- 21 Temmuz 2015
- 343
- 199
- 23
- 37
Bizde pirt pirt cikiyo gazlar bizde cok gazliyiz bana da iyi geliyor. Dene ins sendede ise yarar. Bir cay bardagi kaynar.suya cay kasigi kimyon azicikta seker iliyinca ic. 4 defaAa napiyorki gazmi gideriyor bebekte bende yapiyim napcam ya bu cocugun gaz sorunu yedi bitirdi beni surekli kucak istyor agliyor heryerim tutuldu 2 ayda perisan oldum ; (
Cnm dr um bana her emzirmede 1 gogusten ver degistirme dedi ilk emme esnasindaki 5 dk lik sure sulu sutmus sonra devaminda yglu syt geldigi icin beslenmesu iyi olsun diyorsan tek gogusten besle 2 saat sonra digerini ver tek tek git dedi buzim usak oldu tosun ben oyle yaptim hep bastan beri 1 bucuk ayda 2 kg ya yakin bisi aldiNe bileyim zeynepcim ya, dr da az az diye diye hep stres etti beni Kadın inatla sütün az dio, sütümün aktığı halde bebeğin yorgunluk ve uykudan ememediğine inandıramadm kadını
Hadi yaa cok iyimis valla bende yapim bare neler yaptim neler cocuk zorlaniyor istemsiz yereBizde pirt pirt cikiyo gazlar bizde cok gazliyiz bana da iyi geliyor. Dene ins sendede ise yarar. Bir cay bardagi kaynar.suya cay kasigi kimyon azicikta seker iliyinca ic. 4 defa
Yaninda emzir olmadi manyak kadin ya bu drda cinsmi ne sk sk emzirmeye calis cnm oda iyi geliyor ben sarilik yznden yatim saatte emzirdiydim 1 haftada 1 kg almisti bak sende sk sk emzir he bide gece memesi cok yararliymis saha verimli oda aldirir kg senin yediklerinde etkiliyor yesillik bol ye sebzefelanİnan sütüm de az değil zeynepcim, bebek emmeyince şıpır şıpır akiyo, pompa ile cekiyrm ardından hemen bebeği emzirsem yine de süt geliyo Kadin hala "sütün az demek ki" diyo bana, inandiramadm kadını sütümün olduguna
Meltemcim Kivanc da 35 gunde 500 gram almisti,doktorum sutumun yetrrsiz oldugunu dusundu dogal olarsk bobreklet acisindan mama tavsiye etti ama bende senin gibi sutumun oldugunu biliyordum,miktarini soyleyince bu sekilde devam et onumuzdeki ay bakalim dedi.zayif oluversin ne olurki her cocuk al yanakli,tombik olacak diye bir kural yok.sen anlarsin zaten badenin keyfi yerindeyse sorun yok demektir
Cnm dr um bana her emzirmede 1 gogusten ver degistirme dedi ilk emme esnasindaki 5 dk lik sure sulu sutmus sonra devaminda yglu syt geldigi icin beslenmesu iyi olsun diyorsan tek gogusten besle 2 saat sonra digerini ver tek tek git dedi buzim usak oldu tosun ben oyle yaptim hep bastan beri 1 bucuk ayda 2 kg ya yakin bisi aldi
Sık emziriyorum inan nurcom 2 saatı falan beklemiyorum ama bade gün içinde uyumadığından hep yorgun ve az emebiliyo, emerken hemen uykuya daliyoYaninda emzir olmadi manyak kadin ya bu drda cinsmi ne sk sk emzirmeye calis cnm oda iyi geliyor ben sarilik yznden yatim saatte emzirdiydim 1 haftada 1 kg almisti bak sende sk sk emzir he bide gece memesi cok yararliymis saha verimli oda aldirir kg senin yediklerinde etkiliyor yesillik bol ye sebzefelan
Benimde tek gogsumu emdiginde doyuyor birdahakine digerini veriyorum ama facebookta emziren anneler grubunda en son hangisini emzirdiysen ondan baslayin ve ikisinide verin diyorlar..benimkininde kilo alimi guzel..Cnm dr um bana her emzirmede 1 gogusten ver degistirme dedi ilk emme esnasindaki 5 dk lik sure sulu sutmus sonra devaminda yglu syt geldigi icin beslenmesu iyi olsun diyorsan tek gogusten besle 2 saat sonra digerini ver tek tek git dedi buzim usak oldu tosun ben oyle yaptim hep bastan beri 1 bucuk ayda 2 kg ya yakin bisi aldi
Tabiki de oyle cnm illa tosun olmazya citi piti hatun olcak demekki yedigine ictiginw dikkat ediyor badis bebekAyni göğüsten emzirmek yada ikisini emzirnek soruna cozüm olacak gibi gelmiyo bana, ben zaten bi memeyi 15-20 dk diğerini de 15-20 dk vermeye calişiyorum Tabi memeyi gördüğü anda uyudugu anlar hariç. Heralde badenn yapısı böyle napayım sağlıklı olsun da gerisi onemli degil
Yok cnm bnm ben baya arastirdim bu olayi yurt disi muhabbetlerini videolati felan dedigim gibi yapanlar daha verim aliyormus valla ben oyle yaptim devam ediyorum cok sukur yetiyor sipayaBenimde tek gogsumu emdiginde doyuyor birdahakine digerini veriyorum ama facebookta emziren anneler grubunda en son hangisini emzirdiysen ondan baslayin ve ikisinide verin diyorlar..benimkininde kilo alimi guzel..
Bazen her bebek cok emmiyor belki badiste oyledir cnm bizim sipada cok uuyumuyor yaa beni deli ediuor ev savas alanina dondu 2 dk kicindsn ayirmiyor ya basliyor viyak viyak bende zombi gibi oldum ortalikta dolaniuom saf saf herseyi unutur oldum iyiceSık emziriyorum inan nurcom 2 saatı falan beklemiyorum ama bade gün içinde uyumadığından hep yorgun ve az emebiliyo, emerken hemen uykuya daliyo
Yesilliği cok yıyorum su da içiyorum inş kısa zamanda toparlanır da bade ile savaşmamam ben de.
Kıloyu cok dert etmyrm da badenn vajına içinde fazladan bı parca gordum ben, kadın doğumcum kızlıj zarı kapalı olabilir dedi, cocuk cerrahisi kist dedi, ne olduğunu hala anlamadık cok canimi sıkıyo bu durumTabiki de oyle cnm illa tosun olmazya citi piti hatun olcak demekki yedigine ictiginw dikkat ediyor badis bebekyeterki saglik sihhat versin Allah o yeter cnmm badiscik ya o citir hatun olacak kedin
Cnm bizimde bobrekte genisleme var bidshaki ay egitim arastirmaya gidecegiz ; (bakalim sende dert etme nolur gecicek hepsi insallah daha kucucukler cnim bnm uzme kendini baska dr a git sende cocuk cerahi egitim arastirmaya felan orda daha net ogrenilebiliyormusKıloyu cok dert etmyrm da badenn vajına içinde fazladan bı parca gordum ben, kadın doğumcum kızlıj zarı kapalı olabilir dedi, cocuk cerrahisi kist dedi, ne olduğunu hala anlamadık cok canimi sıkıyo bu durum(
Gözlerım sürekli yaslı, ozellıkle badeyı kucakladıgım anlardayavrum benm, dunyadan bı haber
Canım üzme kendini. İnşallah aparatı takmaya gerek kalmaz.çok sağol bu saat oldu hala uyumadım sinirden üzüntüden kullananların yorumlarını okuyorum hepsinin bebekleri çok mutsuz olmuş ama tek temennim erken teşhis olması umarım pazartesi dr takmayalım ihtiyacı yok çok iyi durumda demesi
bu arada bu kalça usg olayı bir defalık değilmiş meğer 4. aya kadar muhakkak çocuk dr değil bir ortopedist görmeliymiş eğer böye yapan varsa ben bilgi vereyim çocuklar ileride ya topallıyormuş yada çok ağrılı bir süreçten geçebiliyorlarmış
çok sağol nilaycım umarım olmaz ve umarım kullanmak zorunda kalmaz masumca yatağında uyuyan bir bebek ya saatli uyuyup saatli kalkan her şeyi saatli seven bizi yormayan bebeğim gidecek mutsuz huzursuz bebek olacak anlatamam çok üzücü aşıda bile çok sarsıldı ağlaması falan fenaydı bunda nasıl olur hiç bilmiyorum ama çok dua ediyorum takmak zorunda kalmayalım diye dr aparatı alın ama takmak gerekli olmayabilir diye söyledi ve biz aparatı arabada bıraktık eve bile getiremedik üzüntüden
Bizim de uyku düzenimiz yokEvet kimyon çayı içmenin gerçekten faydasi oluyor. Bende günde 2 fincan rezene iciyom hem gaz için hemde güzel süt yapıyor. Bizde 47 günlük olduk ilk zamanlar çok gaz sancısı çektik şimdi iyiyiz şükür ama bu seferde uyku düzenimiz yok. Uykusu olduğu halde uyumamak için direniyor nasıl ağlıyor anlatamam geceden beri ayaktaydık şükür ki yeni uyudu. Bizim gibi olanlar varsa tez zamanda düzene gireriz inşallah. Yoksa kafayı yiyecez artık..
Cnm saçmalamasın haftada 300 gr , bizim bebekler baha zqyıf kaldık o zmn o ne öyle beHer hafta gidiyoruz dr a, haftada 300 gr falan istiyo
Sallama poşet rezene çayını günde 1 kupa olarak içiyorum.Ayyy bizde de oyle o kadar sallamayalim dedigim halde salladilarkızlar bide rezene cayini gunde kac defa ve nasil iciyorsunuz
çok sağol, bende çok sevindim ama önümüzdeki ay kontrolde iyileşme olmazsa yine de takılma ihtimali var yine de daha az bir ihtimal ama şimdilik gayet iyiyizÇok geçmiş olsun. Bandajı takmadıklarına sevindim. Allah beterinden korusun inşallah
sağol pınarcım umarım atlatırız kıvanç nasıl oldu ateşi var demiştin umarım daha iyidirleylam355 gozun aydin canim insallah bandaja gerek kalmadsn atlatirsiniz
Ben aktardan aldim gunde 3 cay bardagi iciyorum.bir bucuk cay kasigi koyup sicak suda 5 dak.demlenmesini bekliyorum cokmu iciyorum yoksa..dun icmeye basladim cok guzel uyumaya basladi..Sallama poşet rezene çayını günde 1 kupa olarak içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?