çok şükür off ne badire atlattın kuzum ya allahım bundan sonra sizi hiç ayırmasın hep sağlıkla mutlulukla ana oğul bir arada olun çok sevindim sende evde yavrunla oturup kalkacaksın çok mutluyum senin adına bize ilk gününü anlatırsın artık evde nasıl olduğunuTeyzelerrrr biz bugün evimize gidiyoruz.... Bizim için dua edin bir daha dönmeyelim!Allah'a binlerce şükür, görüşürüzzzz
D Dekalpyfolik @meltemcivil leylam355
Evet Süpürge sesi de sürekli etkili olmuyor malesefSüpürge sesine sakinlestiriuor canım ama 24 saat boyunca da acilamiyorki internetten dinletiyorum o da bir yere kadar Dr sab impleks diye damla verdi pek etkili değil heralde. Ne zaman bitecek bu işkence
Ha bi de gaz sancilari 3-4 ay civarında bitiyor genelde...Süpürge sesine sakinlestiriuor canım ama 24 saat boyunca da acilamiyorki internetten dinletiyorum o da bir yere kadar Dr sab impleks diye damla verdi pek etkili değil heralde. Ne zaman bitecek bu işkence
Canım benim gözünüz aydın olsun Kemal bebeğimizlnde güzel haberlerini aldık çok şükürTeyzelerrrr biz bugün evimize gidiyoruz.... Bizim için dua edin bir daha dönmeyelim!Allah'a binlerce şükür, görüşürüzzzz
Büyük geçmiş olsun canım, Allah ayırmasın inşallah bi daha. Birbirinize iyi bakın. :)Teyzelerrrr biz bugün evimize gidiyoruz.... Bizim için dua edin bir daha dönmeyelim!Allah'a binlerce şükür, görüşürüzzzz
Bize bugün bir kez daha kolik teşhisi kondu, şöyle masaj yapın karnına diye dr teknik gösterirken pırtlattı bizimki :) hayat çok zort kolik bir bebekle ama yine de şükür bugünümüze :) bu arada nedir şu zeytinyağı muhabbeti???kuzum ben önde o arkada olunca beni göremedi bastı yaygarayı ee nasıl olacak bu iş hanım beni yanında istiyor
ah pınarcım bizde emzirme dğzeni ve saati yok canım ooo her ağladığında ben meme veriyorum bu işi saatli falan yapmıoyorum benim kızım bu saat olayını pek takm ıypr ağzını açtımı illa o meme o ağıza gircek başka kurtuluş yok hele vermeyeyim offf tozu dumana attırır vallahi damadıma şimdiden üzüldüm ne yalan söyleyeyim
Hiiiiii ne güZel bir haber böyle Allaha şükür canım benimmm Allah bir daha ayırmasın Kemal Efe'mizle...Çok çok sevindimmmTeyzelerrrr biz bugün evimize gidiyoruz.... Bizim için dua edin bir daha dönmeyelim!Allah'a binlerce şükür, görüşürüzzzz
Bende boba 4g ile tula arasında kaldım ama boba alcamm sanırımahhh deryacım nasıl zor oluypr ama bir gün kötü sonrasında hemen düzeliyorar Allahtan neyse dars
evet ya buluşurduk bobalarımızla gezerdik bende boba almaya karar verdim denizcim
yağ meselesi evet sanki burda biri içirmiş gibi geldi bebeğine ama ben yanlış hatırlıyor olabilirim neyse içirdiysede bundan sonra yazıyı görüp umarım içirmez çok zararlı
Kızlar benim bebegim gaz sancısı çektigi zaman çevreden zeytinyagi ver diyenler olmuştu vermemiştim
Doktora gittigimizde doktor hakiki zeytin yagi ver dedi bende bir iki sefer vermiştim
Buradaki yazıydı okuyunca çok kötü oldum
Şükürki bebegime bişey olmadı
şimdide Ukraynalı bir marka varmış o piyasaya girecekmiş bobaya benziyor fiyatıda 130 tl çok uygun ama kullanaların yorumları önemliHiiiiii ne güZel bir haber böyle Allaha şükür canım benimmm Allah bir daha ayırmasın Kemal Efe'mizle...Çok çok sevindimmm
Bende boba 4g ile tula arasında kaldım ama boba alcamm sanırımayy o grupta o kdr çok marka çıkıyo karşıma sürekli kafa karışıyo ama en çok boba var memnunlar.
İnşallah içirmezler cnm(
bir kaç tane bebeğin yemek borusunu parçaladı asitli olduğu için ve hastanede yoğum bakımdalar şu anda ve daha önce yaşayanlar da ver böyle durumları çok asitli bir yağzeytinyagi nicin zararliymis ? 2 kez vermisligim var..
canım yaa geçecek az kaldı folikcim benim kızda kolik ne yapalım canımız onlar bizimBüyük geçmiş olsun canım, Allah ayırmasın inşallah bi daha. Birbirinize iyi bakın. :)
Bize bugün bir kez daha kolik teşhisi kondu, şöyle masaj yapın karnına diye dr teknik gösterirken pırtlattı bizimki :) hayat çok zort kolik bir bebekle ama yine de şükür bugünümüze :) bu arada nedir şu zeytinyağı muhabbeti???
neyse ki bir şey olmamış zaten çevremize baksak ooo neler yedirip içirecekler bebeklere benim doktorum yağ tuz şeker bir yaşından önce asla tadına bakmayacak vücuduna dahi girmeyecek dedi sende dikkatli olursun bundan sonra bizlerde bilmiyoruz buradan yada dr lardan öğreniyoruzKızlar benim bebegim gaz sancısı çektigi zaman çevreden zeytinyagi ver diyenler olmuştu vermemiştim
Doktora gittigimizde doktor hakiki zeytin yagi ver dedi bende bir iki sefer vermiştim
Buradaki yazıydı okuyunca çok kötü oldum
Şükürki bebegime bişey olmadı
Bebegin bogazları tahrış olmuş hastaneye yatırmışlarcanım nolmuş zeytinyağı verince ben orayı görmedim..neye sebep oluyormuş?
Bende çocuk doktorunun tavsiyesi uzerine verdim canımneyse ki bir şey olmamış zaten çevremize baksak ooo neler yedirip içirecekler bebeklere benim doktorum yağ tuz şeker bir yaşından önce asla tadına bakmayacak vücuduna dahi girmeyecek dedi sende dikkatli olursun bundan sonra bizlerde bilmiyoruz buradan yada dr lardan öğreniyoruz
bizim çocuk doktorumuz da asla verme dedi bende burada yazıyı okuyunca aman dedim iyi ki vermedim sadece kakasını yapamadığı zaman poposuna hafif sür demiştiBende çocuk doktorunun tavsiyesi uzerine verdim canım
Canım doktor dediginde bende çok şaşırdım tekrardan sordum hattabizim çocuk doktorumuz da asla verme dedi bende burada yazıyı okuyunca aman dedim iyi ki vermedim sadece kakasını yapamadığı zaman poposuna hafif sür demişti
sanırım her doktorun öğretisi farklı oluyor ama bebeklere pek iyi gelmemiş ben çok korktum açıkçası bebekler aşırı derece de narinler daha azıcık daha büyüsünler zaten herşeyi yiyecekler zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?