2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Teyzelerrrr biz bugün evimize gidiyoruz.... Bizim için dua edin bir daha dönmeyelim! Allah'a binlerce şükür, görüşürüzzzz

D Dekalpy folik @meltemcivil leylam355
çok şükür off ne badire atlattın kuzum ya allahım bundan sonra sizi hiç ayırmasın hep sağlıkla mutlulukla ana oğul bir arada olun çok sevindim sende evde yavrunla oturup kalkacaksın çok mutluyum senin adına bize ilk gününü anlatırsın artık evde nasıl olduğunu

Süpürge sesine sakinlestiriuor canım ama 24 saat boyunca da acilamiyorki internetten dinletiyorum o da bir yere kadar Dr sab impleks diye damla verdi pek etkili değil heralde. Ne zaman bitecek bu işkence
Evet Süpürge sesi de sürekli etkili olmuyor malesef bir süre rahatlatiyor sadece... biogaia yı da bir dene... belki faydası olur

Süpürge sesine sakinlestiriuor canım ama 24 saat boyunca da acilamiyorki internetten dinletiyorum o da bir yere kadar Dr sab impleks diye damla verdi pek etkili değil heralde. Ne zaman bitecek bu işkence
Ha bi de gaz sancilari 3-4 ay civarında bitiyor genelde...

Kızlar benim bebegim gaz sancısı çektigi zaman çevreden zeytinyagi ver diyenler olmuştu vermemiştim
Doktora gittigimizde doktor hakiki zeytin yagi ver dedi bende bir iki sefer vermiştim
Buradaki yazıydı okuyunca çok kötü oldum
Şükürki bebegime bişey olmadı

Selam kızlar fazla giremiyorum ama takip ediyorum.3 çoçuk dile kolay.meleklerimiz inşallah sağlıklı büyürler biz ayazla bitişik yasıyoruz yarın iki aylığız salı günü aşımız var kızlarım oğluma göre daha uysal ve sakindi hepinizi öpüyorum

Teyzelerrrr biz bugün evimize gidiyoruz.... Bizim için dua edin bir daha dönmeyelim! Allah'a binlerce şükür, görüşürüzzzz

Büyük geçmiş olsun canım, Allah ayırmasın inşallah bi daha. Birbirinize iyi bakın. :)
Bize bugün bir kez daha kolik teşhisi kondu, şöyle masaj yapın karnına diye dr teknik gösterirken pırtlattı bizimki :) hayat çok zort kolik bir bebekle ama yine de şükür bugünümüze :) bu arada nedir şu zeytinyağı muhabbeti???

Hiiiiii ne güZel bir haber böyle Allaha şükür canım benimmm Allah bir daha ayırmasın Kemal Efe'mizle...Çok çok sevindimmm

Bende boba 4g ile tula arasında kaldım ama boba alcamm sanırımayy o grupta o kdr çok marka çıkıyo karşıma sürekli kafa karışıyoama en çok boba var memnunlar.
İnşallah içirmezler cnm (

canım nolmuş zeytinyağı verince ben orayı görmedim.. neye sebep oluyormuş?

kızlar sab simplex kullanan var mı? eşim bugün de onu aldı geldi..nasıl kullanılıyor eczacı 3 damla emmeden önce demiş..

siz<in doktorlar nasıl kullanın dedi? işe yarıyor mu?

şimdide Ukraynalı bir marka varmış o piyasaya girecekmiş bobaya benziyor fiyatıda 130 tl çok uygun ama kullanaların yorumları önemli

1
zeytinyagi nicin zararliymis ? 2 kez vermisligim var..
bir kaç tane bebeğin yemek borusunu parçaladı asitli olduğu için ve hastanede yoğum bakımdalar şu anda ve daha önce yaşayanlar da ver böyle durumları çok asitli bir yağ
bebeklere bir yaşından önce yağ verilmez dedi benim doktorum sende keşke bundan sonra vermesen
bebeğin nasıl oldu sarılık durumu umarım çok iyidir

canım yaa geçecek az kaldı folikcim benim kızda kolik ne yapalım canımız onlar bizim
zeytinyağı
bir kaç tane bebeğin yemek borusunu parçaladı asitli olduğu için ve hastanede yoğum bakımdalar şu anda ve daha önce yaşayanlar da var böyle durumları çok asitli bir yağ
bebeklere bir yaşından önce yağ verilmez dedi benim doktorum

neyse ki bir şey olmamış zaten çevremize baksak ooo neler yedirip içirecekler bebeklere benim doktorum yağ tuz şeker bir yaşından önce asla tadına bakmayacak vücuduna dahi girmeyecek dedi sende dikkatli olursun bundan sonra bizlerde bilmiyoruz buradan yada dr lardan öğreniyoruz

Bende çocuk doktorunun tavsiyesi uzerine verdim canım

Bende çocuk doktorunun tavsiyesi uzerine verdim canım
bizim çocuk doktorumuz da asla verme dedi bende burada yazıyı okuyunca aman dedim iyi ki vermedim sadece kakasını yapamadığı zaman poposuna hafif sür demişti
sanırım her doktorun öğretisi farklı oluyor ama bebeklere pek iyi gelmemiş ben çok korktum açıkçası bebekler aşırı derece de narinler daha azıcık daha büyüsünler zaten herşeyi yiyecekler zaten

Canım doktor dediginde bende çok şaşırdım tekrardan sordum hatta
Evet ver bi çay kaşıgı dedi
Ama artık vermem bu yazıları okuduktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…