2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Bende bir süredir odadan çıkmıyorum nerdeyse zaten canım. Bir gün annem uyuyunca yanına mı getireyim salona mı yatırayım dedi. Yanıma getir dedim. Bir süre sonra baktım ses gelmiyor gittim baktım, ben getirin dememe rağmen gidip salona yatırmışlar babamla, babamda başında oturuyor. Baban kucağından bırakmadı dedi annem. Sinirlerim tepeme çıktı. Ben sizin kadar kucağıma almıyorum bu çocuğu bundan sonra gerekmedikçe kimse almayacak kucağına diye bağırdım. O gün bugündür ne doğru dürüst odadan çıkıyorum, ne de götürüp sevmeleri için veriyorum. Akşamları ben uyurken eşim götürüyor bazen o kadar. Sinirim nasıl geçecek hiçbir fikrim yok ne yazık ki.

Kizlar bisi sorcam kizimin isal olduğunu nasil anlarim bazen kakasini biraz sivil yapiyo gibi 2defa öyle yapiyosa sonra duzeliyo sonra yine oyle niye anlamıyorum yediklerimle alkasi alabilir mi
ben kızıma su verince ishal oldu kakasında ki su miktarı artıyor halime gerçekten ishal olunca inan anlarsın

ahh canım hiç geçmeyecek ama inan çok bağırmakda sadece onların kalbini kırar kızmamızın nedeni hayat farklı bakıyoruz çocuklarımızı farklı yetiştirmek stiyoruz bizler büyürken yapılanlar tekrar edecekmiş gibi geliyor ve hayataımıza müdahale edecekler diye sinşr oluyoruz ama öyle değilmiş nilay yaa benim annem beni deli etti ablalarım falan da kv ve kp hiç söylemeyeyim yani ama sanırım onlarda aşırı heyecanlı oluyorlar hayata farklı bir pencereden bakıp bir kişi daha artıyor olmanın verdiği aşırı mutlulukla fazla saçmalıyorlar bu yüzden bende anneme kızdım hem de çok kv ve kp ayyyy onlara sinirim zaten bir ömür geçmezde iştee galiba bu süreçte fazlasıyla sabırlı olmak bebeğini büyütme şeklini zaman ve yeri geldikçe kırmadan anlatarak öğretmek mesele ben sallamak istemediğimi iki aile varken kv aaa lütfen sallamayın ben sallamadan büyütücem dedim herkes olurmu dedi bende olur çünkü ben annesiyim karar sadece bana ait dedim ve herkes bu şekilde kabul etti sende bu tarz bir şey yaparsın ama kırmadan

Zeynepcim yediklerim bi yana, sıcak duş almak bana cok iyi geliyo, her aksam sıcak dus aliyrm.
Doktor da özellikle helva, boza, yeşillik ve suyu vurguluyor

Kac gunlukken kullandiniz antibiyotigi? Bir de hastane de yatarak damar yolundan mi verdiler yoksa oral yolla evden mi?
Canım evde verdim ağızdan 1.5 ayliktik 1 hafta kullandim bogaz kızarıklığı içindi...ama hızlı soluk alma doğduğundan beri var ya da bize öyle geliyor bilemiyorum doktorlar yenidoganda normal ciģerler temiz diyorlar.

ben kızıma su verince ishal oldu kakasında ki su miktarı artıyor halime gerçekten ishal olunca inan anlarsın
Ya leyla sorma benimkide geceden beri karin ağrısi çekiyor kakasıni yapamadı karnı gurul guruldu en son sabaha karşi fitil vereyim dedim önce poposunu hafif yağladım fitili de yarıya böldüm tam sokucam hoşurtttttt diye üstüme yataga aklina gelen heryere yaptı ama yine rahatlamadı ıkınıp ağlamaya devam etti altinı açıp bacaklarıni karnina doğru itmeden yapamıyo yaptiģında da tazyikli ve sulu yapıyor her taraf batiyor ne yapcamı şaşırdım şimdi kiraz ćekirdek torbasını karnına koydum ısıtıp uyudu biogaiya çagre etmedi nursev de anlık rahatlatıyor acaba diyorum bu ara kaysı suyu çok içtim omu yaptıki

ilk başta sünger ile çok daha kolay olur diye düşünmüştüm aslında. yatırırım süngere dökerim suyu iki ovalarım hoop tamam. ama bırakamıyorum ki süngere.. file havada kalıyor ya benim tospağayı taşımaz diye korkuyorum 5.5 kiloyu geçtik leyla teyzesi bi tepinse tepetaklak olur diye korkuyorum yoksa bende düşünmüştüm geçen hafta yeni küvet alalım diye.. yoksa sorun olmaz mı acaba taşır mı yaa bak aklım karıştı
bu arada sizde prima Premium care kullanıyordunuz değil mi yanlış hatırlamıyorsam.. benim kuzu pişik oldu hep aslında tam pişikte denmez sadece kızarıklık popoda değil ama yanlarda ve pipiden yukarı kısımları da.. sizde durumlar nasıl memnun musun?

kızlar bebeğim 54 günlük boyu 5 cm uzamış normal mi sizce..evde ölçtüm 47 cm doğdu şu an 52 cm ..sizlerin bebişleri kaç günlük kaç cm uzadı
biz 51 doğduk. 28. gün 58 cm ölçtü hastane 31. gün sağlık ocağı 56 cm ölçtü.. benim ki çekti galiba

Sağolasın leylacim inşallah hepimizin yuvası sevgiyle huzurla dolu olsun evet hamilelikte çok stres yapmıştım ev olayını hatta aralıkta tamamdır dendi en son saka gibi yine yetistiremediler dersin bana şato inşaa ediyolar herseyim kolili ben kizimla oturdugum evin tek odasında 40 gün kaldım simdi de ev hazır eşyalar yerlesti dogalgazi bekliyoruz kv de kaliyorum neyse çok şükür bitti vardır bunda da bir hayır diyelim

Bende o markayı kullanıyorum pisik yok ama bezin alt tarafı büyük hatta pot duruyor sanırım kaka ya da cis tenine temas etmesin diye öyle yalniz cok sikmamasina ragmen iç kisimdaki lastikler iz yaptı bizde

Bende o markayı kullanıyorum pisik yok ama bezin alt tarafı büyük hatta pot duruyor sanırım kaka ya da cis tenine temas etmesin diye öyle yalniz cok sikmamasina ragmen iç kisimdaki lastikler iz yaptı bizde
bi de kötü de bi kokusu var.. değiştirmek istiyorum aslında.. ama ne kullansam bi fikrim de yok. kızlar prima dışında kullanıp memnun kaldığınız bez markaları neler?

Off kuzum yaa lohusa belası senide esir almış anlaşılan bende bu süreçte ailemden nefret etmiştim hala tam olarak yumusamis sayilmam işin kötü tarafı sen bu kadar Üzgün ve stresliyken her kafadan bir ses çıkması herkesin yorum yapması. Bebisin kilosunda ben pek bir anormallik göremedim tatlım zaten ilk 15 gün içerisinde kiloda dalgalanmalar olur sonra düzene girer senin bebis de öyle olacak görürsün canım benim üzme kendini en azından sütün için bol bol emzirmeye bak sütün cogalsin inşallah bizi de haberdar et

Göğüs pedi kullanmıyormusunuz süt damlamaz mı sütyene

bi de kötü de bi kokusu var.. değiştirmek istiyorum aslında.. ama ne kullansam bi fikrim de yok. kızlar prima dışında kullanıp memnun kaldığınız bez markaları neler?
Ben molfix kullanıyorum. Krem olarak da hametan pomad çok iyi. Tavsiye ederim

Arkadaşlar aranızda hala benim gibi göğüsleri acıyan var mı?? Hala krem sürüyorum ve göğüs kalkanı kullanıyorum. Krem sürmesem bi sonraki emzirmede yine hemen acimaya başlıyor.

çok geçmiş olsun zuhalcim yaa kötü olmuş ama dediğin gibi kayısı suyu yapabilir yediklerimiz tam 48 saat gaz yapıyor bebeğe çünkü sütten tam 48 saatte geçiyor tamamen bende çikolata yedim resmen kıvrandı birde şarküteri ürünleri fena yapıyor sen yediklerine falan dikkat et bakalım belki ondandır birde zuhalcim senin oğlan antibiyotiği ne zaman bitirdi bu ilaçlarda aşırı derece bağırsak sorunu yapar haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…