• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benimde esime msj gelmis yarin bende gidecegim almaya allah bereket versin :) rapor parasini nezaman alicaz acaba..15 subatta raporum doluyor ama ben hemen calismak istemiyorum ucretsiz izni nerden alicaz isyerindenmi yoksa hastanedenmi 6 aya kadar alabiliyormusuz galiba bilgisi olup cevaplayan olursa memnun olurum...
İşyerimden alıyosun cnm. Ama süt izinlerini de toplı kullanabiliyosun önce. 1.5 ay kadar tıtuyo yanlış hatırlamıyosam

Amann 3 tane + bir de verem mi ya toplmda 3 degilmiydi bunlar bizimde haftaya leylacım ince giydir de yavrun ateşlenmesin minicikler daha kalça için de çok geçmiş olsun canim benim ne dediler genelde çift bez kullanın diyorlar
xuhalcim rotavirüs aşısıda var onu sen parayla alacaksın isteğe bağlı bir aşı bizim dr yaptır dedi karma aşı , zatürre aşısı ve rota bugün perşembede verem aşısı vurulacak
bizim sorunumuz kalça çıkığı değil kalçadaki oynar kemikte bir sorun var aynısı annemde var genetik hastalık belli bi,r yaşta sonra çıkıyor umarım yanlış bakmıştır dr diye dua ediyorm

Oy kiyamam nilosa geçmiş olsum ins ateş falan olmadan geçer ne problem varmış kalcda genelde geçiyor iki bez kullanınca sorun olmaz ins
ateş oldu çok fena ağlama krizlerine girdi başak yaa daha yeni uykuya daldı uyanmasını bekliyoruz şimdi
kalça çıkığı değil kuzum ya genetik bir hastalık bizimki annemde var kızımdada şüphelendiler

Kızlar doğum parası almak için naapıyoduk? Hani o bi kerelik devletin
Direkt ptt ye gidip mi aldın leylacım başvuru fln yaptın mı?
Bir de altın parası olan mı o 300 tl
ozizo ozizo canım işlemleri eşim ben doğum yaptığımda hallett iş yerime evrak falan vermiş başvurduktan sonra 60 iş günü içinde yatar dediler dün mesaj geldi telefonuma hak sahibi paranız yattı falan diye k,mlikle direk gidip doğum param yatmış dedim ve aldım

Gecmis olsun canim,insallah kalcadada onemli bisey cikmaz
inşallah pınarcım umarım öyle olur
Kıyamam ben kuzuma :KK43:( inş ateş olmadan atlatır.
Kalça usg tekrar mı çekildi cnm bizim 1. Ayda çekilmişti 2. Ay bir daha mı çekiliyor?Ne problem varmış hay allah geçmiş olsun :KK43:
ateş oldu deniz yaa anlatamam kimsenin gözünü korkutmayayım ama her bebek farklı yaşayacak belki sizinkilerde sorun bile olmaz
kalça usg si yeni çekildi deniz ve şimdi çocuk ortopedistine gidicez bakalım ne olcak daha bizde bilmiyoruz aşının şokunu atlatalım diye bekliyoruz
Geçmiş olsun leylacım. Nil'in kalça usg si için ne dediler?
genetik bir hastalık var annemde ondan şüphe ettiler ölçümler normalden küçükmüş maalesef
Canim cok gecmis olsun insallah tez zamanda duzelir..
sağol aslıcım umarım düzelir

Direkt ptt ye gidip mi aldın leylacım başvuru fln yaptın mı?
Bir de altın parası olan mı o 300 tl
parası olan mı o 300 tl
Genişletmek için tıkla...
canım işlemleri eşim ben doğum yaptığımda hallett iş yerime evrak falan vermiş başvurduktan sonra 60 iş günü içinde yatar dediler dün mesaj geldi telefonuma hak sahibi paranız yattı falan diye k,mlikle direk gidip doğum param yatmış dedim ve aldım

parası olan mı o 300 tl
Genişletmek için tıkla...
canım işlemleri eşim ben doğum yaptığımda hallett iş yerime evrak falan vermiş başvurduktan sonra 60 iş günü içinde yatar dediler dün mesaj geldi telefonuma hak sahibi paranız yattı falan diye k,mlikle direk gidip doğum param yatmış dedim ve aldım
basvuru yaptiktan sonra kac gun icinde yatti canm paran

ya bide kizlar lohusa kanamalariniz kacinci gun bitti biz 25 gunluk olduk dikislerim dustu ama kanama azar azar devam ediyo

Canim bizim doktor da ikinci ayda cektirin dedi.
leylam355 leylam355 leylacım geçmiş olsun. Hayırdır ya ne sıkıntısı varmış kuzucugumun. Bizim asilarda 1 hafta sonra efe yerine ben korkuyorum
kalçasında genetik bir sıkıntı oabilir dediler bakalım artık uzmana gidcez ayşecim aşılar fena yaa ateş ve sinir yaptı kızda umarım sizde öyle olmaz
sen nasıl oldun daha iyimisin

Arkadaşlar emzirme konusunda cok sıkıntılıyım bir aydır geçmedi yaralarım acidan emziremiyorum doğru düzgün sutum Bi ara artmıştı ama simdi gittikçe azalıyor mama takviyesi yapıyorum ne olur bana moral verin bişey söyleyin ne yapacagım tamamen kesilirse
Sizin göğüs yaranız geçti mi
Söyle keyifle emzirmeyecek miyim ben :KK43:

ateş oldu çok fena ağlama krizlerine girdi başak yaa daha yeni uykuya daldı uyanmasını bekliyoruz şimdi
kalça çıkığı değil kuzum ya genetik bir hastalık bizimki annemde var kızımdada şüphelendiler
Inş sadece suphedir sorun çıkmaz kuzuda. Ay çok geçmiş olsun aşılar ağır tabi bizim sipanin var daha bakalım

Back