- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiden kullanmaya başladılar bileBeşiğinde sessizce dursa bıle ıcım parcalanıyo tek brakmısım da ılgılenmıyomusum gıbı
Napıcaz bız bu hislerle, bu bıcırıklar kullanırlar valla bu durumu :)
Güzel dileklerin için çok teşekkürler. Sana da kolay bir doğum diliyorum. Açıkçası ben havuzlara pek güvenmiyorum. Fakat gittiğim pilateste 15 günde bir havuz programı dolayısıyla havuza girdim. Olumsuz birşey yaşamadım. Yüzmek hamilelikte çok iyi oluyor. Keşke şansın olsa da denize girsen. Deniz için mevsim müsait değil amaGünaydın Aralık Anneleri sizleri hamilelik süresince takip ettim RABBİM hepinizin evlatlarını hayırlı uğurlu eylesin sağlıklı sıhhatli anne babalarına itaatkar evlatlar olsun inşallah. Allah nasip ederse bende nisan annesi olacağım sizlere bir sorum olacak normal doğum yapabilmek için yüzmeye gitmeyi düşünüyorum aranızda yüzmeye giden oldu mu klorlu olduğu için kafamı karıştırıyor gidip gitmeme konusunda kararsızım o yüzden tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Cevaplayanlar için şimdiden teşekkürler hayırlı günler dilerim
Merhaba aralık anneleri. Ben de uzun zamandır takipçinizim. Benm sorum emziren annelere : Multi vitamin ve kan ilacı kullanmaya devam ediyo musunuz acaba?
Benim bebegimde çok kusuyor ama hiç zorlanmıyor uykusunun arasında bile çıkarıp uykuya devam ediyor. Keşke kusmasalar gerçekten çok yıpratıcı.
Sagol canım cerrahi olarak mı aldılar yoksa emzirerek geçti mi
Çok zor ben bu dahaki ay idrar testini yaptırıp kusma önleyici mama denicem gunde bi ölçek ins sifa olur. Gazını guzel çıkar iyi musun canim zorlanmiyosa reflu değildir belki bide mutlaka idrar testi yaptir sende bebeğin kiz miydi?
Ben uyurken veriyorum ama gün içinde de veriyom uykuya daldiginda cikartoyorumPeki dururken bile veriyomusunuz emzigi..yatmadan once meme emerken istemedi beni mememde agladi kendini firlatti..bende acaba emzik yuzundenmi boyle yapiyo dedim sinirlerim bozuldu.. sonra biraz gazini cikarinca mememde uyuyakaldi..gazdanmidir emziktenmi kafam karisti..
simdi kv surekli verelimde alissin diyo bende yok vermiycem uyurken aglarken filan vericem diyorum bagimli olmasin diye belki emmeyi reddeder diye korkuyorum bilmiyorum yanlismi dusunuyorum..
zaten gece hic durmadi bende.. mememide istemedi kv gelince onun kucaginda uyuyakladi sanki onuda tanidi kokusuna alisti artik.. cok sinirlerim bozuk..sabahlari bazen uyumak icin ona veriodum artik uykusuzluktan olsemde kalkip bebegimle salona geciyorum
Ben henüz kararsızım.Arkadaşlar biraz özel bi soru olcak ama korunma yöntemi olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Canım nasıl oldun? Doktorun ilaç olarak ne verdi? Hamilelikte ilaç kullanamadık. Emziriyoruz. Yine ilaç problemSagol canim doktora gittim ilac aldim mecbur,baya kotulestim cunku.ihlamuruda iceyim yinede
evi sorma yaptığım tek temizlik bebeğin altını temizlemek..Ayni bnm durumdaymissin sende bende aynini yaotim simdi emzik almiyor 2 cekiyir bakti yalsnci firt cikariykr hele gece hic almiyor guya rahatlarim dedim ama nerde kucaga alisti bizimkilerin yuzunden simdi hep kucak istyor of napcam bilmiyon cok yoruldum 2 dk yalniz biraksam hemen beni ariyor viyak viyak ay ne zormus yaaa evide savas alanina dondu temizlik gormuyor bebegin yuzunden odada ayrilaniyim yaa hemen agliyk
Benimkide öyle konuş ondan iyisi yok masallh bi laf dinliyo sonra koyuyorum koltuğa oulece duruyor kuzum arada mizikliyor ona da emzik veriyorumBenimki kucağa alıştı bide laf dinliyor çok hep konuşunca karnıda toksa sakin sakin dinliyor
Maşallah canım. Gayet iyi bence. Sen bakma hemşireye. Benim kızım da 3150 gr.doğdu. 1 aylık kontrolümüzde 4000 gr.olmuş. Doktorum kilosunu çok iyi buldu. Sağlık ocağındaki hemşire de iyi buldu.Kızlar bizde dün aşimizi olduk 3.400 doğmuştu kızim 4.500kg olmuş ve hemsire az almis dedi surekli emen bir bebek ama ayni zamanda cok fazla kusan bir bebek sanirim ondan fazla kilo almamiş
Sizce nasil cok azda degil bence
Seninki de iyi canım. 500gr.aldıysa iyidir.Seninki azsa ben ne yapayim 500gram almis benimki.kac olmasini bekliuodu acaba
Maşallah canım. Kızın kaç kilo doğmuştu?Cnm 1 aydaysa çok normal bnm kız da 1 aylık 1 kg aldı 5 cm uzadı dr.umuz çok iyi dedi. Ne bekliyolar bebekten kaç kg alcakmış
Ayyy canım ya.Günde 4 defa, aç, 8 damla.
Ağlama nöbetlerimiz için bişey yapmıyoruz biz, hep beraber ağlayarak geçiyor genelde
Dualarımız seninle canım. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve eve çıkarsınız.Su an kanda enfeksiyon yok ama agir bir antibiyotik kullandigi icin on gun devam etmeliymisiz 3 gun daha buradayiz yani insallah on gun tamamlaninca cikabiliriz bazen on dort gunede cikabiliyomus cunki dualariniza ihtiyacim var Allah razi olsun simdiden hepinizenden..
Evet, gündüzleri canımza okuyo ama en azindan geceleri uyuyo sıpacık :)Alemsin ya☺gece gündüz biliyor aferin miniğe
Yok canm, baslarda baya uyuyodu, 10 günlükken falan gündüzleri uyumamaya basladi, bugun 24 günlük olduSenin bebis kaç günlük oldu? Baştan beri mi bu şekilde?
Şimdiden kullanmaya başladılar bile
Güzel dileklerin için çok teşekkürler. Sana da kolay bir doğum diliyorum. Açıkçası ben havuzlara pek güvenmiyorum. Fakat gittiğim pilateste 15 günde bir havuz programı dolayısıyla havuza girdim. Olumsuz birşey yaşamadım. Yüzmek hamilelikte çok iyi oluyor. Keşke şansın olsa da denize girsen. Deniz için mevsim müsait değil ama
9 ay boyunca normal doğum için hazırlandıktan sonra suyum gelip sancım, açılmam olmayınca suni sancı da işe yaramayınca sezaryen olmak zorunda kaldım. Kısmet böyleymiş. Senin hakkında da hayırlısı olsun.
Gecmiş olsun tekrardan kuzum, inş kısa zamanda tamamen kurtulursun.Kızlar doktordan geldim sol göğüs 2 tane kist var.. Doktor ne ilqç verdi ne alacağız drdi. Kızarır ve agrı yaparsa gel dedi
Badiş de hafif hafif cıkariyo tükürük halimecimKizlar ben kiz tükürük cikartiyo ya hic yenidoğan bebekte tükürük görmemiştim daha 1ayligiz
Benim kardeşim de bebekken çok ağlardı. Senin dediğin gibi sallardık, susardı. Ama büyüdükçe ağırlaştı. Zevkine sallanmak isterdi.(Aramızda 10 yaş var.) Kollarımız kopardı. O yüzden kesinlikle kızımı sallamayı düşünmüyorum. İnşallah mecbur kalmam. İnsan çaresiz kalınca mecburen herşeyi deniyor.battaniyeye koyup eşimle karşılıklı salladık mı anca susuyor .. aklınızda bulunsun çaresiz kalınca deneyin mutlaka işe yarıyor.
bizdede tükürük var.. hatta eldivenlerini ağzına sokup ıslatıyor..Kizlar ben kiz tükürük cikartiyo ya hic yenidoğan bebekte tükürük görmemiştim daha 1ayligiz
3 kg 50 cm doğdu 2850 gr hastaneden çıktık. 3800 dü 1. Ayda 55 cm. Sadece anne sütü bnm de inş böyle devam ederiz. Haftaya 2. Ay kontrolümüz varMaşallah canım. Gayet iyi bence. Sen bakma hemşireye. Benim kızım da 3150 gr.doğdu. 1 aylık kontrolümüzde 4000 gr.olmuş. Doktorum kilosunu çok iyi buldu. Sağlık ocağındaki hemşire de iyi buldu.
Seninki de iyi canım. 500gr.aldıysa iyidir.
Maşallah canım. Kızın kaç kilo doğmuştu?
Ayyy canım ya.
Dualarımız seninle canım. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve eve çıkarsınız.