2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
1 hafta oldu antibiyotik biteli..hala kivraniyo yapamayinca nasıl sinirleniyor yavrum devamli poposunu uyarmakta istemiyorum bekliyoruz ne uykusu var ne huzuru
antibiyotik vücuttan 10 günde ancak atılırmış zuhal canım yaa kıyamam dr sorsana kuzum belki bir tavsiyede bulunur bizdede dün öyleydik ayy ne gaz çıkardı bugün büyük insan gibi ama hep böyle olmuyor ıkınmaktan kıpkırmızı oluyorlar az kaldı şu 4. ayı bir görseydik rahat edeceğiz de işte yavrucaklar da kat kat kıyafetlerle rahat hareket edemiyorlar da

Bence bezin markasindan ziyade kullandığın pisik kremi ne??? Hametan kullan, kesinlikle pisik olmaz...

Hamtanin da pomad olanını kullan. Ben günde 4-5 kez değiştiriyorum. Geceleri 7-8 saat degistirmedigim oluyor ama pişiğimiz yok...

1 hafta oldu antibiyotik biteli..hala kivraniyo yapamayinca nasıl sinirleniyor yavrum devamli poposunu uyarmakta istemiyorum bekliyoruz ne uykusu var ne huzuru
ZuhLcim seninkude mi jabiz,kac gun yapmadigi oluyor,poposunu uyarirken icten mi uyariyorsun distan mi,biz icten uyarinca da fayda etmiyor

inşallah pınar yaa ama kaka yapmaması sorun etme dr bana çiş çok daha önemli çiş yapmazsa kork demişti böbrekler etkilenyor ya ondan sen kabız yapan yemekler yeme kuzum yaa yesen de dengele bağırsakları düzenleyen yumuşatan şeyler tüket senin beslenmen kıvancın kg alımınıda etkiler sütün yağ oranı düşer kötü beslenmede sana bunu ziraatçi olarak söyleyeyim ama eşinde söyler zaten bundan sonra dikkat et bak bebişde kg alır hem hazinesinide beze bırakır umarım

Benimkide o kadar su vermeme ragmen gunlerce kaka yapmiyor leylacim,doktor zeytinyagi ver hergun bir cay kasigi dedi onuda veriyorum yine gelen giden yok,kara delik var galiba yawrumun icinde

Pinarcim bizim biraz gaz sorunumuz olduğu için dr omnivit diye bir damla yazmıştı onu verdikten sonra farkettim bagirsaklari hemen gurul gurul oluyor gazla beraber baya kaka da yapıyor yine aklında bulunsun Dr na bir sor istersen

Ay evet leyla ya şu bahar bi geleydi ev merkezi sistem bi 30 dereceleri buluyo bi hic yakmiyolar nasi giydireceģimi şaştım ortasıni bi bulamadık doktor desen o ayrı sıkıntı doğru düzgün çocuk doktoru yok değil özel numarası normal hastaneden odasını ariyorum açmıyor salak karı gitmeyecem birdaha ona bulunduğumuz yerdeki saglık ocaği ise icler acısı pis mi pis ilk aşıyı özelde yaptırdım ikinciyi mecbur sağlık ocağına gitmek zorundayım burdan kurtulmak istiyorum bir an evvel elim kolum bağlı bitseydi bi şu zorunlu hizmet (

10 gün gider elimdekiler zaten 3 noya geçecem bari aktif bebeden sipariş veriim.. saol cnm ya inş iyi gelir

ZuhLcim seninkude mi jabiz,kac gun yapmadigi oluyor,poposunu uyarirken icten mi uyariyorsun distan mi,biz icten uyarinca da fayda etmiyor
Benim daha yapamadığı gün hiç olmadı ama dünden beri ıkınıyo ıkınıyo yavrum çatlayacak gibi ama yapamıyo en son sabaha karşı dayanamadım fitil vereyim dedim fitili sokmama musade etmedwn çikarttı ama koyu değil cıvık sonra ıkınmaya devam bu saat oldu hala ıkınıyor ve cok huzursuz doģru düzgün emmiyorda..ben poposunu hakiki zeytinyağı sürüp kulak çöpüyle uyarıyorum ama çok nadir alışmasın diye aşırı huzursuzlandığında yapıyorum içten uyarma nasil oluyor onu bilmiyorum

Arkadaslar ıslak mendil kullanmak idrar yolu enfeksiyonu riskini artırıyor. Onun yerine pamuk islatip onunla silin... ya da yıkayın. Gerçi sen kulanmiyormussun aslla . Senin üzerinden herkese söylemiş olayım...
ben baby me nin pamuklarından stokladım. bi de termosa sıcak su koyuyuoruz. bi de kabımız var. her alt değiştirmede 40 parçayla uğraşıyorum zor olsada yapabildiğim kadar böle gidecek..

canım zuhalcim inan hiç kızma büyük şehirde de aynı paranla bile ser sefil olabilirsin geçen sefer hastaneye gittim kolum koptu diye kızımın çantasnı bebek masasına bıraktım ayy kafayı bir çevirdim masanın etrafında kaka var ve çantama dyaa buda sana büyük şehir milletim bokuna bulandım eve geldim sen canını sıkma orada evet daha bir sıkıntı herşey hemen olmasada daha temzi havada daha temiz ve iyi insanlarla büyüyecek e umarım zorunlu hizmet hemen biter bu sütreçte zaten grip slgını var bende yarın dr götürücem aam kara kara düşünüyorum acaba götürmesem mi aşılar olmasa hemen iptal edeceğim randevumuzu ama aşlar beni bağlıyor maalesef klima merkezi sistemde çözüm olur aslında ama sende vardır zaten, doktor ,çine sinmed,uyse gitme ben öyle yapıyorum sevmediysem asla gitmem numunelik bile olsa asla gitmem kuzum sen yediklerine dikkat et bebeğinde düzelir hem hastaydı annesi yavaş yaaş düzelicek herşey

ben baby me nin pamuklarından stokladım. bi de termosa sıcak su koyuyuoruz. bi de kabımız var. her alt değiştirmede 40 parçayla uğraşıyorum zor olsada yapabildiğim kadar böle gidecek..
benimde aynı yaa işkence resmen dışarıda ne yapıyorsun aslı ben daha da zorlanıyorum dışarıda
cırt cırtları beyaz ise ben onu hiç beğenmedim. sarı cırtlı daha iyiydi..
sarı olanlar eski modelmiş yeniler beyaz mavi dokulu olan

Göğüs kalkaninda biriken sütü napayım sizce? Göğüslerime krem sürdüğüm için stok amaçlı kullanamıyorum. Lavaboya dökmek de uygun olur mu bilmiyorum... Evde biriktirip bi ağacın filan dibine mi döksem? Ona da üşeniyorum... göğsümden süt gelmiyor diyen arkadaşlar, süt gelince de böyle dertler oluyor işte :) bi de böyle süt geldiği için hep nemli kalıyor göğüs ucum, o yüzden de hala canım acıyor emzirirken. Kuru kalsa acimazdi belki...

benimde aynı yaa işkence resmen dışarıda ne yapıyorsun aslı ben daha da zorlanıyorum dışarıda

sarı olanlar eski modelmiş yeniler beyaz mavi dokulu olan
40 çıkana kadar eve tıktılar beni. sadece hastane ve sağlık ocağına çıktık. o zamanda unibaby ıslak mendili atıyorum çantaya.1 kere kullandım şimdiye kadar..

Ben dr a her hafta gdıyorum Cok mu acaba denzcm?
Cnm dr mu dedi her hafta gelin diye? Sağlık ocağındaki dr mu hastane mi? Ben sağlık ocağına 1 haftalkkken gittim sadece 2. Topuk kanı için, pek hijyenik gelmedi hiç bir daha gitmedim ihtiyaç olmadıkça gitmicem.
Kendi dr muz 1 aylık kontrolde gün verdi 20 ocakta gelin diye o gün gidicem.
Senin de eğer dr un demiyosa her hafta gitme bence yazık bebişe. Kilosunu da kafana takma doymasa ağlar ve seni zaten uyutmaz asla. Bnm bebegim ilk 10 gün hiç kilo almamıştı dr tek bir laf etmemişti sonra 1 kg aldı 1. Ay belli olmuyor hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…