2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bu arada kizlar dun dr kontrolu vardi 2 aylik olduk.. sariligimiz devam ediyor malesef..gozlerinn kenarlarida sari biraz..anne sutune bagli uzamis sarilikmis 12.4 cikti degerimiz..
ama 3.ayda bitecek sen yine emzirmeye devam et dedi moralini bozma dedi.
kilosu filanda gayet iyi.. bende 2 3 saati gecirmeden emziriyorm zaten ama dun gece 10 bucukta emzirip uyuttum 1bucuga kurdum alarmi ama hic duymamisim sabah 5 bucukta bi uyandim oglum gozler acik mizmizlaniyodu bi an sok yasadim tam 7 saat ac kalmis oldu cok uzgunum simdi emziriyorum bol bol keyfi filan yerinde ama insallah o kadr aclik bi zarar vermemistir

yaaa ben de hiç biberon vermedim . ilk doğduğunda vermiştik bi kaç kere ama 2 aylık oldu .yakında işe başlıcam napıcam bilmiyorum
Günde 1 kere ver bence ben mesela 10 da uyudu diyelim 12 olmadan ağlamadan biberon veriyorum bazı akşam 3 e 4 e kadar uyuyor gece uykusuna alışıyor hem uyku bölünmediği için

Hiç aglamadı mi gece canım. Biz sabaha kadar en az 3-4 kere kalıyoruz. Ağlayarak uyaniyor emzirip geri uyutuyorum. Çok yorucu benim için tabi.

İkisi içinde ayrı mi aldınız
Evet, koltuklati daha kesin sonuc veriyor ama bikac saniye beklemek gerektigi icin bebek hasta iken veya uyurken temassizi kullanmak daha kolay oluyor digeriyle pek mumkun olmuyor bu durumlarda. Once alindan olcuyoruz yuksek cikarsa koltukaltindan bakiyoruz.

Canım benim kızım 86 günlük oldu ama ondan oyun isteği var

Süper umarım bu rutin değişmez

Hiç aglamadı mi gece canım. Biz sabaha kadar en az 3-4 kere kalıyoruz. Ağlayarak uyaniyor emzirip geri uyutuyorum. Çok yorucu benim için tabi.
Normalde agliyor 3 saatte bir emzirip henenuyutuyorum ama dun gunduz 1 2 saate bir emzirdim ondanmi uyanmadi anlamadim kalktigimda da gozu acik bakiodu ole aglamiodu..hani aglasa mutlaka duyardim uykum agir degildir

İnsallah Meltemim yaa tek basimayim cunku bazen cok darlaniyorum
Ayy canm benm ya tek olmak cidden zor, allahım tek olan annelerin yardımcisi olsun, ben 7/24 Annemleyim yine de bade gun içinde uyumuyo ve benş yoruyo, sizleri düsünemiyorum
Ben de annemi bu ay sonunda yolluycam, kendi basima kalmayı denemek istiyorum bakalim becerebilecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…