2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ohh sefanız olsun Cnm bnm bu arada hayırllı olsunn yeni evinizde bebegniZle ağZınızın tadıyla mutlu zamanlarınız olsun hep az saydırmamıştık sizin müteahite

Ohh sefanız olsun Cnm bnm bu arada hayırllı olsunn yeni evinizde bebegniZle ağZınızın tadıyla mutlu zamanlarınız olsun hep az saydırmamıştık sizin müteahite

Ahahah aynen haketti o adam :))bu arada Sağol canım benim cumlemiz inşallah yuvalarimizda mutlu mesut yaşarız senin fıstık nasıl başladı mı Agu lamaya bizim ki tuhaf tuhaf sesler çıkarıyor ama tercüme edecek kadar tecrübeli bir anne olamadım henüz :) bi de babaannesinin avizelerine fena takmış durumda gözlerini alamıyor zilli yüzümüze bakmıyor avizeyi izlerken :)

İiyiyz cnmcım tek sorun gece uykumuz yok gündüz mışıl mışıl uyuyo gece cingöz iyice algıları açıldı çok acayip bzimki de her yeri inceleyecek illa , gözler fıldır fıldır gezmek istiyor. Gezenti taktık adını tam yay burcu oldu yükselen de yay tutamıcam bu kızı evdebabasına gülücükler atmaya bakış atmaya başladı
Ayy az daha büyüseler hele de dillenseler hepten delircez bu kuzulara

heheey benimki de eve gelen uyuz misafir gibi her yeri dip köşe inceliyor gözleri dalıp gidiyor uzun uzun yokluyor..

sünger mi kullanıyorsın file mi? biz sünger kullanıyoruz ama bebeği yatırmıyorum hep elimde tutuyorum bu durumda su dökecek biri gerekiyor..

1

gece uyandığında bebeğim p kadar aç oluyprki ağzını şağpırdatıyor hemde en uzun beslenme aralığı hala 2 saat ve uykudan kalkınca bir ayrı güzel oluyorlar

Hemde nasıl güzel oluyorlar :) gece beslenmesi hem bebeğe daha çok kilo aldırdığı gibi hemde süt üretimi içinde daha verimli oluyormuş.

Kesinlikle. bazen diyorum ki bu gerçekten insan üstü bir güç. Ben normalde bu kadar az uyudugumda aynaya bile bakamaz o gün kendimi berbat hissederdim şimdi bir enerji sorma inşallah böyle devam ederiz ki dediğin gibi zaman çok çabuk geçiyor bu aylara donemeyecegiz. Doya doya yaşayalım.

valla banada oyle gelıyo canım tam bı cıngene gozlerı ne renge donuscek cok merak edıyorum babası bı acayıpleştı dogdugundan berı ben bunu ele nasıl vercem deyıp deyıp aglıyo
:))) alem bu adamlar ya. Bizimki de oyle okula bile göndermem diyor. Boşver kendini yormasın okul bile gitmesin diyor.. Maşallah mavi olarak kalır gözleri. Benim de öyleymiş mavi. Değişmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…