- 1 Haziran 2015
- 237
- 288
- 23
- 50
Ne işlem yaptın da aldın cnm.ben bugün aldım ptt den 300 tl hehe hiç yoktan iyidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne işlem yaptın da aldın cnm.ben bugün aldım ptt den 300 tl hehe hiç yoktan iyidir
İşyerimden alıyosun cnm. Ama süt izinlerini de toplı kullanabiliyosun önce. 1.5 ay kadar tıtuyo yanlış hatırlamıyosamBenimde esime msj gelmis yarin bende gidecegim almaya allah bereket versin :) rapor parasini nezaman alicaz acaba..15 subatta raporum doluyor ama ben hemen calismak istemiyorum ucretsiz izni nerden alicaz isyerindenmi yoksa hastanedenmi 6 aya kadar alabiliyormusuz galiba bilgisi olup cevaplayan olursa memnun olurum...
xuhalcim rotavirüs aşısıda var onu sen parayla alacaksın isteğe bağlı bir aşı bizim dr yaptır dedi karma aşı , zatürre aşısı ve rota bugün perşembede verem aşısı vurulacakAmann 3 tane + bir de verem mi ya toplmda 3 degilmiydi bunlar bizimde haftaya leylacım ince giydir de yavrun ateşlenmesin minicikler daha kalça için de çok geçmiş olsun canim benim ne dediler genelde çift bez kullanın diyorlar
ateş oldu çok fena ağlama krizlerine girdi başak yaa daha yeni uykuya daldı uyanmasını bekliyoruz şimdiOy kiyamam nilosa geçmiş olsum ins ateş falan olmadan geçer ne problem varmış kalcda genelde geçiyor iki bez kullanınca sorun olmaz ins
Kızlar doğum parası almak için naapıyoduk? Hani o bi kerelik devletin
ozizo canım işlemleri eşim ben doğum yaptığımda hallett iş yerime evrak falan vermiş başvurduktan sonra 60 iş günü içinde yatar dediler dün mesaj geldi telefonuma hak sahibi paranız yattı falan diye k,mlikle direk gidip doğum param yatmış dedim ve aldımDirekt ptt ye gidip mi aldın leylacım başvuru fln yaptın mı?
Bir de altın parası olan mı o 300 tl
inşallah pınarcım umarım öyle olurGecmis olsun canim,insallah kalcadada onemli bisey cikmaz
ateş oldu deniz yaa anlatamam kimsenin gözünü korkutmayayım ama her bebek farklı yaşayacak belki sizinkilerde sorun bile olmazKıyamam ben kuzuma ( inş ateş olmadan atlatır.
Kalça usg tekrar mı çekildi cnm bizim 1. Ayda çekilmişti 2. Ay bir daha mı çekiliyor?Ne problem varmış hay allah geçmiş olsun
genetik bir hastalık var annemde ondan şüphe ettiler ölçümler normalden küçükmüş maalesefGeçmiş olsun leylacım. Nil'in kalça usg si için ne dediler?
sağol aslıcım umarım düzelirCanim cok gecmis olsun insallah tez zamanda duzelir..
eşim yaptı nilay ben doğum yaptıktan sonra işyerime evrakları götürdü doğum belgesi nufüs bebeğin nüfusu falan ama çalışanlar için böyle ötekileri bilmiyorumNasıl başvurmuştun canım?
parası olan mı o 300 tlDirekt ptt ye gidip mi aldın leylacım başvuru fln yaptın mı?
Bir de altın parası olan mı o 300 tl
basvuru yaptiktan sonra kac gun icinde yatti canm paranparası olan mı o 300 tl
Genişletmek için tıkla...
canım işlemleri eşim ben doğum yaptığımda hallett iş yerime evrak falan vermiş başvurduktan sonra 60 iş günü içinde yatar dediler dün mesaj geldi telefonuma hak sahibi paranız yattı falan diye k,mlikle direk gidip doğum param yatmış dedim ve aldım
zeynepcim bu bebek senin ikinci bebeğin değilmiydi ben öyle hatırladım nedenseBebeklerimizle başbaşa kalabilmek neden bu kadar zor... valla ben 2.cocugumda daha tedbirli ve planlı olucam. Kimseyi istemiycem evime.
kalçasında genetik bir sıkıntı oabilir dediler bakalım artık uzmana gidcez ayşecim aşılar fena yaa ateş ve sinir yaptı kızda umarım sizde öyle olmazCanim bizim doktor da ikinci ayda cektirin dedi.
leylam355 leylacım geçmiş olsun. Hayırdır ya ne sıkıntısı varmış kuzucugumun. Bizim asilarda 1 hafta sonra efe yerine ben korkuyorum
postaneye kimlikle gittim doğum parasını alıcam dedim ama mesaj geldi paranız yattı diye sen başvuru yaptıysan yatarleylam355 Nasıl aldın canım
kızım 19 kasımda doğdu biz başvuruyu 23 kasımda yaptık bize 60 iş günü içinde yatar dediler dün mesajla haber verdiler paranız yattı diyebasvuru yaptiktan sonra kac gun icinde yatti canm paran
Sadece anne sütü alan bebeklere su verilmiyor diye biliyordum vermek mi gerekiyormuş doktor mu dedi cajim sana bende veririm öyleyseHayr yemiyo
Inş sadece suphedir sorun çıkmaz kuzuda. Ay çok geçmiş olsun aşılar ağır tabi bizim sipanin var daha bakalımateş oldu çok fena ağlama krizlerine girdi başak yaa daha yeni uykuya daldı uyanmasını bekliyoruz şimdi
kalça çıkığı değil kuzum ya genetik bir hastalık bizimki annemde var kızımdada şüphelendiler
Benim o kadar sürdü 25 gün falan sonra sarı akinti oldu şimdi bitti daha yeni 40 i ciktiya bide kizlar lohusa kanamalariniz kacinci gun bitti biz 25 gunluk olduk dikislerim dustu ama kanama azar azar devam ediyo