Netten aldim memnunum 56 liraydi annelutfen.com dan bakabilirsinİnternetten mi siparis verdin canım memnun musun fiyati ne peki
Bebevo aldım canım hepsi burada kameralı çok memnunum
Biz weewell aldık canım cok da memnunuz.
Günde 1 kere ver bence ben mesela 10 da uyudu diyelim 12 olmadan ağlamadan biberon veriyorum bazı akşam 3 e 4 e kadar uyuyor gece uykusuna alışıyor hem uyku bölünmediği içinyaaaben de hiç biberon vermedim . ilk doğduğunda vermiştik bi kaç kere ama 2 aylık oldu .yakında işe başlıcam napıcam bilmiyorum
Şükür geçti biraz iyileşmeye başlayınca mizmizligida geçmeye başladıhalime büyüme atağı yaşıyor olmayasınız
Hiç aglamadı mi gece canım. Biz sabaha kadar en az 3-4 kere kalıyoruz. Ağlayarak uyaniyor emzirip geri uyutuyorum. Çok yorucu benim için tabi.Bu arada kizlar dun dr kontrolu vardi 2 aylik olduk.. sariligimiz devam ediyor malesef..gozlerinn kenarlarida sari biraz..anne sutune bagli uzamis sarilikmis 12.4 cikti degerimiz..
ama 3.ayda bitecek sen yine emzirmeye devam et dedi moralini bozma dedi.
kilosu filanda gayet iyi.. bende 2 3 saati gecirmeden emziriyorm zaten ama dun gece 10 bucukta emzirip uyuttum 1bucuga kurdum alarmi ama hic duymamisim sabah 5 bucukta bi uyandim oglum gozler acik mizmizlaniyodu bi an sok yasadim tam 7 saat ac kalmis oldu cok uzgunum simdi emziriyorum bol bol keyfi filan yerinde ama insallah o kadr aclik bi zarar vermemistir
Evet, koltuklati daha kesin sonuc veriyor ama bikac saniye beklemek gerektigi icin bebek hasta iken veya uyurken temassizi kullanmak daha kolay oluyor digeriyle pek mumkun olmuyor bu durumlarda. Once alindan olcuyoruz yuksek cikarsa koltukaltindan bakiyoruz.İkisi içinde ayrı mi aldınız
İnşallah ya çok huylandım surekli kaşınır haldeyim kurdeşenmiş igne vurulmak zorunda kaldım akşama kadar emzirmek yok dedi 20 lik dişim de iltihaplanmis onun icin de ilaç yazdıGeçmiş olsun canım, inşallah kısa zamanda geçer.
Canım benim kızım 86 günlük oldu ama ondan oyun isteği varne güzel oyun oynayabiliyorsunuz.benim ki bugun 44 gün oldu. sadece kucakta geziyoruz.yastığın üstüne yüz üstü koyuyorum renkli kitaplar oyuncaklar gösteriyorum en stressiz halimle gülücüklerle konuşuyorum kızımla ama nafile ağlamaya başlıyor sonra kucak .sakince etrafa bakındığı 5 10 dakikadır en fazla
Süper umarım bu rutin değişmezMasallah Canim sizede.. mesela bu hafta uykumuz cok duzenli gidiyor hatta 3 gundur kakasini yapamamasna ragmen..sanirim bazen ruh hali huysuz oluyor boyle boyle tanitiyor kendini iste :) masaj yapiyorum bende bezini acip 10 15 kez gaz cikariyor nerdeyse ama ikinma devam ediyor..bizde bu aralar aksam 9 10 gibi uyuyor emzirmek icin 12 gibi alip yatagina goturiyorum sabaha kadar 3 saatte bi emip daliyor..sabahta 9da uyaniyoruz oyun masaj derkn 12 gibi k3ndi kendine uyuyakaliyor oglen uykusu bende islerimi yapiyorum cok sukur..sonrada aksama kadar sekerlemelerle idare ediyoruz umarim duzeni degismez gazlar bitincede..
Zuhal bende doğum sonrası kurdeşen oldumİnşallah ya çok huylandım surekli kaşınır haldeyim kurdeşenmiş igne vurulmak zorunda kaldım akşama kadar emzirmek yok dedi 20 lik dişim de iltihaplanmis onun icin de ilaç yazdı(
Normalde agliyor 3 saatte bir emzirip henenuyutuyorum ama dun gunduz 1 2 saate bir emzirdim ondanmi uyanmadi anlamadim kalktigimda da gozu acik bakiodu ole aglamiodu..hani aglasa mutlaka duyardim uykum agir degildirHiç aglamadı mi gece canım. Biz sabaha kadar en az 3-4 kere kalıyoruz. Ağlayarak uyaniyor emzirip geri uyutuyorum. Çok yorucu benim için tabi.
Ya Leyla mahfoldum 2 gundur kaşintıdan neyden olduģunuda tam bilemiyorum strese yordum artık aynı sivrisinek gibi sejinki nasildi kaç gün sürdu?Zuhal bende doğum sonrası kurdeşen oldum
darısı başımaCanım benim kızım 86 günlük oldu ama ondan oyun isteği var
aynen hep kucakta gezmeliyiz.uyumak dışında sırtımız yatağa değmiyor.hoplat hoplat gezdir gezdir yoruluyoruz artık.en son çare memeyi veriyorum memede uyuyor yatırıyorum.Birde yatınca basıyo çığlığı kucakta gezmek istiyor siz nasıl oyalıyor sunuz
Ayy canm benm yaİnsallah Meltemim yaa tek basimayim cunku bazen cok darlaniyorum
Kuzum benimAynen oyle demoriloze oldum iyice umarım sütüme etki etmez