2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Oy kiyamam nilosa geçmiş olsum ins ateş falan olmadan geçer ne problem varmış kalcda genelde geçiyor iki bez kullanınca sorun olmaz ins

Gecmis olsun canim,insallah kalcadada onemli bisey cikmaz

Kıyamam ben kuzuma ( inş ateş olmadan atlatır.
Kalça usg tekrar mı çekildi cnm bizim 1. Ayda çekilmişti 2. Ay bir daha mı çekiliyor?Ne problem varmış hay allah geçmiş olsun

Benimkide yatmis,esimin tele mesaj gelmis,bende anca ay basinda asiya gidweken cekebilicem
Benimde esime msj gelmis yarin bende gidecegim almaya allah bereket versin :) rapor parasini nezaman alicaz acaba..15 subatta raporum doluyor ama ben hemen calismak istemiyorum ucretsiz izni nerden alicaz isyerindenmi yoksa hastanedenmi 6 aya kadar alabiliyormusuz galiba bilgisi olup cevaplayan olursa memnun olurum...

Geçmiş olsun leylacım. Nil'in kalça usg si için ne dediler?

Canim cok gecmis olsun insallah tez zamanda duzelir..

Sağolsunlar her durumda yardımıma geldiler canım hadi siz gidin artık diyemiyorum keşke diyebilsem biraz daha dayanıcam artık.
Bebeklerimizle başbaşa kalabilmek neden bu kadar zor... valla ben 2.cocugumda daha tedbirli ve planlı olucam. Kimseyi istemiycem evime.

Kıyamam ben kuzuma ( inş ateş olmadan atlatır.
Kalça usg tekrar mı çekildi cnm bizim 1. Ayda çekilmişti 2. Ay bir daha mı çekiliyor?Ne problem varmış hay allah geçmiş olsun
Canim bizim doktor da ikinci ayda cektirin dedi.
@nilbebekveannesi leylacım geçmiş olsun. Hayırdır ya ne sıkıntısı varmış kuzucugumun. Bizim asilarda 1 hafta sonra efe yerine ben korkuyorum

Raporun bittimeden bir gün önce git işyerine dilekçe falan yaziyosun izin kullancagina dair ben öyle yapicam benim.işyerinde öyle

Cnm hepimiz ya da %99'umuz aynı sıkıntıları ve aynı hayal kırıklıklarını yaşadık, yaşıyoruz. Dediğin gibi hem de sadece kv değil, maalesef kendi annemiz de üzebiliyor bizi bu dönemde. Kv memleketten gelip kapıdan girdi ve hiçbirimize bakmadan odaya dalıp çocuğu eline aldı, önce okudu üfledi, biraz seyretti ve sonra çocuğu kucağıma doğru uzatarak dedi ki "Aç bu çocuk!" Halbuki kolik bir bebeğim var, hep ağladı hep ağlıyor dr kontrolüne kendi annem de gelince ikna oldu beslenme sorunu olmadığına. Kimseye söz söyleyecek ya da mücadele edebilecek enerjimiz de psikolojimiz de yok üstelik

Ne güzel yazmışsın canım. Aynen dediğin gibi kimseye laf anlatacak enerjim yok. Hiçbir şey söylemiyorum artık. Senin durumun çok daha zordur eminim folikcim. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…