2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gece olunca bi haller oluyor oğluma 10 buçukta uyudu yarım saat arayla ağlayarak uyanıyor emiyor doymuyor sanırım çözemedim

Ben ocak annesiyim 3 aylik olmaya az kaldi sizlerin 3 ayi doldu sanirsam gaz sancilarinda azalma var mi bizim iyice artti sancilar azalması gerekirken her geçen gün artıyor
Canım 92 günlük bebeğim baya azaldı sancilari ama 3 aya doğru birden artmıştı 75 gunlukken falan bir hafta sürdü şimdi baya iyi ilk Haftalara göre çok yol kat ettik

Canım 92 günlük bebeğim baya azaldı sancilari ama 3 aya doğru birden artmıştı 75 gunlukken falan bir hafta sürdü şimdi baya iyi ilk Haftalara göre çok yol kat ettik
Bizim de 82 gunluk aynen bu bir hafta iyice artti bizimde azalacak o zaman kısa süre içinde

biz 11aralık doğumluyuz. ilk dozu dün olduk 4 hafta sonra 1 doz daha olunacak. 2. doz en en en fazla 24. hafta ya kadarmış..
ozeldemı yaptırdınız.ben saglk ocagına goturdum gecen hafta doktor ancak ozl yapyor dedı.ama eczaneden alıp kendınde agızdan verebılıyosun dıye duymustumm

Gece goguslerim doluyor emiyor ama gunduz sutum yetmiyor sanki ev isi cocuga.tek bakmak dinlenemiyorum da. Bi buyuseler artik. Biz bir de tv delisiyiz anliyor gibi kafayi cevirip bakiyor napicam bilmiyorum
ben tv açmıyorum ama pc kullanıyorum.babamız istanbulda biz iş gereği ayrı şehirdeyiz ve görüntülü konuşma yapıyoruz mecburen. nasıl bakıyor kameranın içine içine. ne bilirsin sen çocuk daha 3,5 aylık bile değil.. :KK70:
artık benim geceleri de dolmuyor. şu bi haftada birden oldu. napicam bilmiyorum.[/QUOTE]
bızde 17 aralık dogumluyuz ınanılmaz cızgı fılm ızlıyor basını cevırsemde donup tv ye bakıyor ztaen sureklı ayakta kucagımda tutmamı ıstıyor.saat bası acıkyor sutum doyurmuyor dıyordumkı ıkı gundur sagıyorum 2sınden ya 90 ya120 anca cıkıyor off bende calısıyorum caslısan anneye allah yardım etsın

bızde 17 aralık dogumluyuz..rota vırsu nu yaptrdını yoksa gecmı kaldık yaa

15 aralık doğumlu kizim biz ilk dozu bugün olduk. Sağlık ocağında yapar eczaneden alıp gidince. Biz özelde yaptırdık hastane kendisi verdi ucretiyle

Selam doktordan geldik simdi. Bi kere mama vriyodun 3 kere ye çıkardı doktor. Bi keresine de zeytin yağ koyu cam. Ilaç verdi kusma için zantac gunde iki kere. Ve reflu yatagi aldik zaten yastikla yatıyordu ama yatak eğimli olsun dedi. 350 gr almış bi ayda 2 cm uzamis. Böyle giderse bidahaki ay boyu da durur dedi. Bu ay bu şekilde gidelim 4. Ay dolunca erken ek gıdaya b aslicaz dedi. Sutum yetiyoki aglamiyo dedim. Zaten en iyi kusuyo dedim aç olsa aglamasin dedim. Kimi cocuk mahsun olur gariban olur aç olsada rahatsız olmAz dedi. Velhasıl kelam bu şekilde yapi caz. 10 gün sonra gidinceye idrar testi batın utrasyonu verdi. Rabbim sifa versin ins.

Bi ayda 3 kere kaka yapti cocuk ac tabi yapmaz dedi :KK43:( sutum var yavrum emiyo huysuzluguda yok. Ama kustugu için bunları duymak bile üzücü... Rabbim başka dert vermesin

ist avrupa yakası cocouk doktoru onerılerınızı alayım kızlar .aıle hekımlerı bısyede anlamıyr

yuzustu yatırmamı tavsiye etti alışık değil yatamadı uyandı hep :) senin ki hangi yönde
Benimki de hep saga bqkıyor sola tam çeviremiyor.. Bizde pasif germw harekti yapıyoruz.. Ama aglıyor çok germe harekerlerini yapqrken ben uyurken yapıyorum

aıle hekımı burda yapılmıyor ozele gıt dedı
Ben bursadayim burda yapiyolar zaten igne degil damla nesini yapmiyolar mis yapmak zorunda. Onlara bakarsan keyiflerine göre hareket ediyorlar. Spiral taktircaktim bende takmak zorunda takmak dedi bana da bende hastaneye gittim.

X