How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Peki dururken bile veriyomusunuz emzigi..yatmadan once meme emerken istemedi beni mememde agladi kendini firlatti..bende acaba emzik yuzundenmi boyle yapiyo dedim sinirlerim bozuldu.. sonra biraz gazini cikarinca mememde uyuyakaldi..gazdanmidir emziktenmi kafam karisti..
simdi kv surekli verelimde alissin diyo bende yok vermiycem uyurken aglarken filan vericem diyorum bagimli olmasin diye belki emmeyi reddeder diye korkuyorum bilmiyorum yanlismi dusunuyorum..
zaten gece hic durmadi bende.. mememide istemedi kv gelince onun kucaginda uyuyakladi sanki onuda tanidi kokusuna alisti artik.. cok sinirlerim bozuk..sabahlari bazen uyumak icin ona veriodum artik uykusuzluktan olsemde kalkip bebegimle salona geciyorum :KK43:
Emzik yüzünden emmeyi bırakmaz merak etme. İstediğin zaman ver... ileriki aylarında, ek gıdaya başlayınca kesersin. Kv konusunda, benimki de aynı :) üzülme, sana yapışıp kimsenin kucağına gitmeyecegi günler de gelecek. Boşver bırak onda sussun. Ben Bi çok arkadaşıma sordum, bebekler öyle olabiliyor ilk 2 ayda filan... senin üzerinde süt kokun geldiği için, tok olsa da sürekli emmek istiyor ve hırçınlaşiyor.

Kızlar dert etmeyin kimseyi değmez . Ben mastit oldum sanırım gögüsümde apse yaptı şimdi genel cerrahi ye gideceğim.. Umarım antibiyotik ile gçeer.. Alınırsa bebeği mi emziremeyeceğim.. Çok kötüyüm şu an
Cok uzuldum Allah sifa versin insallah..umarim gecer ilacla

Peki dururken bile veriyomusunuz emzigi..yatmadan once meme emerken istemedi beni mememde agladi kendini firlatti..bende acaba emzik yuzundenmi boyle yapiyo dedim sinirlerim bozuldu.. sonra biraz gazini cikarinca mememde uyuyakaldi..gazdanmidir emziktenmi kafam karisti..
simdi kv surekli verelimde alissin diyo bende yok vermiycem uyurken aglarken filan vericem diyorum bagimli olmasin diye belki emmeyi reddeder diye korkuyorum bilmiyorum yanlismi dusunuyorum..
zaten gece hic durmadi bende.. mememide istemedi kv gelince onun kucaginda uyuyakladi sanki onuda tanidi kokusuna alisti artik.. cok sinirlerim bozuk..sabahlari bazen uyumak icin ona veriodum artik uykusuzluktan olsemde kalkip bebegimle salona geciyorum :KK43:
Keyfi yerindeyse almıyor zaten sakinleşince diye veriyorum

Emzik yüzünden emmeyi bırakmaz merak etme. İstediğin zaman ver... ileriki aylarında, ek gıdaya başlayınca kesersin. Kv konusunda, benimki de aynı :) üzülme, sana yapışıp kimsenin kucağına gitmeyecegi günler de gelecek. Boşver bırak onda sussun. Ben Bi çok arkadaşıma sordum, bebekler öyle olabiliyor ilk 2 ayda filan... senin üzerinde süt kokun geldiği için, tok olsa da sürekli emmek istiyor ve hırçınlaşiyor.
Insallah birakmaz gerci cok akillilar anliyolar hangisi meme hangisi emzik :)) Evet sanirim sut kokusundan ne zaman kucagima alsam civciv gibi kafasi sallanmaya basliyor nereye yapistircagini sasiriyor :) kvnin kucagnda uyuyunca kv sen annelerimi karistirdin yavrum diyince gecenin bi vakti sinirlerim zipladi iste arada geliyolar boyle bana kimseyle paylasamiyorum oglusu:)

Arkadaşlar bebeğiniz uyanık olduğu saatlerde napiyor? Benimki hep mızmızlaniyor da... meltemcivil meltemcivil , sen mesela günde 7-8 saat uyuyor demişsin. Uyanikken napıyo?

Benmki sabah 7-8 de kalkiyo aksam 22-23 gibi uyuyor, öğlen 1 sa belki uyur belki uyumazz
Dr a sordum, eve az uyuyan biri mi var dedi. Ben cok uyumam dedim, saci kaşi nasil birine cekıyosa uykusu da cekebilir şimdiden, her bebek 20sa uyuyacak değil dedi
İyi bari bunu duydugum iyi oldu gece 23 den sonra peki nasıl uykusu

Insallah birakmaz gerci cok akillilar anliyolar hangisi meme hangisi emzik :)) Evet sanirim sut kokusundan ne zaman kucagima alsam civciv gibi kafasi sallanmaya basliyor nereye yapistircagini sasiriyor :) kvnin kucagnda uyuyunca kv sen annelerimi karistirdin yavrum diyince gecenin bi vakti sinirlerim zipladi iste arada geliyolar boyle bana kimseyle paylasamiyorum oglusu:)
Hiç sallama! Benim kv ne dedi biliyo musun? 'Biz küçükken babaannemizi annemizden daha çok severdik. Çünkü babaannemiz bizimle çok ilgilenirdi. ' Hehe de geç... kim annesinden daha çok babaannesini sever? Duyma bu saçma şeyleri

Bebekler küçükken, babaanneler kendi caplarinda eglensin boşver :KK39: Bebeklerimiz annesiyiz biz, daha başka bişey demeye gerek var mı? ANNE...

Kızlar dert etmeyin kimseyi değmez . Ben mastit oldum sanırım gögüsümde apse yaptı şimdi genel cerrahi ye gideceğim.. Umarım antibiyotik ile gçeer.. Alınırsa bebeği mi emziremeyeceğim.. Çok kötüyüm şu an
Gecmis olsun canim inşallah ilaçla gecerde sende bebeğini doya doya emzirirsin.

Arkadaşlar bebeğiniz uyanık olduğu saatlerde napiyor? Benimki hep mızmızlaniyor da... meltemcivil meltemcivil , sen mesela günde 7-8 saat uyuyor demişsin.
Uyanikken napıyo?
Benim bebekte uyanikken hep mızmız.
Ve uykusu gelipte dalamadaği zaman daha mızmız.zamanla düzelecekler inşallah.

Cok gecms olsn cnm. Ins bi sknti yoktr cnm

Gecmıs olsun zeynom :(
İnş kolayca atlatrsın.

Arkadaşlar bebeğiniz uyanık olduğu saatlerde napiyor? Benimki hep mızmızlaniyor da... meltemcivil meltemcivil , sen mesela günde 7-8 saat uyuyor demişsin. Uyanikken napıyo?
Bazen yere ortu serıyorum yatıyo orda muhabbet edıyo, bazen gaz sancısı oluyor, gaz cıkarıyoruz, cogu zamanda mememden cıkarmıyorum emzırıyorum, cunku sürekli meme dayamazsam cabuk kılo kaybedıyo :(

Canım oğlum ilk haftadan beri sirt üstü dönüyor ben yan yatirdikca o dönüyor erken mi bilmiyorum
Arkasına destek koymama rağmen sırt üstü dönünce şaşırdım.

Selam kizlar ne zamandir giremiyorum. Oglumu halsizlik ve meme tutmadigi icin doktora goturmustum kaninda enfeksiyon cikti ve hastaneye yatirdilar. Bir haftadir yatiyoruz en az on gum yaticaksinzi dediler daha on uc gunluktuk yatarken ve kilosuna baktilar kilo alacagina dort yuz gram vermis daha yeni dogum kilosunu asti. Sutumun az geldigini bilerek arada memeden ciktiginda agliyosa mamada verdim ama son zamanda hastaliktan aglamadigi icin yetiyor heralde diye vermiyodum. Bu yuzden iyice zayiflamis olmali simdiki mevzum sutumu arttirmak humana iciyorum dereotu yiyorum biraz artma var sanirim ama hala bi sagimda iki gogusten 50 - 75 ml ancak sagiyorum baska yapabilcegim bisey var mi ?
Canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Sütü artırmanın en etkili yolu moralinin yüksek olması. Süt az bile olsa emzirmeye devam et. Emzirmek sütü artırıyor. Ayrıca sıvı tüketimini artır. Bol su, komposto, meyve suyu, ayran, boza, mamsteel sütü artıran gıdalar.

Back