- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
- 133
kan bitince de sarı bir akıntı geliyor löşi sıvısı umarım sende kısa sürer ben enfeksiyon kaptım galiba diye düşünmüştüm dr löşi sıvısı olduğunu doğum sonrası kanama arkası akıntısı dediHyr ya hala ara ara damla.damla geliyor bazen damladan daha fazla geliyo
Aynen canim benim kizimda hızlı hızlı emiyo az duruyo ama mememide bosaltiyo aktif emiyo. Bende hızlı yemek yerim hatta aynı annesi diyolar 5 dakikada yiyo. Nasıl sırt üstü emziriyosun? O mu sırt üstü yatarken? Yatarak emzirince daha çok kusmuyo mu? Ben uyurken bile yastık olup olursa rahat diyo dik olursa başı. Bende sadece annesutu veriyorum bunca kusmaya bir bucuk kilo almış masallah. Kilo alinca problem etmiyo doktorlar zaten ama ck nedenleri var. Idrar tahlili zor değil ona bi rahatsızlık vermicek onu yaptir mutlaka sende enfeksiyon olabilir. Gaz içinde ben bisey kullanmıyorum bakalim su an için böyle devam etmeyi düşünüyorum bi faydası olduğuna inanmıyorum çünkü. Gazını çıkarıyor tuvaletini yapiyo hala huzursuz oluyo ilgi istiyo kusmaķ istiyo kusuyo kusuyo sonra rahatliyo uyuyo gecmicek ins bugünlere sonrada dişler baslicakBen mama kullanmıyorum sadece anne sutu. Kilo alımında sorun olmazsa tedavi etmeye de gerek yok dedi doktor. Daha çok küçük o tahlilleri yaptırmaya kiyamiyorum. Kilo alımı normal inşallah böyle gider. Gazını çıkartıyoruz biogaia damlası vermişti doktor çok gerek olmadıkça kullanmıyorum ama kullandığim zaman bebeğim epey rahatlıyor kolay gaz çıkartıyor. Bir de ben şunu farkettim çok hızlı hızlı ve kısa meme emiyor hatta süt bazen boğazına kaçıyor ağlayıp memeyi bırakıyor. Çok hızlı emdiği icinde arkasından kusuyor. Dünden beri meme çok doluysa sırt üstü yatarak emziriyorum hem normalden daha uzun memede kaliyor hemde kusmasinda epey bi azalma oldu.
Bizim babannemizde grip olduBenim kızım çok mızmız yaabu gece babaannesi de bıktı galiba. Bebeğin her aglamasina koşan, sen uyu ben bakarim diyen kadin; bu gece başka odaya geçti. Hiç gelmiyor. O kadar da ağladı, gürültü yaptı babaanne hiç gelmiyor....
Kalca ultrasonu 1.ayin sonunda mi yapiliyor peki? Bize taburcu olurken soylemediler de zamanini.Ben kalça ultrasonuna gittigimde kontrole girdik asiyida saglikocaginda yaptirdim
Doğru, yardımı çok oluyor da; bu gece ben uyuyunca yine kundak yapmış çocuğumu. En son gece 1 de emzirmistim, sabah 5.30 da uyandım emzirmek icin " yeni uyudu Elleme, uyanirsa geri uyumaz" diyor. E manyak kadin tüm gece uyumadi da niye beni uyandırmiyorsun, açlıktan mızırdanıyordu belki yavrum. yani çok uykum gelip ona emanet etsem bile gözüm arkada kalıyor! Yarın gece ona biraksam bile, bebeğin bacaklarını baglamiycaksan bırakayım yoksa sabaha kadar uykusuz kalmaya razıyım diycem. Şimdi de sinirden uykum kaçtıBizim babannemizde grip oldu2 gundur zaten halsizdi hapsirik filan bende bebege yaklastirmadim ama bugun hepten kotu oldu bi aylik asisinda oda doktora gorunup ilac aldi maske aldik evde takiyo hali yok evine gitti hatta zaten bulaşıcı diye çocukara yaklasmiyo allah razi olsun herseyi yapiyodu kizimada yardim ediyodu zorlaniyorum acikcsi o yokken ins cabuk iyilesir allah basimizdan eksik etmesin.
O sıvı ne Zaman bitecek ya sarı sıvı bende de varkan bitince de sarı bir akıntı geliyor löşi sıvısı umarım sende kısa sürer ben enfeksiyon kaptım galiba diye düşünmüştüm dr löşi sıvısı olduğunu doğum sonrası kanama arkası akıntısı dedi
Hedr halleri tatli valla halimecim :)Çok tatil oluyor tükürük cikartirken ya
Arkadaslar Gunaydn ege unv cocuk hast den yaziyorm bugun kizimla 9. Gununmuz yatiyorz.viral zaturre drn.bebeklerinizi küçük cocuklardan koruyun ben koruyamadm hasta oldu.hapsirma ile bulaşmış virus.burun temizliğine onem verin cok hunde en az 4 kez yapin ki o mikrop cigerlere inmesin.ve hicbir belirrisi de olmadi sadece bi kac kez kuru oksursu.sabahina emerken burnundan islik sesi geldi hemen hast.geldm sukur erken farkettm nolur kimseye vermeyin bebeginizi salgin varmis dr yasakladi deyin saglik daha onemli kim kirilirsa kirilsin umrumda değil bebegim onca sey yasadi.da 2.5 ayligz hava antibiuotik ve kortizon aldi.simdi iyi sukur.bi kac gune tamamen iui oluruz.ve hergün yeni bi cocuk yatiuo bu hastaliktan.saglicakla kalin ve en ufak seyde ihmal etmeyin araştırma yada unv.hast.getirin
Benimki dogdu,giydirip yanima getirdiler agzi tukurukten gorunmuyordu,fotolari bile var oyle cok komikKizlar ben kiz tükürük cikartiyo ya hic yenidoğan bebekte tükürük görmemiştim daha 1ayligiz
Doğru, yardımı çok oluyor da; bu gece ben uyuyunca yine kundak yapmış çocuğumu. En son gece 1 de emzirmistim, sabah 5.30 da uyandım emzirmek icin " yeni uyudu Elleme, uyanirsa geri uyumaz" diyor. E manyak kadin tüm gece uyumadi da niye beni uyandırmiyorsun, açlıktan mızırdanıyordu belki yavrum. yani çok uykum gelip ona emanet etsem bile gözüm arkada kalıyor! Yarın gece ona biraksam bile, bebeğin bacaklarını baglamiycaksan bırakayım yoksa sabaha kadar uykusuz kalmaya razıyım diycem. Şimdi de sinirden uykum kaçtı
Cok gecmis olsun aslicim,insanlarda biraz beyin olsa kendileri yaklasmaz ve yaklastirmaz kimseyi.insallah en kisa zamanda evinize donersinizArkadaslar Gunaydn ege unv cocuk hast den yaziyorm bugun kizimla 9. Gununmuz yatiyorz.viral zaturre drn.bebeklerinizi küçük cocuklardan koruyun ben koruyamadm hasta oldu.hapsirma ile bulaşmış virus.burun temizliğine onem verin cok hunde en az 4 kez yapin ki o mikrop cigerlere inmesin.ve hicbir belirrisi de olmadi sadece bi kac kez kuru oksursu.sabahina emerken burnundan islik sesi geldi hemen hast.geldm sukur erken farkettm nolur kimseye vermeyin bebeginizi salgin varmis dr yasakladi deyin saglik daha onemli kim kirilirsa kirilsin umrumda değil bebegim onca sey yasadi.da 2.5 ayligz hava antibiuotik ve kortizon aldi.simdi iyi sukur.bi kac gune tamamen iui oluruz.ve hergün yeni bi cocuk yatiuo bu hastaliktan.saglicakla kalin ve en ufak seyde ihmal etmeyin araştırma yada unv.hast.getirin
Evet Canım ben 35. Gün yaptırdımKalca ultrasonu 1.ayin sonunda mi yapiliyor peki? Bize taburcu olurken soylemediler de zamanini.
Benim fl geriden geliyodu 2 hafta kadar 49cm dogdu 39.haftada,ac side onden gidiyordu.herseyi gayet normal dogdu doktorun 9nemsemiyorsa sende onemseyip canini sıkma bosunaSlm kızlar birşey sormak istiyorum bnm bebeğimin ac ve fl si geriden geliyor böyle sorun yaşayan oldu mu
İki doktora gidiyorum canım biri önemsiyoruz diğeri önemsemiyor. Yavrunuza rabbim uzun sağlıklı ömür nasip etsinBenim fl geriden geliyodu 2 hafta kadar 49cm dogdu 39.haftada,ac side onden gidiyordu.herseyi gayet normal dogdu doktorun 9nemsemiyorsa sende onemseyip canini sıkma bosuna
Benim tasikardi vardi s itresten son iki hafta her muanemde dooper a yolladi doktorum hep bacak boyu geride gobek baş önde çıkıyordu... hatta 2li 3 lu testini yaptırdım mi deyip korkuttular bizi bebeğim gayet te normal saglikli dogdu şükürler olsun boyu da 51 cm doğdu kiz bebek icin gayet iyiydi kilosuna 3350 ydi gobek çevresi büyük deyip obez mis gb muamele yaptılar sandım 4/5 kilo dogucak sanmıştım.Slm kızlar birşey sormak istiyorum bnm bebeğimin ac ve fl si geriden geliyor böyle sorun yaşayan oldu mu
Maşallah darısı bana olsun. Yavrunuza rabbim uzun sağlıklı ömür nasip etsinBenim tasikardi vardi s itresten son iki hafta her muanemde dooper a yolladi doktorum hep bacak boyu geride gobek baş önde çıkıyordu... hatta 2li 3 lu testini yaptırdım mi deyip korkuttular bizi bebeğim gayet te normal saglikli dogdu şükürler olsun boyu da 51 cm doğdu kiz bebek icin gayet iyiydi kilosuna 3350 ydi gobek çevresi büyük deyip obez mis gb muamele yaptılar sandım 4/5 kilo dogucak sanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?