- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Geçmiş olsun. Ağrı yaptığı için farkettiğini sanmıştım. En azından ağrın yok.Kızlar doktordan geldim sol göğüs 2 tane kist var.. Doktor ne ilqç verdi ne alacağız drdi. Kızarır ve agrı yaparsa gel dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun. Ağrı yaptığı için farkettiğini sanmıştım. En azından ağrın yok.Kızlar doktordan geldim sol göğüs 2 tane kist var.. Doktor ne ilqç verdi ne alacağız drdi. Kızarır ve agrı yaparsa gel dedi
Hastaneler mikrop yuvası. O yüzden sık sık kontrole gitmek beni endişelendiriyor. 2.ay kontrolüne gitmesem diye düşünüyorum.3 kg 50 cm doğdu 2850 gr hastaneden çıktık. 3800 dü 1. Ayda 55 cm. Sadece anne sütü bnm de inş böyle devam ederiz. Haftaya 2. Ay kontrolümüz var
Ben de aynı endişeleri yaşıyorum.Herkese iyi geceler. Benim kizim da pzt 1 aylik olacak insallah. 1. Ay aşısı icin hastaneye degil de saglik ocagina goturmeyi dusunuyoruz daha sakin oldugu icin. Salgin oldugundan hastaneye goturmeye cekiniyorum dogrusu. Sadece 5.gun ilk muayenesini yaptirmistik. Sonra hic gitmedik dr a. Sizce gitmeli miyiz 1.ay kontrolune?
33.günüm. 2-3 gündür kesildi gibi. Ama daha önce de kesilip yeniden başlamıştı.Kızlar kanamalar bitti mi
bende bitti gül 10 gün falan oldu sanırım şimdide sanırım regl olucam offf ağrı sızı geri göndüO sıvı ne Zaman bitecek ya sarı sıvı bende de var
Bugün bende de sarı akıntı başladı. Bilgi için teşekkürler canım.kan bitince de sarı bir akıntı geliyor löşi sıvısı umarım sende kısa sürer ben enfeksiyon kaptım galiba diye düşünmüştüm dr löşi sıvısı olduğunu doğum sonrası kanama arkası akıntısı dedi
Evet 1.ay kontrolünde kalça ultrasonu yapılıyor. Bana da söylemediler. Kontrole gittiğimde öğrendim.Kalca ultrasonu 1.ayin sonunda mi yapiliyor peki? Bize taburcu olurken soylemediler de zamanini.
Canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin. Sen erken doğum mu yapmıştın?Arkadaslar Gunaydn ege unv cocuk hast den yaziyorm bugun kizimla 9. Gununmuz yatiyorz.viral zaturre drn.bebeklerinizi küçük cocuklardan koruyun ben koruyamadm hasta oldu.hapsirma ile bulaşmış virus.burun temizliğine onem verin cok hunde en az 4 kez yapin ki o mikrop cigerlere inmesin.ve hicbir belirrisi de olmadi sadece bi kac kez kuru oksursu.sabahina emerken burnundan islik sesi geldi hemen hast.geldm sukur erken farkettm nolur kimseye vermeyin bebeginizi salgin varmis dr yasakladi deyin saglik daha onemli kim kirilirsa kirilsin umrumda değil bebegim onca sey yasadi.da 2.5 ayligz hava antibiuotik ve kortizon aldi.simdi iyi sukur.bi kac gune tamamen iui oluruz.ve hergün yeni bi cocuk yatiuo bu hastaliktan.saglicakla kalin ve en ufak seyde ihmal etmeyin araştırma yada unv.hast.getirin
Canım hiç kafana takma. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.İki doktora gidiyorum canım biri önemsiyoruz diğeri önemsemiyor. Yavrunuza rabbim uzun sağlıklı ömür nasip etsin
Bebeğin kız mıydı? Kız bebeklerde oluyormuş diye duydum. Normalmiş.Kizlar az once bebegimin altini degistiyodum bezinde pembemsi lekeler vardi kan degilde daha pembemsi ayni durumu yasayan varmi aranizda ? Netten arastirdigim kadariyla doymadigi zaman boyle oluyomus tekrar ayni si olursa doktora goturucem
İki çocuğumu da ilk banyolarından sonra kendim yıkadım canım. Eşim evdeyse su dökmeye yardım ediyor sadece. Ama genelde gündüz yıkıyorum.avent biberon kullananlar biberon memesini değiştirdiniz mi ?
bir de bebeğini tek başına yıkamayı başaran annemiz var mı aramızda?
Çok geçmiş olsun canım.Daha iyiyim canim ama tam anlamiyla gecmiş değil grip.Bana antibiyotik verdi bende mecbur kullandim çünkü gecmezdi yoksa.
Aynen yine ilac problemi var ama mecbur kalinca kullaniyoruz yinede
Tesekkur ederim canimİki çocuğumu da ilk banyolarından sonra kendim yıkadım canım. Eşim evdeyse su dökmeye yardım ediyor sadece. Ama genelde gündüz yıkıyorum.
Çok geçmiş olsun canım.
Haklısın cnm malesef öyle Aşı da olacak ve dr un kontrol ediyor olması beni rahatlatıyor çünkü her yerini inceliyor ayda bir zaten kontrol.Allah düşürmesin tabi hastalıkla ((Hastaneler mikrop yuvası. O yüzden sık sık kontrole gitmek beni endişelendiriyor. 2.ay kontrolüne gitmesem diye düşünüyorum.
Bebevo canım Motorola ile aynı özellikte ama yarı fiyatına yorumları çok iyiydi bende beğendim hepsi burada danHangi marka aldınız canım?
Aynen canim benim kizimda hızlı hızlı emiyo az duruyo ama mememide bosaltiyo aktif emiyo. Bende hızlı yemek yerim hatta aynı annesi diyolar 5 dakikada yiyo. Nasıl sırt üstü emziriyosun? O mu sırt üstü yatarken? Yatarak emzirince daha çok kusmuyo mu? Ben uyurken bile yastık olup olursa rahat diyo dik olursa başı. Bende sadece annesutu veriyorum bunca kusmaya bir bucuk kilo almış masallah. Kilo alinca problem etmiyo doktorlar zaten ama ck nedenleri var. Idrar tahlili zor değil ona bi rahatsızlık vermicek onu yaptir mutlaka sende enfeksiyon olabilir. Gaz içinde ben bisey kullanmıyorum bakalim su an için böyle devam etmeyi düşünüyorum bi faydası olduğuna inanmıyorum çünkü. Gazını çıkarıyor tuvaletini yapiyo hala huzursuz oluyo ilgi istiyo kusmaķ istiyo kusuyo kusuyo sonra rahatliyo uyuyo gecmicek ins bugünlere sonrada dişler baslicak
Yok fazla su vermek ii deilmis hergun 1 cay kadigi verilicekmis tabi 4 .aydan sonra daha fazla verebilirsin yeni doganlarda fazla su bagirsaklara zararliymis cnmGünde 1 çay kaşığı az değil mi ya? Her emzirmeden sonra olmasın?
Canım hiç kafana takma. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
Bebeğin kız mıydı? Kız bebeklerde oluyormuş diye duydum. Normalmiş.
Peki ilişki durumları nasıl kızlar kanama bitince olur artık dimibende bitti gül 10 gün falan oldu sanırım şimdide sanırım regl olucam offf ağrı sızı geri göndü
Önce memeyi veriyorum sonra hafif eğimli bir şekilde uzaniyorum arkama doğru :) tam anlatamadim ama sırt üstü uzanarak emzirmek yazarasan google'a çıkar videolari :)) böyle emzirmemin sebebi çok hızlı emdiği için süt akışını biraz yavaşlatmak (meme çok dolu değilse yapmaya gerek yok) akis yavaş olunca birden dolmuyor midesi ve daha az kusuyor fakat tamamen kesilmiyor kusmamiz . İdrar tahlilini doktora soracağım evet onu yaptirabilirim.. bebeğin maşallah çok güzel kilo almış. Biz 800 gr alabildik ilk ay :) ama tabi başta sarılık geçirmesi ve hiç ememediginden dolayı diye düşünüyorum. Dediğin gibi kusunca rahatlıyorlar. Çok zor sürekli üst baş değiştirmek gerekiyor ama napalim kusmuklu büyüyecek bizim bebeklerimizde.
Yok valla eşimle yıkıyoruz su dökecek biri lazımavent biberon kullananlar biberon memesini değiştirdiniz mi ?
bir de bebeğini tek başına yıkamayı başaran annemiz var mı aramızda?
Hayırlı olsun canım. 40ınız çıkmış.Merhaba cici anneler uzun zamandır yoktum bi düzen oturtmaya calisyrm daha cok faceboomda aktifim ama hepinizi cok ozldm
Dün kirkimiz cikti bebegim on gunlukken esimin dedesi vefat etti 1 hafta annemde kaldim smdi esimin annesi ve babasi imreye gidyolar bu sabah istanbula geldiler bnm kurtli kp girmdgm lohusa depsretonuna soktu beni ilk günden neyse sabrediyorummm esim tam bir deli zaten beni kalabalik.ortamlara.sokuyor herkesen bir laf isitip.duymaktan sikildim 40 kere emzir lafi kicagina alma lafi el kdr bebegi agladingnda kucagima almayip ne yapacaksam ayagma aloyrym ama sallamiyrm ay sallama simdiden baska tirlu durmuyor bnm bebe falan fistan bu aksam bir ordu misafir geliyor bnm bebek yerinde durmuyor aslinda aktif bir anne olmayo cok istyrm ama basaramiyorum sabrediyorum
Bebegim uyudugnda uyumak istyrm esimi cok ozlyrm cekirdek ailemi oatyrm (kaynım bizimle yasiyor) bebegimi herkesten kiskaniyrm opulmesini istemyrm bunu dile getirincr kotu oluyrm ortalik domu gribi kaynarken yani olabilidignce klasik seyler yasiyorum bebisim hazir hizurluyken icimi dokeyim dedim gecen 4 gun annemdeydm o kdr rahattimki yine anneme gitmk istyrm ama esimide.cok ozlyrm ; (((
Evet canim Dr Brown almıştım hiç kullanmadım medela anne memesi gibi çünkü
Doğru, yardımı çok oluyor da; bu gece ben uyuyunca yine kundak yapmış çocuğumu. En son gece 1 de emzirmistim, sabah 5.30 da uyandım emzirmek icin " yeni uyudu Elleme, uyanirsa geri uyumaz" diyor. E manyak kadin tüm gece uyumadi da niye beni uyandırmiyorsun, açlıktan mızırdanıyordu belki yavrum. yani çok uykum gelip ona emanet etsem bile gözüm arkada kalıyor! Yarın gece ona biraksam bile, bebeğin bacaklarını baglamiycaksan bırakayım yoksa sabaha kadar uykusuz kalmaya razıyım diycem. Şimdi de sinirden uykum kaçtı
Slm kızlar birşey sormak istiyorum bnm bebeğimin ac ve fl si geriden geliyor böyle sorun yaşayan oldu mu