İnsallah canimZaman çabuk geçiyor inşallah bize oyun yaptıkları zamanı da görürüz ben play storedan baby sleep diye bir program var onu indirdim telefonuma benimki uykuya geçmeden başlıyor zılgıta hemen açıyorum programdan fön sesini sakinlesiyor belli süre sonra da uyuyakaliyor senin de aklında bulunsun canım
İnsallah canim
Hemen indireyim o Zaman
Anne karnı sesi diye acıyorum netten bende ama program olsun elimin altında her zaman net olmayabilir
Benim kuzum uyudu nihayet
Bende uyuyayım birazcık
Görüşürüz Canim sana ve meleğine de iyi uykular
Ay canım Allah yardimcin olsun ben 5 gün bile dayanamadım herkesi evine yolladım sezeryan olmama rağmen canım acıya acıya kendim yaptım herseyi senin imkanın varsa 40 i bekleme
Niye sütünün yetmedigini düşünüyorlar? Bebeğin kilosu mu az?
İyi demişsinmoralini bpzunca sütüne çok mu iyi gelecekmiş acaba
Sen kimseye aldırma beslenmene dikkat et bol su iç ve bol bol emzir. Emzirdikçe sütün artar. Mamayı da kademeli bırakırsın sütün arttıkça. İnşallah kilo alımı düzelir cnm. İlk aylar 500-1000 gr arası aylık alımı normal diyorlar sonra azalıyormuş giderek 3. Aydan sonra daha az alıyolarmış.
Herkes süt uzmanı olmuş yaaa çok ilginçseni de düşünmeleri lazım
ahh nilay ahh ben demiştim kaçmak lazım diye taa hamileyken gerçekten şanslarını zorluyorlar ama dayan kuzum yolu yarılamışsın senin tek başına kalabileceğine inansalar hemen giderler bence bebeğin ile ilgili her şeyi kendin yap kuzum yoksa bu süreç uzar gider
kızlar bu saat oldu bebeğim mışıl mışıl uyuyor ama bende gramuyku yok yarın ikinci ay kontrol ve aşılarımız var ateş yapacak stresiyle uyuyamıyorum lütfen dua edin bebeklerimiz ateş olmadan atlatsın aşılarını
ama annesi aşı sonrası enerjiye ihtiyacın olabilir keşke uyuyup vucudunu ve kafanı dinlendirseydinkızlar bu saat oldu bebeğim mışıl mışıl uyuyor ama bende gramuyku yok yarın ikinci ay kontrol ve aşılarımız var ateş yapacak stresiyle uyuyamıyorum lütfen dua edin bebeklerimiz ateş olmadan atlatsın aşılarını
Gündüz tv olan oturduğun odada seste uyut canım gece karanlıkta alışıyor bi süre sonraSlm arkadaşlar bende 14 aralıkta anne oldum
Baktım benim cimcime uyutmuyor dahil olayım aranıza dedim
Hepimizin hayırlı olsun bebisleri
Benim cadı gündüz uyuyor gece mesaide
Sizinkiler de öyle mi Allah askına
Yok mu bunu değiştirmenin bir yolu
Mama mi yiyiyor bebisBüyükler ver diyor veriyom onlar her gün diyoda ben arada bir veriyorum zaten zar zor iciyo tukuruyo geri
Benim de binanın altında :)) bi gun bez bitti esim de hastaydı çıkamadıkk bimin bezini almak zorunda kaldim o gün bu gündúr bimin bezini kullanıyorum evde pirima olmasına rağmen leylacım tavsiye ederim
Beni de en çok o aşı geriyor bizimki De haftaya yan etkilerini düşündükçe stres yapıyorum ama inşallah minikler kolay atlatir hemencecik geçsin yaaa
ben bugün aldım ptt den 300 tl hehe hiç yoktan iyidirKızlar doğum parası almak için naapıyoduk? Hani o bi kerelik devletin verdiğini
Amann 3 tane + bir de verem mi ya toplmda 3 degilmiydi bunlar bizimde haftaya leylacım ince giydir de yavrun ateşlenmesin minicikler daha kalça için de çok geçmiş olsun canim benim ne dediler genelde çift bez kullanın diyorlarfani2606 kızlar dr dan ve aşıdan geldik canı çok yandı ama şimdilik uyuyor aşıyo geçtim artık kzımın kalça usg si çekildi off problem varmış şimdi pedatrik ortopedi dr arıyoruz bu arada bugün bi r tane ağızdan iki bacak tan 3 aşı olduk perşembe gü nü de verem aşısı varmış umarım oda sıkıntı yaşatmaz
Evet canım ondan ben en baştan beri onu kullandım bi ara unibaby kullandım 2 gün poposu kızardı hemen bıraktım tekrarşu jeny ve willy yazan deme başak gerekirse onuda denerim bim benim binanın altında hemen iner alırım hehe yeterki alrji yapması kızıma
Hmm, anladım canım... Allah yardimcin olsun. Yine de anne sütüyle devam et, kilo alır inşallah.9 gün sonra 1 aylık olacağız hala doğum kilosuna geri dönemedik.
İnşallah yaa... bilgisi olan varsa bize de söylesinGünaydın herkese doğum sonrasi ilk cocukta 2 ikinci cocukta 4 ay part time calisma ile ilgili yasa onaylanacakmis. Biz de faydalanabilir miyiz acaba bilgisi olan var mi
E gitsinler o zaman zaten yapiyorsan psikolojinbozulmaz en azından yemekte olmayı versinSağol canım. Bende sezeryan oldum. Yemek hariç bende herşeyimi kendim yapıyorum. Yemeğe de oğlandan fırsat olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?