- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
Enzirmek zor oluyormuş canım. Emziremeyincce yine süt birikmesi olup tekrar edebilirmişNeden 1 yıl zeyno? Operasyon olursa emziremeyecekmiymişsin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enzirmek zor oluyormuş canım. Emziremeyincce yine süt birikmesi olup tekrar edebilirmişNeden 1 yıl zeyno? Operasyon olursa emziremeyecekmiymişsin?
45 olduk kaçış yok
Ben de aynı endişeleri yaşıyorum.
1.ay aşısı için sağlık ocağına gittim. Orada bile bir sürü öksüren hapşıran hastalar vardı. Korkudan bebeğimin yüzünü açmadım. 1.ay kontrolü için hastaneye gittim. 2.ay kontrolüne gitmeyi istemiyorum.
33.günüm. 2-3 gündür kesildi gibi. Ama daha önce de kesilip yeniden başlamıştı.
ben uyurken b,le kızımın bir anı kaçırıcam diye üzülüyorum yada başkasının kucağına gittiğinde acaba korkarmı diye kaygılanıyorum kaldı ki başkasıyla uyuyacak ben uyuyamam sütüm kaçar kesin tekrar sinirden stresten ayy o kadar paylaşımcı olamıycam azıcık daha büyümesi lazım paylaşmam için şimdi çokkk küçük bebek o kıyamam ben minik süt kokulu bebeğimeAynen katılıyorum. Bende günde en az 10 saat uyumadan kendime gelemeyen biriydim hele işe uykusuz gitmek işkenceydi. Kimi zmaan günde 1-2 saat uyuduğum oluyor ama bir gülüşüne her şey değer ne uyku ne yorgunluk göZüm görmüyor. Bebeğimin bnm kokuma ihtiyacı var sevgime ilgime ihtiyacı var bu yenidoğan döneminde her an hissetmesini istiyorum annesini :))
Bir daha bu aylara dönmeyeceğiz
salı günü dr gidicem dr tekrar sorayım pınarBenim dr her emzirme sonrasi ver dedi bende su icin mimik biberon wldim gunde 15-20 cc kadar iciyor
su dökerek yıkıyorum kendi küveti ve kovası var su sıcaklığı için termometresi var ideal sıcaklığa gelince hemen banyo yaptırıyorum bu arada ben kızımın banyo suyunu kaynamış suyla yaptırıyorumAkarsu altında mı yıkadınız su dökerek mi leylam355
file kullanıyorum aslıcım son banyosunda suyuda kendim döktüm ve annem sadece izledi kızımda saf saf bakındı suyu çok seviypr yoksa asla yaptıramazdımsünger mi kullanıyorsın file mi? biz sünger kullanıyoruz ama bebeği yatırmıyorum hep elimde tutuyorum bu durumda su dökecek biri gerekiyor..
ben bebeğimden ayrı asla uyuyamam gece azıcık yüksek sesle nefes alsa duymam lazım en tehlikeli ve dönemlere geldik yanımızdan asla ayırmamamız gerekli bence hem de gece ne tatlı uyanıyorlar yaa karınları aç ama uyuku ya da yenik düşen gözleri hem kafayı bile tutamıyorlar oyy kıyamam ben kuzularaHemde nasıl güzel oluyorlar :) gece beslenmesi hem bebeğe daha çok kilo aldırdığı gibi hemde süt üretimi içinde daha verimli oluyormuş.
Adamlara da günah artık teslim olmalısın bence :)) biz açılışı yaptık 40 dan sonra
deryacım yeni evinizde sağlıkla huzurla oturun çok sevindim taşınmana sonunda evine kavuştun kuzum sıkıntılı o inşaat firması seni çok üzdü hamilelikte ama umarım bundan sonra sıkıntısız oturmak nasip olurAhahah aynen haketti o adam :))bu arada Sağol canım benim cumlemiz inşallah yuvalarimizda mutlu mesut yaşarız senin fıstık nasıl başladı mı Agu lamaya bizim ki tuhaf tuhaf sesler çıkarıyor ama tercüme edecek kadar tecrübeli bir anne olamadım henüz :) bi de babaannesinin avizelerine fena takmış durumda gözlerini alamıyor zilli yüzümüze bakmıyor avizeyi izlerken :)
Canim göğüs Pedi kullanman gerekmiyor olması sütünün yetmediği anlamına gelmez. Bebek yeterince ciş kaka yapıyorsa ve kilo alımı iyiyse sütün yetiyordur.Sütün artması için önerisi olan var mı..herkes göğüs pedi kullanıyor kıyafete geçmesin diye. Benim sütüm az gelir oldu.. Rezene içiyorum 2 bardak günde.. 10 bardak su içiyorum ama fayda sı yok sanki ( başka önerisi olan var mı.. 45 günlük olduk bugün ne kadar emmesi lazım süt yetiyor mu bilmiyorum... Önerisi olan varsa acil yardım..
yaa kızımın babası benden önce yıkadı nasıl zoruma gittiyse hırs yaptım ve yıkadım birde ben yıkarken nasıl mutlu oluyporsaz< banyo sonrası dehşet acıkıyor ooo nasıl emiyor deniz yaa bu arad aslında balık gibi kaygan elimden kayacak diye korkmuyor değilim hani :)Helal olsunnn arkadaşıma senden kaçmaz zatenn leylam bende güveniyorum kendime yaptırırım çok rahat ama annecim sağolsun geliyor banyo günlerimizde yardım etmek istiyor :))
sermincim yaa çok sıkıntılı oluyor anlıyorum seni B bigbabol ve benim kızlarımız da aynı uyanıkken sürekli memede gaz çıkartırken kaka yaparken bez değiştirirken bile emmek istiyor ben 4. ayda düzelir diye umut ediyorum az kaldı biraz daha sık dişini sanırım işimiz biraz zor ama senin ki daha da zor kızlarına anlat hatta ağladığında kucakalarına ver belki onlarda sana hak verirler yaşları küçük bile olsa belki sana hak verirler yada sen deneyimli annesin daha güzel bir çözüm bulacağına eminimKızlar perşembe günü kırkımız çıktı benim oğlanda ne uyku nede doyma kaldı devamlı eeee modundayız goguslerim acıdı kızlarım kustu bana ilgisizliklerimden iki uç saat memede kalıyor çıkartıyorum ağlamaya başlıyor off. Gazını çıkartıyorum arada gelen gidenim çok mamada veriyorum üzüntü ve yorgunluktan hasta olacağım az kaldı
Sütün artması için önerisi olan var mı..herkes göğüs pedi kullanıyor kıyafete geçmesin diye. Benim sütüm az gelir oldu.. Rezene içiyorum 2 bardak günde.. 10 bardak su içiyorum ama fayda sı yok sanki ( başka önerisi olan var mı.. 45 günlük olduk bugün ne kadar emmesi lazım süt yetiyor mu bilmiyorum... Önerisi olan varsa acil yardım..
irmik helvasi artitiyor bnmkini. bir de bn incir kuru yaptim elh arttiSütün artması için önerisi olan var mı..herkes göğüs pedi kullanıyor kıyafete geçmesin diye. Benim sütüm az gelir oldu.. Rezene içiyorum 2 bardak günde.. 10 bardak su içiyorum ama fayda sı yok sanki ( başka önerisi olan var mı.. 45 günlük olduk bugün ne kadar emmesi lazım süt yetiyor mu bilmiyorum... Önerisi olan varsa acil yardım..
bn her gun iki bardak iciyorum ama oyle bir etki yapmadi cnm. bazen uyuyamadigi gecelerin gunduzu surekli uyuyor yorgunlugunu atiyor. oyle bisey oldu muSelam guzel anneler.. yediklerim kizima gaz yapmasin rahat rahat uyusun diye rezene cayi ictim bugun normalde surekli emmek isteyen bebegim sanki uyusmus gibi butun gun uyanmadi altini pislettigi halde uyanmadi :-( rezene cayi resmen uyusturdu sanki bebegimi :-( kizLar rezene cayi kullanip bebegi surekli uyku halinde olan var mi buarada cayi ben ictim bebege vermedim kizimda 20 gunluk oldu bugun
zeynepcim bende göğüs pedi kullanmıyorum ama sütüm kesildiğinde yemediğim ve yapmadığım şey kalmadı ben humama içiyorum ve gaz yapsa da bana portakal çok iyi geldi belki sana da iyi gelir bu arada pet kullanımı belli bir süre sonra normale dönermiş benim dr öyle söyledi ve bebiş şimdi doyuyor ama sütü sağmak da gerekiyor kesinlikle sağdıkça artıyormuş gerçektenSütün artması için önerisi olan var mı..herkes göğüs pedi kullanıyor kıyafete geçmesin diye. Benim sütüm az gelir oldu.. Rezene içiyorum 2 bardak günde.. 10 bardak su içiyorum ama fayda sı yok sanki ( başka önerisi olan var mı.. 45 günlük olduk bugün ne kadar emmesi lazım süt yetiyor mu bilmiyorum... Önerisi olan varsa acil yardım..
Bizimki 11 gibi uyuyor gece 2 gibi uyanmadan biberonla süt veriyorum sabah 5 e kadar falan uyuyor uyku bölünmedenHemde nasıl güzel ceoluyorlar :) gece beslenmesi hem bebeğe daha çok kilo aldırdığı gibi hemde süt üretimi içinde daha verimli oluyormuş.
Her emme sonrası pompa yap canım 20 30 ne çıkarsa onuda içir hem ama asıl önemli olan göğsün boşalması o zaman daha çok üretiyorSütün artması için önerisi olan var mı..herkes göğüs pedi kullanıyor kıyafete geçmesin diye. Benim sütüm az gelir oldu.. Rezene içiyorum 2 bardak günde.. 10 bardak su içiyorum ama fayda sı yok sanki ( başka önerisi olan var mı.. 45 günlük olduk bugün ne kadar emmesi lazım süt yetiyor mu bilmiyorum... Önerisi olan varsa acil yardım..