• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
1
Yanlis anlamayın ama neden bebeğinizi gece başkasının yanına veriyorsunuz ki. Kiyamam uyandikca acıkır emmek ister hemen ,daha çok küçükler. Uykuyu benim kadar seven yoktur sanırım ona rağmen hiç ama hiç zorlanmadim geceleri.uykusuzluk ona değer :KK66:)

Benim bebegimin bdp dışında tüm ölçümleri geri çıkıyordu. Çok yıpranmıştim hamileyken, hep kafama takardim yazık boşuna üzmüşüm kendimi. Kızım 50 cm 3050 gr doğdu gayet sağlıklı. Eğer doktor bi sıkıntı yok diyorsa takılmayın ölçümlere.
gece uyandığında bebeğim p kadar aç oluyprki ağzını şağpırdatıyor hemde en uzun beslenme aralığı hala 2 saat ve uykudan kalkınca bir ayrı güzel oluyorlar

Evet 57 gunluk. Ya susuzluktan oluyomus hergun 1 cay kasigi su vermem gerekiyomus
çok geçmiş olsun sem dr ne tavisye ettiyse onu yap bence bende 3 gündür dayanamayıp su verdim bebeğime azıcık ishal oldu ama alışacak günde 5 çay kaşığı verdim ben acaba fazlamı verdim bende mi 1 çay kaşığı versem daha mı iyi olur sana dr mu verdi bu tavaiyeyi öyleyse bende öyle yapayım

avent biberon kullananlar biberon memesini değiştirdiniz mi ?

bir de bebeğini tek başına yıkamayı başaran annemiz var mı aramızda?
aslıcım ben kullanıyorum ama emzik kısmını kullanadım kaşıkla verdim bu yüzden deforme olmadı hiç
bende son 3 banyosu yaptırdım kızımın hehe çok zevkliydi yaaa babası bile benden önce yaptırabildi bende ondan hırs yaptım sonraki banyolarını cesaretimi toplayıp ben yaptırdım

Yanlis anlamayın ama neden bebeğinizi gece başkasının yanına veriyorsunuz ki. Kiyamam uyandikca acıkır emmek ister hemen ,daha çok küçükler. Uykuyu benim kadar seven yoktur sanırım ona rağmen hiç ama hiç zorlanmadim geceleri.uykusuzluk ona değer :KK66:)

Benim bebegimin bdp dışında tüm ölçümleri geri çıkıyordu. Çok yıpranmıştim hamileyken, hep kafama takardim yazık boşuna üzmüşüm kendimi. Kızım 50 cm 3050 gr doğdu gayet sağlıklı. Eğer doktor bi sıkıntı yok diyorsa takılmayın ölçümlere.
Aynen katılıyorum. Bende günde en az 10 saat uyumadan kendime gelemeyen biriydim hele işe uykusuz gitmek işkenceydi. Kimi zmaan günde 1-2 saat uyuduğum oluyor ama bir gülüşüne her şey değer ne uyku ne yorgunluk göZüm görmüyor. Bebeğimin bnm kokuma ihtiyacı var sevgime ilgime ihtiyacı var bu yenidoğan döneminde her an hissetmesini istiyorum annesini :))
Bir daha bu aylara dönmeyeceğiz

aslıcım ben kullanıyorum ama emzik kısmını kullanadım kaşıkla verdim bu yüzden deforme olmadı hiç
bende son 3 banyosu yaptırdım kızımın hehe çok zevkliydi yaaa babası bile benden önce yaptırabildi bende ondan hırs yaptım sonraki banyolarını cesaretimi toplayıp ben yaptırdım
Helal olsunnn arkadaşıma :nazar:senden kaçmaz zatenn leylam :oops:bende güveniyorum kendime yaptırırım çok rahat ama annecim sağolsun geliyor banyo günlerimizde yardım etmek istiyor :))

Kızlar perşembe günü kırkımız çıktı benim oğlanda ne uyku nede doyma kaldı devamlı eeee modundayız goguslerim acıdı kızlarım kustu bana ilgisizliklerimden iki uç saat memede kalıyor çıkartıyorum ağlamaya başlıyor off. Gazını çıkartıyorum arada gelen gidenim çok mamada veriyorum üzüntü ve yorgunluktan hasta olacağım az kaldı

İnşallah bende sağ salim alırım kucağıma. Yavrunuza Rabbim uzun sağlıklı ömür nasip etsin. İçim rahatladı

Emdikten sonra uyumuyor bazen, o zaman sallamasi için falan bırakıyorum. Emdikten sonra uyumuyor bazen bizimki, uyanık kalıyor. Onun dışında, uyuyup uyanınca zaten ilk yaptığım şey emzirmek oluyor.

Yok fazla su vermek ii deilmis hergun 1 cay kadigi verilicekmis tabi 4 .aydan sonra daha fazla verebilirsin yeni doganlarda fazla su bagirsaklara zararliymis cnm
Ben sadece anne sütü veriyorum. Su vermek şart mı?

Peki ilişki durumları nasıl kızlar kanama bitince olur artık dimi
40 çıktıktan sonra öneriyorlar.

çok geçmiş olsun sem dr ne tavisye ettiyse onu yap bence bende 3 gündür dayanamayıp su verdim bebeğime azıcık ishal oldu ama alışacak günde 5 çay kaşığı verdim ben acaba fazlamı verdim bende mi 1 çay kaşığı versem daha mı iyi olur sana dr mu verdi bu tavaiyeyi öyleyse bende öyle yapayım
Benim dr her emzirme sonrasi ver dedi bende su icin mimik biberon wldim gunde 15-20 cc kadar iciyor

selam kızlar nasılsınız bız kocaman olduk artık :D

Eklentiler

• 71845_602427099904788_1266410637148176324_n.jpg
    71845_602427099904788_1266410637148176324_n.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 98
Back