2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Çok güzel yazmışsın canım Sağol deneyeceğim soylediklerini bir bir ilk çocuk olunca insan ne yapacağını şaşırıyor emzik tutmadı zaten yada ben tutturamadim birde çok gazli bebekti bizimkisi inşallah git gide düzene girer uykuya dalıyor tekrar sicrayip uyaniyor

Deryacim bade de aksamlari aynisini yapıyo, özellkle gün boyu uyumamıssa yorgunsauykuya dalma sürecinde basiyo çiğliği babası ewde dolaştiriyo saknleştriyo memeye geliyo yine cıgırıyo, bazen saknlesip memeyi aliyo bazen de aç aç uyuyo, yine de meme dişinda bişi vermiyrm walla. Acikınca kendi uyanip emiyo ztn Gecede bi kere daha uyanmiş oluyorum ama olsun napayım, anne sütü alsin da....

Bizde aynı durumdayız 2 martta 3 aylik olacağız ama yok kimyon dediler sevmeden içiyorum hiç care bulamadım ilaç falan kullanmıyorum artık bikaç tane denedim baktım olmuyor bıraktım şimdi sadece dua ediyorum allah tüm bebislerin yardımcısı olsun psikolojim bozuldu iyice onu çok seviyorum ama artık resmen anne olduğum için mutsuz olmaya başladım ilk iki ay 1 kilo üzeri aldı bu ay kilo alımı da düştü 600 gr aldı sancı olunca emmiyor memeyle kavga ediyor süt var aslında mama vermeye kesinlikle karşıyım tabi süt varsa karşıyım ki benim var napacagimi bilmiyorum sastim kaldım (((

Ayy geçmiş olsun zuhalcim ya Allah kolaylık versin

Bende anne sütü dışında hiçbişey vermedim dün 10 saat emmedi akşam 5 den gece 3 e kadar ilk defa bu kadar uzun sürdü sütü mü sagdim biberonla da almadı kaşığı da reddetti oturdum ağladım onla beraber dr damaklari şişmiş erken diş cikaricak dedi bakalım inşallah tek sebep odur canım

Aynennn

Kesinlikle katılıyorum tek dezavantaj bizde emziği sadece uykuluyken alıyor yoksa itiyor

Canım sen anlamıyorsun
Anne sütü öyle mucizevi bir sıvı ki. Ama yanında hiçbir ek gıda almaması gerekiyor bebeğin. Su bile. Faydası azalıyor
Araştırmalarla sabit. Bu nedenle mama firmaları reklamlarında ilk 6 ay sadece anme sütü demek zorunda. Sen ise burda uukusuzluktan bunalmış annelere akşam mama veriyorum mis gibi uyuyo diyorsun. Ayrıca biberona alışmadı sütüm azalmadı diyorsun. Benim bildiğime göre 4üncü ayda erkisini gösterirmiş biberon vermek. Dikkatli ol derim...

Canım gaz sanıyorum. Bazem bizimki de yapıyor. Ben sortoma pat pat ve altını açıp gazını çokarıp devam ediyorum. Bi de kimyom çayı. Anne içecek tabii. Çpl rahatlatıyor beneğimi

Arkadaşım gönülden tebrik ederim seni. Geçmiş olsum

Kundak yapiyo musun canim ırkın kendini uyandırması sıkı sıkı değil ürken pattaniye yapıp kollarını göğsünde sabit le sar ben bide sapka takiyorum uyurken gözlerine indiriyoruz çoğu cocuk sevmez bizimki böyle alıştı dene istersen apkasiz yatirirsam gözünü aciyo dalamiyo;:)sapkayla uyku maskesi gb. Bizimki kel olduğu için şapkalı belki seninki saklıdır yerler bilemiyorum tabi her anne kendi metodunu bulur en iyisini sen bulacaksın deneye deneye :)

Görünce yazmak istedim. Dışı çıkıyormuş yavrunun erkenden allah kolaylik versin. Hurma ve sirkenin ağrı kesici özelliği var. Sirke belki rahatsız eder çok küçük hurma surup den esen insallah sifa olur. O jellerdense bu daha iyi bi yok olabilir. Arkadaşım inşa kızı erken çıkar iyi malesef ellerinde dis kasiyici tutamiyolarki az rahatladım yavrucaklar çok zor allah yardim etsin

Amin canm ya napalim yavrularimiz iyi olsun yeterki kafaya takma takinca dahada bunalio insan gecicek gbi düşün herseyi onlarin emrine gore idare edicez allah sabir veriyor kollarimiz kopsada yaza kadar sabir insallah duzelirler.

Amin canım Sağol önerin için tşkler eşime aldirayim hurma da deniyim çok zormuş gerçekten çok huzursuz bebeğim

Amin canm ya napalim yavrularimiz iyi olsun yeterki kafaya takma takinca dahada bunalio insan gecicek gbi düşün herseyi onlarin emrine gore idare edicez allah sabir veriyor kollarimiz kopsada yaza kadar sabir insallah duzelirler.
İnşallah canım inşallah bazen dayanamıyorum bende onla Ağlıyorum geçsin artık kıyamiyorum küçücük nelerle mücadele ediyor

İnşallah canım inşallah bazen dayanamıyorum bende onla Ağlıyorum geçsin artık kıyamiyorum küçücük nelerle mücadele ediyor
O aglama bendede var ya dayanamiyorum caresiz kalinca ( 62 ile hamile kalmistim stresten 58 kiloya düştüm.Sabir cnm ya bebekleri olmayanlar napsin diorum kendi kendime cok sukur halimize.

Diş için baya erken sanki deryacim
Yine de hayrlisi olsun, belki erken çıkması daha iyi olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…