Ohh sefanız olsunSelam arkadaşlar bir süredir taşınma telasindan giremiyorum umarım bebislerin keyfi yerindedir tabi annelerinin de :)) bizim doğalgaz henüz açılmadı o yüzden bir haftadır kV de kalıyoruzsağolsun benle kızıma prensesler gibi bakıyor bi de oda yapmış bize takılıyoruz :)
Geçmiş olsun zeynepcimAgrı yok evet canım.. Kesip alınacak kitle.. Ama şimdi değil
Ohh sefanız olsunCnm bnm bu arada hayırllı olsunn yeni evinizde bebegniZle ağZınızın tadıyla mutlu zamanlarınız olsun hep az saydırmamıştık sizin müteahite
Evet evet aldık kullanıyorum gece görüşüde var ayrıca hoparlör den konuşabiliyorsunda baktın kıpırdanıyo uzaktan eee eee diyorum uyuyor miniğimTeşekkürler canım. Sen kullandın ve memnun kaldın değil mi?
Akarsu altında mı yıkadınız su dökerek mi @nilbebekveannesiHelal olsunnn arkadaşımasenden kaçmaz zatenn leylam bende güveniyorum kendime yaptırırım çok rahat ama annecim sağolsun geliyor banyo günlerimizde yardım etmek istiyor :))
valla banada oyle gelıyo canım tam bı cıngene gozlerı ne renge donuscek cok merak edıyorum babası bı acayıpleştı dogdugundan berı ben bunu ele nasıl vercem deyıp deyıp aglıyoGözlere saçlara bak maşallah.. Yandın sen büyüyünce çok canlar yakacağa benziyor..
45 olduk kaçış yok
İiyiyz cnmcım tek sorun gece uykumuz yok gündüz mışıl mışıl uyuyo gece cingözAhahah aynen haketti o adam :))bu arada Sağol canım benim cumlemiz inşallah yuvalarimizda mutlu mesut yaşarız senin fıstık nasıl başladı mı Agu lamaya bizim ki tuhaf tuhaf sesler çıkarıyor ama tercüme edecek kadar tecrübeli bir anne olamadım henüz :) bi de babaannesinin avizelerine fena takmış durumda gözlerini alamıyor zilli yüzümüze bakmıyor avizeyi izlerken :)
Ben de öyle sandım.Hee sen kaçmaya mı çalışıyodun kuzum bende 40 ın çıkmadı daha sandım
heheey benimki de eve gelen uyuz misafir gibi her yeri dip köşe inceliyorİiyiyz cnmcım tek sorun gece uykumuz yok gündüz mışıl mışıl uyuyo gece cingöziyice algıları açıldı çok acayip bzimki de her yeri inceleyecek illa , gözler fıldır fıldır gezmek istiyor. Gezenti taktık adını tam yay burcu oldu yükselen de yay tutamıcam bu kızı evde babasına gülücükler atmaya bakış atmaya başladı
Ayy az daha büyüseler hele de dillenseler hepten delircez bu kuzulara
sünger mi kullanıyorsın file mi? biz sünger kullanıyoruz ama bebeği yatırmıyorum hep elimde tutuyorum bu durumda su dökecek biri gerekiyor..aslıcım ben kullanıyorum ama emzik kısmını kullanadım kaşıkla verdim bu yüzden deforme olmadı hiç
bende son 3 banyosu yaptırdım kızımın hehe çok zevkliydi yaaa babası bile benden önce yaptırabildi bende ondan hırs yaptım sonraki banyolarını cesaretimi toplayıp ben yaptırdım
Neden 1 yıl zeyno? Operasyon olursa emziremeyecekmiymişsin?Sagol canıö inşallah geçer . Geçmezse de alınacak. 1 yılidare etsem yeter sonra alınsa da olur
1
gece uyandığında bebeğim p kadar aç oluyprki ağzını şağpırdatıyor hemde en uzun beslenme aralığı hala 2 saat ve uykudan kalkınca bir ayrı güzel oluyorlar
Aynen katılıyorum. Bende günde en az 10 saat uyumadan kendime gelemeyen biriydim hele işe uykusuz gitmek işkenceydi. Kimi zmaan günde 1-2 saat uyuduğum oluyor ama bir gülüşüne her şey değer ne uyku ne yorgunluk göZüm görmüyor. Bebeğimin bnm kokuma ihtiyacı var sevgime ilgime ihtiyacı var bu yenidoğan döneminde her an hissetmesini istiyorum annesini :))
Bir daha bu aylara dönmeyeceğiz
Süt birikmesinden olmuş canım.. Maalesef neyseki agrı yok. Bebiş büyüsün biraZ alınacak.Geçmiş olsun zeynepcimneden olmuş peki
K kaplan2535 canım hayırlı olsun iyi günlerde ağız tadı ile oturun evinizde
hedef 2016 geçmiş olsun canım
:))) alem bu adamlar ya. Bizimki de oyle okula bile göndermem diyor. Boşver kendini yormasın okul bile gitmesin diyor.. Maşallah mavi olarak kalır gözleri. Benim de öyleymiş mavi. Değişmedivalla banada oyle gelıyo canım tam bı cıngene gozlerı ne renge donuscek cok merak edıyorum babası bı acayıpleştı dogdugundan berı ben bunu ele nasıl vercem deyıp deyıp aglıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?