• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
fani2606 fani2606 kızlar dr dan ve aşıdan geldik canı çok yandı ama şimdilik uyuyor aşıyo geçtim artık kzımın kalça usg si çekildi off problem varmış şimdi pedatrik ortopedi dr arıyoruz bu arada bugün bi r tane ağızdan iki bacak tan 3 aşı olduk perşembe gü nü de verem aşısı varmış umarım oda sıkıntı yaşatmaz
Oy kiyamam nilosa geçmiş olsum ins ateş falan olmadan geçer ne problem varmış kalcda genelde geçiyor iki bez kullanınca sorun olmaz ins

fani2606 fani2606 kızlar dr dan ve aşıdan geldik canı çok yandı ama şimdilik uyuyor aşıyo geçtim artık kzımın kalça usg si çekildi off problem varmış şimdi pedatrik ortopedi dr arıyoruz bu arada bugün bi r tane ağızdan iki bacak tan 3 aşı olduk perşembe gü nü de verem aşısı varmış umarım oda sıkıntı yaşatmaz
Gecmis olsun canim,insallah kalcadada onemli bisey cikmaz

Kıyamam ben kuzuma :(( inş ateş olmadan atlatır.
Kalça usg tekrar mı çekildi cnm bizim 1. Ayda çekilmişti 2. Ay bir daha mı çekiliyor?Ne problem varmış hay allah geçmiş olsun :(

Benimkide yatmis,esimin tele mesaj gelmis,bende anca ay basinda asiya gidweken cekebilicem
Benimde esime msj gelmis yarin bende gidecegim almaya allah bereket versin :) rapor parasini nezaman alicaz acaba..15 subatta raporum doluyor ama ben hemen calismak istemiyorum ucretsiz izni nerden alicaz isyerindenmi yoksa hastanedenmi 6 aya kadar alabiliyormusuz galiba bilgisi olup cevaplayan olursa memnun olurum...

fani2606 fani2606 kızlar dr dan ve aşıdan geldik canı çok yandı ama şimdilik uyuyor aşıyo geçtim artık kzımın kalça usg si çekildi off problem varmış şimdi pedatrik ortopedi dr arıyoruz bu arada bugün bir tane ağızdan iki bacaktan 3 aşı olduk perşembe günü de verem aşısı varmış umarım oda sıkıntı yaşatmaz

Geçmiş olsun leylacım. Nil'in kalça usg si için ne dediler?

Canim cok gecmis olsun insallah tez zamanda duzelir..

Sağolsunlar her durumda yardımıma geldiler canım hadi siz gidin artık diyemiyorum keşke diyebilsem biraz daha dayanıcam artık.
Bebeklerimizle başbaşa kalabilmek neden bu kadar zor... valla ben 2.cocugumda daha tedbirli ve planlı olucam. Kimseyi istemiycem evime.

Kıyamam ben kuzuma :KK43:( inş ateş olmadan atlatır.
Kalça usg tekrar mı çekildi cnm bizim 1. Ayda çekilmişti 2. Ay bir daha mı çekiliyor?Ne problem varmış hay allah geçmiş olsun :KK43:
Canim bizim doktor da ikinci ayda cektirin dedi.
@nilbebekveannesi leylacım geçmiş olsun. Hayırdır ya ne sıkıntısı varmış kuzucugumun. Bizim asilarda 1 hafta sonra efe yerine ben korkuyorum

Benimde esime msj gelmis yarin bende gidecegim almaya allah bereket versin :) rapor parasini nezaman alicaz acaba..15 subatta raporum doluyor ama ben hemen calismak istemiyorum ucretsiz izni nerden alicaz isyerindenmi yoksa hastanedenmi 6 aya kadar alabiliyormusuz galiba bilgisi olup cevaplayan olursa memnun olurum...
Raporun bittimeden bir gün önce git işyerine dilekçe falan yaziyosun izin kullancagina dair ben öyle yapicam benim.işyerinde öyle

Genel olarak iyiyiz canım ama kilo alma sorunumuz var. 3710 gram doğduk, hastaneden çıkarken 3350 gramdık. Eve gelince göğüslerim şişti, uçları taş gibi oldu tutturamadık, sağdım gelen sütü verdim ama o arada mama da vermek zorunda kaldık. Altıncı gün kontrolde 3410 gram çıktı, o gün memeyi tekrar tutunca mamayı bıraktık ama on üç günlükken 3310 gram çıktı. On altı günlükken 3400 gram oldu tekrar. Bu üç günde bazı emzirmelerde doktorun söylediği ölçüde yine mama verdim. Bugün yirmi günlük olacak yine kilo kontrolüne gideceğiz ama bana hiç kilo almış gibi gelmiyor. Gün boyu sürekli emziriyorum, süt için humana ve lactamil içiyorum. Su da elimden düşmüyor. Bugün yine kiloda problem çıkarsa kafayı yiyeceğim sanırım.

Her ağladığında babam mama yada emzik verin diyip duruyor, annem sürekli yorum yapıp duruyor, kavga etmemek için zor tutuyorum kendimi. Kendi ailemin beni böyle deli edeceğini hiç düşünmemiştim. Seviyorum ama bu süreçte en çok onlar yıprattı beni. Kırk gün dolsa diye gün sayar oldum.
Cnm hepimiz ya da %99'umuz aynı sıkıntıları ve aynı hayal kırıklıklarını yaşadık, yaşıyoruz. Dediğin gibi hem de sadece kv değil, maalesef kendi annemiz de üzebiliyor bizi bu dönemde. Kv memleketten gelip kapıdan girdi ve hiçbirimize bakmadan odaya dalıp çocuğu eline aldı, önce okudu üfledi, biraz seyretti ve sonra çocuğu kucağıma doğru uzatarak dedi ki "Aç bu çocuk!" Halbuki kolik bir bebeğim var, hep ağladı hep ağlıyor :110: dr kontrolüne kendi annem de gelince ikna oldu beslenme sorunu olmadığına. Kimseye söz söyleyecek ya da mücadele edebilecek enerjimiz de psikolojimiz de yok üstelik :(

Cnm hepimiz ya da %99'umuz aynı sıkıntıları ve aynı hayal kırıklıklarını yaşadık, yaşıyoruz. Dediğin gibi hem de sadece kv değil, maalesef kendi annemiz de üzebiliyor bizi bu dönemde. Kv memleketten gelip kapıdan girdi ve hiçbirimize bakmadan odaya dalıp çocuğu eline aldı, önce okudu üfledi, biraz seyretti ve sonra çocuğu kucağıma doğru uzatarak dedi ki "Aç bu çocuk!" Halbuki kolik bir bebeğim var, hep ağladı hep ağlıyor :110: dr kontrolüne kendi annem de gelince ikna oldu beslenme sorunu olmadığına. Kimseye söz söyleyecek ya da mücadele edebilecek enerjimiz de psikolojimiz de yok üstelik :KK43:

Ne güzel yazmışsın canım. Aynen dediğin gibi kimseye laf anlatacak enerjim yok. Hiçbir şey söylemiyorum artık. Senin durumun çok daha zordur eminim folikcim. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Back