- 5 Haziran 2015
- 328
- 275
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bi anda gitmesin annen bi iki gun gelsin yine ben psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Uykusuzluktan ölmek üzereyim. Bi de dedigin gibi gun icinde uzun düzenli uykuları yoksa hiç tavsiye etmem canım simdiden alıştır kendini bence birden yalnız kalmak zor.Ayy canm benm ya tek olmak cidden zor, allahım tek olan annelerin yardımcisi olsun, ben 7/24 Annemleyim yine de bade gun içinde uyumuyo ve benş yoruyo, sizleri düsünemiyorum
Ben de annemi bu ay sonunda yolluycam, kendi basima kalmayı denemek istiyorum bakalim becerebilecek miyim
Canım benimkşndoğum sonrası olabilir dedi Dr ama ben aşırı derecede çikolata yedim dedim oda olsun doğum sonrası bazı anneler de olabilir dedi benim bir hafta sürdü kaşıntı yaralarımda 1 ayda ancak geçtiYa Leyla mahfoldum 2 gundur kaşintıdan neyden olduģunuda tam bilemiyorum strese yordum artık aynı sivrisinek gibi sejinki nasildi kaç gün sürdu?
Gazı olan ve kakasini yapamayan bebeklere gogusunuze sirt ustu yatirip karin masajı yapın kızlar benim ki kendini oyle kasiyor ki yaparken kabizmis gibi o kasilirken elimle hafiften bende destekliyorum onu o zaman çıkarıyor dun bu sekilde 4gun periyotla kakis yapan Ensar ust uste 2 kez yaptı içi boşaldı resmen deneyin derim. Bu arada tekrar sorayim gunde kac bez degisiyorsunuz ve doluluk oranları nasil oluyor bir de gece beslenmenizi bebegin uyanmasina gore mi yapiyorsunuz yloksa siz mi uyanip emziriyorsunuz
Gün içinde bizim bade de uyumuyo, e haliyle yoruluyo ve memeye gelince uyuyo canm. Uyumadiği zaman bizimki de coğunlukla kucakta malesef, tek yatıp oynamiyo şimdi sorun değil, bz badeyle yapişik gibi dolanıyoru evde her işi annem yapıyo da annem gidince nolcak bakalımBirde yatınca basıyo çığlığı kucakta gezmek istiyor siz nasıl oyalıyor sunuz
Bence bi anda gitmesin annen bi iki gun gelsin yine ben psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Uykusuzluktan ölmek üzereyim. Bi de dedigin gibi gun icinde uzun düzenli uykuları yoksa hiç tavsiye etmem canım simdiden alıştır kendini bence birden yalnız kalmak zor.
Gazı olan ve kakasini yapamayan bebeklere gogusunuze sirt ustu yatirip karin masajı yapın kızlar benim ki kendini oyle kasiyor ki yaparken kabizmis gibi o kasilirken elimle hafiften bende destekliyorum onu o zaman çıkarıyor dun bu sekilde 4gun periyotla kakis yapan Ensar ust uste 2 kez yaptı içi boşaldı resmen deneyin derim. Bu arada tekrar sorayim gunde kac bez degisiyorsunuz ve doluluk oranları nasil oluyor bir de gece beslenmenizi bebegin uyanmasina gore mi yapiyorsunuz yloksa siz mi uyanip emziriyorsunuz
Ne güzel bizimkide yapabilse keşke her seferinde :/ acaba dogmuyor mu diye düşünmeye başladım aksam 6-8 arası çıldırıyor zaten meme almıyor ac oldugu halde mecbur mama veriyorum rahatliyor, bezinden anlaşılır doydugu diyorlar ama o kadar dolu olmuyor 3 saatte bir bakiyorum yapıyor ama kakasida 3-4 gunde bir oluyor ne yapcam boyle bilmiyorum su 2 ayimiz dolsada kilosundan anlaşılır heralde gece kac saat uyuyor Badecik?Aysecm, günde 4-5 kere kaka yapiyo, çişleri de sayarsak günde 7-8 bez kullanyrm, her çişte bez değiştirmiyorum tabii, gece ise ben uyandirmiyorum o uyannca emiyo ve uyuyo
Canım senin kv evime bile gelmez ayni sitede oturdugumuz halde aramızda bir sinir var icli dışlı değiliz dderdin Bade gelince sizin ev badem gözlü oldu herhalde ? Bu kvlere Allah akıl, fikir, vicdan versin : /Annem cok uzak değil canm, cok perişan olursam tekrar gelir. Brz da kv yüzünden yolluycam canm, annem burda kaliyo die aşiri kıskanıyo ve senelerdir gözümün içinden göZünü ayırmayan eşimle aramizi bozdu, ama tabii sırf o kadın yüzünden kendimi aşiri yorup sütümü kesecek halim yok, beceremezsem annem yine gelir
Aman ya 1 ay mı önümiźdeki ay da işe başlayacaģım bende bu ara helvayı çok kaçırdım belki ondandır dedim ama kesin bir nedeni yokmuş.hatta madam cocodan nevresim almıştım yikadım onları gećirdim direk aklıma o geldi arayıp şikayet edecektim ama evde sadece bende olunca inuda eledim.Canım benimkşndoğum sonrası olabilir dedi Dr ama ben aşırı derecede çikolata yedim dedim oda olsun doğum sonrası bazı anneler de olabilir dedi benim bir hafta sürdü kaşıntı yaralarımda 1 ayda ancak geçti
Kızlar bizim oğlan emince memede uyuyor Sizinde öyle mi
İyi mi kötü mü bilmiyorum ama benimki emdikten sonra uyumuyor. Uyusa benim için daha iyi olur diye düşünüyorum ama sonradan emerek uyuması da sıkıntı oluyormuş diyorlar... Emdikten sonra uyumasi için extra çaba sarfediyorum :/ gezme konusunda bizimki de aynı. Sürekli gezdir, kucağında zıplat... bazen yattığı yerden ayaklarını kollarını hızlı hızlı hareket ettiriyorum, o zamanda duruyor. Ama kendi kendine hiç durmuyor...Birde yatınca basıyo çığlığı kucakta gezmek istiyor siz nasıl oyalıyor sunuz
Sanirim biraz büyürse öyle olacak :) ben de senin gibiyim; uyuyunca is mi yapsam yemek mi yapsam uyusam mi şaşırıyorum. Ama genelde bişeyler yemeyi ya da uyumayi tercih ediyorum. Benim ev de çok fena... Ama boşver evi. O uyuyunca en mantıklı şey dinlenmek ya da bişeyler yemek...Bizde aynı durumdayız kızlar ya uyuyor ya da ağlıyor kucakta gezdirmekten yoruluyorum birde tek basimayim uyudugu zaman temizlik mi yapsam yemek mi yapsam ütü mü yapsam dinlensem mi bilemiyorum ev bazen çingene çadırına dönüyor biraz kendi kendine oyalansa yapışık geziyorum evde ne zamana kadar böyle sürecek uyanıkken uzatsam kendi kendine tepinse Gülse sesler çıkarsa bebek böyle olmaz mı
Bende emzik tutturamuyorum canım evde tam 7 tane emzik var tutmadikca aldik :) günde 1 defa yapıyor canım bazen de 2-3 günde de yaptığı oluyor sürekli ikiniyor gecikinceArkadaslar kızıma emzik tutturamiyorum bu arada melekleriniz günde kac kere kaka yapıyorlar
Yok bir ayda yaralar ancak iyileşti doğum sonrası olabilir gebelik te şeker vardı ya o sonrasında tetikliyor tabi yediğimiz tatlı lar ooo fazla yani benim öyleAman ya 1 ay mı önümiźdeki ay da işe başlayacaģım bende bu ara helvayı çok kaçırdım belki ondandır dedim ama kesin bir nedeni yokmuş.hatta madam cocodan nevresim almıştım yikadım onları gećirdim direk aklıma o geldi arayıp şikayet edecektim ama evde sadece bende olunca inuda eledim.