur herelde. Allah saglik versinde kilo onemli degil gwlisimi geri olmadin tombik olmasada olur normal olsun yeter tabi neyse icimi doktum....