2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
İnsallah canim
Hemen indireyim o Zaman
Anne karnı sesi diye acıyorum netten bende ama program olsun elimin altında her zaman net olmayabilir
Benim kuzum uyudu nihayet
Bende uyuyayım birazcık
Görüşürüz Canim sana ve meleğine de iyi uykular

Darısı başıma size de iyi uykular :))

Ay canım Allah yardimcin olsun ben 5 gün bile dayanamadım herkesi evine yolladım sezeryan olmama rağmen canım acıya acıya kendim yaptım herseyi senin imkanın varsa 40 i bekleme

Sağol canım. Bende sezeryan oldum. Yemek hariç bende herşeyimi kendim yapıyorum. Yemeğe de oğlandan fırsat olmuyor.

İnşallah düzelir denizcim. 9 saat boyunca koltuktan kalkmadığım gün oldu. Dinlenmeye fırsat bulamıyorum.

Herşeyini kendim yapıyorum zaten canım. İlk banyosunu bile eşimle ben yaptırdık. 20 gün daha buradalar sonra inşallah gidecekler.

Şimdiden geçmiş olsun canım. Nil aşı konusunda senin kadar hassas çıkmaz umarım.

Günaydın herkese doğum sonrasi ilk cocukta 2 ikinci cocukta 4 ay part time calisma ile ilgili yasa onaylanacakmis. Biz de faydalanabilir miyiz acaba bilgisi olan var mi

ama annesi aşı sonrası enerjiye ihtiyacın olabilir keşke uyuyup vucudunu ve kafanı dinlendirseydin

Gündüz tv olan oturduğun odada seste uyut canım gece karanlıkta alışıyor bi süre sonra

Benim de binanın altında :)) bi gun bez bitti esim de hastaydı çıkamadıkk bimin bezini almak zorunda kaldim o gün bu gündúr bimin bezini kullanıyorum evde pirima olmasına rağmen leylacım tavsiye ederim
Beni de en çok o aşı geriyor bizimki De haftaya yan etkilerini düşündükçe stres yapıyorum ama inşallah minikler kolay atlatir hemencecik geçsin yaaa
fani2606 kızlar dr dan ve aşıdan geldik canı çok yandı ama şimdilik uyuyor aşıyo geçtim artık kzımın kalça usg si çekildi off problem varmış şimdi pedatrik ortopedi dr arıyoruz bu arada bugün bi r tane ağızdan iki bacak tan 3 aşı olduk perşembe gü nü de verem aşısı varmış umarım oda sıkıntı yaşatmaz

Amann 3 tane + bir de verem mi ya toplmda 3 degilmiydi bunlar bizimde haftaya leylacım ince giydir de yavrun ateşlenmesin minicikler daha kalça için de çok geçmiş olsun canim benim ne dediler genelde çift bez kullanın diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…