Bebeğin kız mı canımKizlar az once bebegimin altini degistiyodum bezinde pembemsi lekeler vardi kan degilde daha pembemsi ayni durumu yasayan varmi aranizda ? Netten arastirdigim kadariyla doymadigi zaman boyle oluyomus tekrar ayni si olursa doktora goturucem
Evet, o şekilde kundak ben de yapıyorum, onda sorun yok. Ama benim kv bacaklarını da bağlıyor. Bacak baglanmamali, kalça çıkığı açısından risk oluyorCanim yurt dışında bile kundak var yani bizimkiler gb değil ama sosyete kundağı diye geçiyo bel destekli bandı var hem kolu bacağı sikilmiyo hem uyurken kollarından korkup uyanmiyo ben kundanlamiyorum ama ya sosyete k undagina yada battaniyeyle ellerini sari yorum gündüz özgür takiliyo zaten biraz daha geçince onlar her istediği şekle girecekler.
Canim bence de bekle, tekrarlarsa götür doktora. Benimkinin de bi kere kusmuğunda kahverengilik görmüştüm. Hemencecik doktora götürsen, bir sürü kan alırlar tahlil yaparlar bebişe. En iyisi beklemek. Bi de ilk doğduğunda 1 hafta içinde filan vajınal kanama olabiliyor anneden geçen hormonlar yüzünden ama senin bebek daha büyük heraldeKizlar az once bebegimin altini degistiyodum bezinde pembemsi lekeler vardi kan degilde daha pembemsi ayni durumu yasayan varmi aranizda ? Netten arastirdigim kadariyla doymadigi zaman boyle oluyomus tekrar ayni si olursa doktora goturucem
Kac hafta geriden geliyorSlm kızlar birşey sormak istiyorum bnm bebeğimin ac ve fl si geriden geliyor böyle sorun yaşayan oldu mu
Hahaaa superdi valla bende ayni bide rsim varken banyoya girmek harici bi is yaptigim yok kendimi bile tamizleyemedim dahaevi sorma yaptığım tek temizlik bebeğin altını temizlemek..
Daha iyiyim canim ama tam anlamiyla gecmiş değil grip.Bana antibiyotik verdi bende mecbur kullandim çünkü gecmezdi yoksa.Ben henüz kararsızım.
Canım nasıl oldun? Doktorun ilaç olarak ne verdi? Hamilelikte ilaç kullanamadık. Emziriyoruz. Yine ilaç problem
Eşim su döküyor bende yikiyorum .avent biberon kullananlar biberon memesini değiştirdiniz mi ?
bir de bebeğini tek başına yıkamayı başaran annemiz var mı aramızda?
Canim sen de bi sikaywt ediyorsun bi gelmiyor diyorsun ne yapsin babannesi :)Benim kızım çok mızmız yaabu gece babaannesi de bıktı galiba. Bebeğin her aglamasina koşan, sen uyu ben bakarim diyen kadin; bu gece başka odaya geçti. Hiç gelmiyor. O kadar da ağladı, gürültü yaptı babaanne hiç gelmiyor....
FL 2 hafta ac 8 günKac hafta geriden geliyor
Evet farkındayımCanim sen de bi sikaywt ediyorsun bi gelmiyor diyorsun ne yapsin babannesi :)
2 hafta önden ya da geriden gelebilir, sorun yok. 2 haftadan daha fazla olsa belki araştırılması gerekebilirdi... Ultrason ölçümleri milimi milimine doğru ölçüm olmayabilir, yapan doktora göre de değişebilir bazen...FL 2 hafta ac 8 gün
Sagol canıö inşallah geçer . Geçmezse de alınacak. 1 yılidare etsem yeter sonra alınsa da olurGecmiş olsun tekrardan kuzum, inş kısa zamanda tamamen kurtulursun.
Ah kuzum geçecek hepsi.. Herkes te dil pabuç kadar takma kafana. Al emzir uyut bilmem ne . Robotuz sankiMerhaba cici anneler uzun zamandır yoktum bi düzen oturtmaya calisyrm daha cok faceboomda aktifim ama hepinizi cok ozldm
Dün kirkimiz cikti bebegim on gunlukken esimin dedesi vefat etti 1 hafta annemde kaldim smdi esimin annesi ve babasi imreye gidyolar bu sabah istanbula geldiler bnm kurtli kp girmdgm lohusa depsretonuna soktu beni ilk günden neyse sabrediyorummm esim tam bir deli zaten beni kalabalik.ortamlara.sokuyor herkesen bir laf isitip.duymaktan sikildim 40 kere emzir lafi kicagina alma lafi el kdr bebegi agladingnda kucagima almayip ne yapacaksam ayagma aloyrym ama sallamiyrm ay sallama simdiden baska tirlu durmuyor bnm bebe falan fistan bu aksam bir ordu misafir geliyor bnm bebek yerinde durmuyor aslinda aktif bir anne olmayo cok istyrm ama basaramiyorum sabrediyorum
Bebegim uyudugnda uyumak istyrm esimi cok ozlyrm cekirdek ailemi oatyrm (kaynım bizimle yasiyor) bebegimi herkesten kiskaniyrm opulmesini istemyrm bunu dile getirincr kotu oluyrm ortalik domu gribi kaynarken yani olabilidignce klasik seyler yasiyorum bebisim hazir hizurluyken icimi dokeyim dedim gecen 4 gun annemdeydm o kdr rahattimki yine anneme gitmk istyrm ama esimide.cok ozlyrm ; (((
Erkek canim susuzluktan oluyomusBebeğin kız mı canım
Evet 57 gunluk. Ya susuzluktan oluyomus hergun 1 cay kasigi su vermem gerekiyomusCanim bence de bekle, tekrarlarsa götür doktora. Benimkinin de bi kere kusmuğunda kahverengilik görmüştüm. Hemencecik doktora götürsen, bir sürü kan alırlar tahlil yaparlar bebişe. En iyisi beklemek. Bi de ilk doğduğunda 1 hafta içinde filan vajınal kanama olabiliyor anneden geçen hormonlar yüzünden ama senin bebek daha büyük heralde
Günde 1 çay kaşığı az değil mi ya? Her emzirmeden sonra olmasın?Evet 57 gunluk. Ya susuzluktan oluyomus hergun 1 cay kasigi su vermem gerekiyomus
Eskiden aşı günlerinde ateş düşürücü öneriyorlarmış. Şimdi ateşi çıkarsa verin diyorlar. Sağlık ocağındaki hemşire öyle söyledi. Perşembe günü 1 aylık aşımızı olduk. Ateş düşürücü vermedim. Hemşire genelde 1 ay aşısında ateş çıkmaz, 2.aydakinde çıkar dedi.Aylık aşımızı olduk. 3350 gr 51 cm doğmuştu. 4940 çıktı kıyafetleri dustu 4800gr 53 cm olmus.
Çok çok çok aşırı kusuyo oyle saatlerce emdigide yok 10 dakka en fazla ama çok hızlı emiyo sonra hep kusuyo...
Sarilik mi var dedi.. saçlarını kestik kendisi sarı dedim... acaba olabilir mi sarilik olsa uyur emmez bizde oyle bisi yok ki aklimi karıştırdı...
Aşıyı vurmadan ateş düşürücü al eve gidince ver dedi. Ateşi çıkmadan niye vereyim dedim. Ağrısı olur ağlar dedi. Ilk kizim sadece asi günleri uydurdu dedim. Sen ver dedi...
Asırdan sonra ateşi çıkmadan calpol veren var mi?
Kusması içinde ısrar tahlili yaptir dedi kalça testi yaptir 2 ay asisina gelmeden dedi...
Durup dururken emzik vermiyorum. Gerçi son 2-3 gündür emziği almıyorPeki dururken bile veriyomusunuz emzigi..yatmadan once meme emerken istemedi beni mememde agladi kendini firlatti..bende acaba emzik yuzundenmi boyle yapiyo dedim sinirlerim bozuldu.. sonra biraz gazini cikarinca mememde uyuyakaldi..gazdanmidir emziktenmi kafam karisti..
simdi kv surekli verelimde alissin diyo bende yok vermiycem uyurken aglarken filan vericem diyorum bagimli olmasin diye belki emmeyi reddeder diye korkuyorum bilmiyorum yanlismi dusunuyorum..
zaten gece hic durmadi bende.. mememide istemedi kv gelince onun kucaginda uyuyakladi sanki onuda tanidi kokusuna alisti artik.. cok sinirlerim bozuk..sabahlari bazen uyumak icin ona veriodum artik uykusuzluktan olsemde kalkip bebegimle salona geciyorum
Çok geçmiş olsun canım. Doktora gittin mi? Ne oldu sonuç?Kızlar dert etmeyin kimseyi değmez . Ben mastit oldum sanırım gögüsümde apse yaptı şimdi genel cerrahi ye gideceğim.. Umarım antibiyotik ile gçeer.. Alınırsa bebeği mi emziremeyeceğim.. Çok kötüyüm şu an
Multivitamini 6.aydan itibaren doktorum bıraktırdı. Kan ilacını halen kullanıyorum.Merhaba aralık anneleri. Ben de uzun zamandır takipçinizim. Benm sorum emziren annelere : Multi vitamin ve kan ilacı kullanmaya devam ediyo musunuz acaba?
Hangi marka aldınız canım?Bebek kamerası aldık kızlar çok rahat ettim valla aklım kalmıyor işimi gücümü rahat yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?