Aynen bendede sızma falan yok ama son 8 günde günlük 50 gr almış sağdığın zaman ne kadar geliyor sütünüzCanim göğüs Pedi kullanman gerekmiyor olması sütünün yetmediği anlamına gelmez. Bebek yeterince ciş kaka yapıyorsa ve kilo alımı iyiyse sütün yetiyordur.
off ya file olmuyo bizim küvete ikeadan almıştık küveti uygun fileede bulamadık sünger almıştık. ama bebeği içine bırakamıyorum . delirmiş gibi sağa sola çırpınıyo çünkü..file kullanıyorum aslıcım son banyosunda suyuda kendim döktüm ve annem sadece izledi kızımda saf saf bakındı suyu çok seviypr yoksa asla yaptıramazdım
göğüslerim yumuşaktı kaçgündür. bende sütüm az diye hiç sağma gereği duymadım bile. eyvah sütüm azalıyo die panik yaptım. hemen humana boza bol su ve helvaya yüklendim. ilk günlerdeki gibi semsert oldu göğüslerim.. sağmazsam rahatsız ediyo o kdar arttırdı yani.. ama artık sütüm baya sulu geliyor.. yağı çok azaldıSütün artması için önerisi olan var mı..herkes göğüs pedi kullanıyor kıyafete geçmesin diye. Benim sütüm az gelir oldu.. Rezene içiyorum 2 bardak günde.. 10 bardak su içiyorum ama fayda sı yok sanki( başka önerisi olan var mı.. 45 günlük olduk bugün ne kadar emmesi lazım süt yetiyor mu bilmiyorum... Önerisi olan varsa acil yardım..
Anasonun uyusturdugunu duydum ama rezene ilgili öyle bişey duymadım... ikisini kullanmış değilim yalnız...Selam guzel anneler.. yediklerim kizima gaz yapmasin rahat rahat uyusun diye rezene cayi ictim bugun normalde surekli emmek isteyen bebegim sanki uyusmus gibi butun gun uyanmadi altini pislettigi halde uyanmadi :-( rezene cayi resmen uyusturdu sanki bebegimi :-( kizLar rezene cayi kullanip bebegi surekli uyku halinde olan var mi buarada cayi ben ictim bebege vermedim kizimda 20 gunluk oldu bugun
Bol emzir anne sütüyle iyileşcek dedi dr. Bol bol emzirdim burnu için serum fizyolojik kullandım. Çok geçmiş olsunSelamlar kizlar oglum 2 aylik oldu. Oksuruk ve hizli soluk alma sikayetiyle 2 gundur hastanede kaliyoruz. Soguk alginligi teshisi koyuldu. Ama bir dr geliyor antibiyotik uygulansin diyo bir digeri geliyor uygulanmasin diyor. Artik cok bunaldim. Delirmek uzereyim. Oksurukte azalma yok, burnu surekli dolu, solugu hala hizli..bu tarz bir durum yasayaniniz var mi?
Cnm emziren anneler grubunda işi bilenler hep yumuşak meme=terbiye olmuş meme diyorlar. Yani bebegin ihtiyacı kadarını üreten bol sütlü meme oluyormuş. Benim de yumuşak ve sadece anne sütü alıyor bebegim bence sütüm azaldı diye düşünme yumuşak olunca. Belki yediklerinle beraber ihtiyaçtan fazla doldu memelerin ondan çok sulu hissediyorsun bilemedim ki o kısmını. Bir de orda ihtiyaç olmadıkça sağmayın diyorlar. Bebegin beslenmesine göre üretim oluırmuş zaten. Mesela diyelim çok emdi ona göre emdikçe süt üretiyormuş süt yani sütüm bitti çok emdi diye bir şey yokmuş:))göğüslerim yumuşaktı kaçgündür. bende sütüm az diye hiç sağma gereği duymadım bile. eyvah sütüm azalıyo die panik yaptım. hemen humana boza bol su ve helvaya yüklendim. ilk günlerdeki gibi semsert oldu göğüslerim.. sağmazsam rahatsız ediyo o kdar arttırdı yani.. ama artık sütüm baya sulu geliyor.. yağı çok azaldı
Bende uyuyamamben uyurken b,le kızımın bir anı kaçırıcam diye üzülüyorum yada başkasının kucağına gittiğinde acaba korkarmı diye kaygılanıyorum kaldı ki başkasıyla uyuyacak ben uyuyamam sütüm kaçar kesin tekrar sinirden stresten ayy o kadar paylaşımcı olamıycam azıcık daha büyümesi lazım paylaşmam için şimdi çokkk küçük bebek o kıyamam ben minik süt kokulu bebeğime
Sorma havluya sardığımız an hemen ağzı başlıyor meme aramayayaa kızımın babası benden önce yıkadı nasıl zoruma gittiyse hırs yaptım ve yıkadım birde ben yıkarken nasıl mutlu oluyporsaz< banyo sonrası dehşet acıkıyor ooo nasıl emiyor deniz yaa bu arad aslında balık gibi kaygan elimden kayacak diye korkmuyor değilim hani :)
Aminn tatlım cumlemiz inşallahGökay bebis napiyor yoruyor mu annesini
Selamlar kizlar oglum 2 aylik oldu. Oksuruk ve hizli soluk alma sikayetiyle 2 gundur hastanede kaliyoruz. Soguk alginligi teshisi koyuldu. Ama bir dr geliyor antibiyotik uygulansin diyo bir digeri geliyor uygulanmasin diyor. Artik cok bunaldim. Delirmek uzereyim. Oksurukte azalma yok, burnu surekli dolu, solugu hala hizli..bu tarz bir durum yasayaniniz var mi?
Evet cnm aradik doktoru korkulcak bisi yok hergun 1 ck su ver dedi fazla su vermek zateN bagirsaklara zarar cnm seninki sadece anne sutu aliyodu dimi?çok geçmiş olsun sem dr ne tavisye ettiyse onu yap bence bende 3 gündür dayanamayıp su verdim bebeğime azıcık ishal oldu ama alışacak günde 5 çay kaşığı verdim ben acaba fazlamı verdim bende mi 1 çay kaşığı versem daha mı iyi olur sana dr mu verdi bu tavaiyeyi öyleyse bende öyle yapayım
Sadece anne sutu veriyosan verme su benimki gunde iki kez mama yioyo oyuzden doktor mama takviyesi aldigi icin gunde 1 ck su ver dediBen sadece anne sütü veriyorum. Su vermek şart mı?
40 çıktıktan sonra öneriyorlar.
Cnm sen sadece anne sutu veriyodun dimi. Anne sutu bebek emdikden sonra agiz icinde kaliyor disardan gelen mikroplara karsi agiz icini koruyo su verdiginde de haliyle süt gidiyo oyuzden sadece anne sutu alan bebeklere su vermeyi kesinlikle önermiyolar aklinda bulunsun cnmBenim dr her emzirme sonrasi ver dedi bende su icin mimik biberon wldim gunde 15-20 cc kadar iciyor
Selamlar kizlar oglum 2 aylik oldu. Oksuruk ve hizli soluk alma sikayetiyle 2 gundur hastanede kaliyoruz. Soguk alginligi teshisi koyuldu. Ama bir dr geliyor antibiyotik uygulansin diyo bir digeri geliyor uygulanmasin diyor. Artik cok bunaldim. Delirmek uzereyim. Oksurukte azalma yok, burnu surekli dolu, solugu hala hizli..bu tarz bir durum yasayaniniz var mi?
Bu hizlı soluk alma bizde de var doktorlar yenidoganda normal diyorlar zamanla gecermiş ama yine de takıyor insan kafaya aynı nedenlerle bizde antibiyotik kullandıkBiz yasadik cnm mecbur antibiyotik kullandik ve 5 gunde iyilesti iyilesir sizinkide merak etme yeni doganlarda bu nefes sorunu olabiliyomus ama bizimki hem hizli nefes aliyodu hem hiriltisi vardi hem oksuruyodu cok uzuluyodumm ya minik seyler hasts olmasin onlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?